ירידה מהארץ

אור2

New member
ירידה מהארץ

אם היו מציעים לכם לחיות בארץ ישראל או בארץ אחרת שהמצב שם יותר טוב מכל הבחינות במה הייתם בוחרים????

Vendetta

New member
בשבילי תמיד ישראלי ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

לא ארד מהארץ אף-פעם.

gstav

New member
בררוורר!

שהייתי מסתלקת מכאן ברגע הראשון שהייתה לי האפשרות!

CANDY MAN

New member
או ישראל או למות!!!! ../images/Emo129.gif

לא יודע מה איתכם אבל דווקא כיום אני גאה להיות ישראלי יותר מתמיד! אני גאה בעם שלי, אני גאה בצבא שלי ואני גאה בראש הממשלה הנאמן שלי! יחי הגאווה הלאומית !!!
ישראל תישאר ביתנו
לעולמי עד!

Jinks

New member
אם היה...

אפשר להעביר את כל קהילת דוברי העברית (אבל רק אנשים נורמלים) לאיזו ארץ קרירה ונעימה כמו הולנד... ======================= גיא שמתארח במחשב זר

adva g

New member
המממ....

הייתי רוצה לחיות בארץ יותר קרירה ,עם יותר טבע ונופים יפים. אני חושבת שבשלב כל שהוא אני בטח אעזוב את הארץ.

לא עוזב את הארץ הזאת

כדי לשקול כזה דבר צריך באמת לקרות פה משהו חריג. אבל פה נולדתי,ואני פשוט מתתת על המנטליות הישראלית(חוץ מהערסיות). יש פה כל כך הרבה פוטנציאל למדינה משגשגת ומצליחה,חבל לברוח ולנטוש אותו. israel 4 ever!!!
(לפחות בינתיים)

Vendetta

New member
כמה בדיוק את מטיילת בארץ כדי

שתקבעי שאין בה נופים יפים? לפי ההשערה שלי את לא יוצאת מהבית, ומשם המסקנות שלך.

adva g

New member
טיילתי בארץ...

ויש בצפון הארץ כמה מקומות מאוד יפים, אבל בכלליות אני לא אוהבת את הנוף בארץ. אני מעדיפה לגור בארצות אחרות. אני לא מבינה למה לעזוב את הארץ נשמע בעיניך כל כך נורא. יש כאלה שאוהבים את ארץ ישראל, ויש כאלה שפחות.

Vendetta

New member
לא לאהוב את הנוף זה משהו אחר,

אם כי זה עדיין נראה לי מוזר, בהתחשב בעובדה שיש מגוון אחב של נופים שונים בארץ, ולא רק נוף אחיד. עמק יזראל, מצפה רמון, המכתש הקטן, קלאת נמרוד, הגליל העליון, ירושלים, רמת הגולן, החרמון - כולם מקומות יפהפיים ושונים, ולכן אני לא מקבל את טענתך שאין נופים יפים בארץ, אם יש דבר אחד שהארץ הזו היא כן - זו יפה.

adva g

New member
עניין של טעם...

נוף מדברי, שמהווה חלק נרחב מהארץ, אני לא אוהבת. מה שכן, צפון הארץ מקום מאוד יפה. לא כתבתי שארץ ישראל לא יפה, כי זה עניין אישי, כל אחד ודעתו...

haddas

New member
ברוווווווווווווווווור

שבארץ ישראל. לא הייתי עוזבת את הארץ הזו בעד שום הון שבעולם.

שלתי

New member
הלואי שכרמיאל היתה ארץ

לא מוותר על הארץ בשום פנים ואופן.. רק חבל שלא כולה נראת מדהימה כמו כרמיאל לדוגמא... לא מתכוון באמרה לנגב, הנגב כמו הגליל הוא מעלף.

haddas

New member
ולא רק האיזורים שתארת...

כל הארץ הזו פשוט מדהימה מבחינת המבנה הגאולוגי, האקלימי והתרבותי שלה. ארץ ישראל היא שילוב אחד גדול של הרבה תרבויות וזה בעצם מה שמייחד אותה.

anael

New member
הסיבה שהיא כ"כ יפה

זה בגלל שאנחנו פה בלעדינו היא היתה גועל נפש לפני שישים שנה היא היתה מסריחה אם יתושים וכ"ו. בקיצור... אין כמונו!!!

TheHock

New member
לא עוזב את העיר, עבור אף אחד

טוב נו, אז ישראל זו ארץ (היא בגודל של כמה מהערים הגדולות בארה"ב או רוסיה). בכל מקרה אין סיכוי שאני לא חי פה לפחות עוד 20 שנה (מדי פעם אולי טיול לחו"ל כדי להבין כמה טוב בארץ...)

לעזוב את הארץ?!

תראו, סך הכל רובנו אומרים שלא נעזוב את ארץ ישראל מסיבה מאוד פשוטה-אנחנו חיים פה כל החיים שלנו, כל החברים שלנו פה, למה שנעזוב?! אני לא יעזוב גם מהסיבה הזו, אבל גם כי אני מרגישה שהמדינה הזו נוצרה בשבילי כדי שתמיד יהיה לי בית, זו הסיבה הפחות חשובה דווקא.

אפרת*

New member
כרגע לא אעזוב, אך אני לא פוסלת..

כיום לא אעזוב את הארץ [זה אפשרי מבחינה מעשית] מהסיבה הפשוטה שכאן נמצא הבית שלי, משפחה וחברים, ולהתחיל את הכל במקום חדש לגמרי [או חצי חדש, זה לא משנה] זה קשה... אך אם הייתה לי האפשרות להוולד במקום אחר ולחיות שם את כל חיי, זה נשמע מאוד מפתה... אך כמובן שזה תאורטי...

למעלה