ירידה מסוכנת

גם וגם

גם ירידה מסוכנת עם ידיים פתוחות לרווחה וראש חשוף, וגם אחלה תיזמון של ברכיה מצד הבועט.

ננדין

New member
הסרטון הזה הובא לדיון פה בעבר...

(אם אני לא טועה) בכל מקרה לדעתי האישית זה שילוב של טיימינג מעולה וירידה מאוד גרוע (ידיים פתוחות וכיפוף גדול מידי בגב במקום ברגליים...) אגב, בREPLAY רואים שהוא בכלל ירד על הצד...מישהו יודע למה הוא עשה כזה דבר? פעם ראשונה שאני רואה כזה דבר...יש באיזה היגיון או שזה עוד טעות שהוא עשה...

William Kidd

New member
לי זה נראה סתם צירוף מקרים

הבחור שירד למטה מן הסתם עשה טעות שירד בתורה פתוחה כזאת, אבל הבחור השני לא נראה לי שהתכוון בכלל למכה הזאת, כך שלדעתי אי אפשר להגיד שזה עיניין של טיימינג טוב.

DoubleN

New member
מדובר ב-Masakazu Imanari

הסיבה שהוא צלל בצורה כזאת היא כדי להגיע לבריח על הרגל, הוא הכניע מספר לוחמים בצורה הזאת, אבל לא לקח בחשבון שהנסן למד אותו היטב מצורף סירטון HL: Masakazu "Master of Leg Locks" Imanari וקטע מסרט ההדרכה שלו: Imanari leglocks הנסן ניצל מהכנעה אקזוטית של לוחם יפני, אך לא לעולם חוסן, שנה וחצי אחרי הוא נכנס לרשימה המכובדת של Shinya Aoki, חבל לדבר תראו בעצמכם... Joachim Hansen Vs. Shinya Aoki

Giyora68

New member
סחתיין על הבקיאות

מן הסתם אני חושב שאין ירידה לא מסוכנת כדי לצמצם סיכון צריכים להגיע לרמה גבוהה וטיימינג טוב אחרת זה מאוד מסוכן בעיקר כהדיסיפלינה מוכרת והיריבים עובדים על תרגילי נגד .

ננדין

New member
כל טכניקה טובה רק בהקשר הנכון לה..

ומכאן שכל טכניקה היא גרועה/מסוכנת בהקשר הלא נכון לה. וזה בדיוק המקרה בסרטון הזה... בדיוק כמו שלא הייתי מנסה לתת ג'אב מול אדם עם חרב... שוט שמבוצע נכון ובקשר הנכון הוא בטיחותי בדיוק כמו ג'אב טוב של מתאגרף, ועובדה שלמרות שבMMA של היום כולם יודעים לעשות ספרול וטכניקות אחרות נגד הטלות/הורדות ובטח שנגד הטלה כל כך בסיסית כמו דאבל לג, הטכניקה הזאת עדיין עובדת והרבה ואפילו נגד גרפלרים מיומנים על סוגיהם השונים... זה לא פעם ראשונה בMMA שמישהו יורד לא נכון לשוט ומקבל ברכיה אבל זה די נדיר. אגב, אני אישית כמעט ולא עושה אותה בהרמה של היריב אלה רק בדחיפה (כמו בג'ודו - אני חושב שזה נקרא מורוטה גארי...) כי אני פשוט לא מצליח בכל צורה אחרת...

shlomym

New member
חברה ,תודה,פשוט נהנתי מהשרשור

היה מעניין וענייני תודה

DoubleN

New member
אני מסכים איתך

כל ירידה היא מסוכנת, אין ערובה שהניסיון והטכניקה ימנעו את המפגש הלא נעים בין הפנים לברך, אמנם יש בכוחם למזער את הסיכוי. מומחה קרקע נוסף שהמזל לא שיחק לו Takanori Gomi vs Ralph Gracie שמחתי לתרום לדיון

למעלה