ירידה מהארץ

לא עוזבת.

ארץ מדהימה, אנשים מדהימים, תרבות מדהימה מה יש לי לחפש במקום אחר?

אריאל1

New member
משפט שחבל שלא נאמר:

"ואחרי שתגיעו לשם תשברו חזק מערבה עד שתגיעו לאלפים השוויצרים" (משה רבינו) וברצינות... הספק לא קיים בכלל באתי לפה מחו"ל בגלל סיבה ומכיוון שהסיבה הזאת לא נעלמה ולעולם לא תעלם אז כאן!

Vendetta

New member
חחחח, גם אני ראיתי את זה

במעריב בקטגוריית "משפטים שהיו צריכים להיאמר ולא נאמרו".

the dark

New member
אני מחפשת

עכשיו את המקום היחיד שעוד נשאר תמים אוליי איזה אי שעוד לא דרכה בו רגל אדם- אני מתכוונת לזה שאני מחפשת מקום שאין בו צביעות אין בו פשע אין בו אנשים רעים... אולי גן עדן אני יכולה לקצר את הדרך לשם... אבל אני לא רוצה שיכאב לי - יש למישהו פיתרון איך אפשר להגיע לג- עדן בלי כאב... ובעניננו אני גם רוצה לרדת מהארץ וגם רוצה להישאר

guypele

New member
תראי,...

את בעצם מדברת על בועה מוגנת... מי כמוני יכול להבינך ולהזדהות... בכל מקרה בועה כזו יש כמעט בכל ארץ (איזה יישוב נידח עם אנשים מיוחדים...) - יש קומונה ישראלית בודהיסטית באמצע יער גשם בקוסטה ריקה, יש ישובים אנתרופוסופיים באנגליה...איים מרוחקים וקרירים בסקוטלנד... אל תאבדי תקווה, מקומות כאלו בנמצא, גם בארץ! את כנראה רוצה את המוכר והחמים (אלמנטים מסוימים בישראל) ביחד עם ריחוק מסוים מהטירוף, אם הבנתי נכון... נ.ב. בת כמה את?

the dark

New member
אני מחפשת מקום שגם השלטון

בו הוא טוב ולא עשה מעשים רעים... אני לא מאמינה שיש כזה מקום אבל אני מחפשת אני לא רוצה לגור בישוב כזה או אחר בגלל היחוד שלו - על זה אני יודעת אני רוצה לגור במקום מושלם - נמאס לי כבר ממה שקורה בעולם!!!

guypele

New member
תראי,

מן הראוי לומר בכנות שאין מדינה מושלמת - הכי קרוב לשלמות מבחינתי זה הולנד (
) ואומרים שגם דנמרק אחלה... רמת שחיתות נמוכה מאוד, רמת גבוהה של סובלנות ופתיחות, אקלים מצוין (לפחות מבחינתי שהשמש לי אויב)... נ.ב. אם לא מפריע לך לומר (את יכולה גם לשלוח לי מסר אישי שלא לעיני כל הפורום) בת כמה את, מאיפה בארץ וכו´...

anselmo girl

New member
ישראל שולטת!!!!!

אין מקום בעולם שיותר טוב מישראל!!!!... תאמינו לי אני גרתי ברוסיה :) כל הבולשיט הזה של "המצב בארץ" לא משפיע על המאאאגניבות של הארץ!!!!!!! ישראל זה המקום הכי מאאאאאגניב בעולם.... (אחד המקומות הכי מאאאאגניבים) החסרון היחיד שאני רואה בארץ הזאת הם הפלשתינים!!!!!!!! (אני חושבת שאני לא היחידה)...

Eclipsed 0

New member
ישראל. תמיד.

אבטלה, מצב ביטחוני - לא מעניין אותי. זה הבית שלי.

anael

New member
אני לא עליתי לארץ בשביל לחזור../images/Emo104.gif

וגם אם פה פחות טוב משם אז מה לא בורחים אף פעם מבעיות

.המוסד

New member
הגן שבעדן מקדם

נסי למצוא את ההצטלבות של גיחון פישון הפרת והחידקל אבל אם זה רחוק לך מידי, ואת לא מוכנה להסתכן בטיול ארוך בארצות עוינות הייתי מציע לך "כל כיכר הירדן מושקה לפני שחת ה´ את סדום ואת עמורה כגן ה´" כלומר, ככר הירדן גם היא כגן העדן, אך צריך לעבוד קשה בשביל להשיגה

אריאל1

New member
אההההה....

המוסד... נראה לי שקצת התבלבלת. הפסוק שהבאת מציין את המצב לפני שחת ה´ את סדום ועמורה. כרגע הם הפוכות ולכן לא בדיוק גן עדן. אבל אני מסכים אתך שארץ זו היא גן עדן.

the dark

New member
ישראל היא לא גן עדן

עם ישראל היא גן עדן אז אני מעדיפה לחיות בגיהנום!!!

EverMan

New member
חמודה

ישראל היא גן עדן. מבחינה טופוגרפית אם לא מבחינת מה שקורה פה מבחינה מדינית. יש פה את כל הנופים בעולם , אנחנו ארץ עשירה בכל תצורות השטח האפשרויות חוץ מאחת (יער גשם). ויש לנו עם נהדר , אני מניח שאת פשוט לא מכירה מה זה מנטליות שונה. אבל יש לנו עם נהדר עם מנטליות נהדרת , שהדבר היחיד שהורס אותו לדעתי הוא ערסים (את התדמית של העם הכוונה)
אבל לא נורא , כל אחד והדעה שלו

Vendetta

New member
בהחלט גן-עדן ../images/Emo45.gif

ארץ יפהפייה, נופים יפהפיים, תרבות עשירה וקולחת, אנשים טובים - מה עוד צריך?!

אריאל1

New member
תראה אפשר להיות כמו שוויץ

אבל מספר המתאבדים (לא אלו שמפוצצים אחרים ביחד איתם) יעלה מרוב שיעמום.

metal_slug

New member
לחוית בשוויץ

וללבוש עשר שכבות של בגדים בחורף, כדי שלא יקפאו לך האשכים ותסורס באופן טבעי. לא תודה.

למעלה