ירידה מהארץ ללונדון

ירידה מהארץ ללונדון

שלום לכם,
אני מצטרפת לבן זוגי האנגלי בעוד חמישה חודשים FOR GOOD.
רציתי לדעת איזה תהליכים אני צריכה לעשות כדיי לסגור קצוות בארץ כמו לדוגמא ביטוח לאומי, (אני בעלת עסק קטן שיסגר כשאעזוב) משרד הפנים (צריך ליידע מישהו?)
בנוסף אני עוברת עם כלבה קטנה (6 קילו) מלבד החיסונים והבדיקה הרפואית אולי יש מישהו שעבר את זה ויכול קצת לספר לי על התהליך של מעבר עם כלב? (מבחינת טיסה וכו) תודה רבה על כך מידע :)

MayFebruar

New member
היי ילדה טובה

ברוכה הבאה לפורום!
אני מקווה שתקבלי תשובות כאן, אבל את יכולה לשאול גם בפורום 'עוברים לאירופה'.

לגבי הטסת הכלב הייתי שואלת את הויטרינר ואת שדה התעופה.
החתולה שלי גם טסה בזמנו (אבל לא מישראל) והתהליך היה פשוט וקל. הכי הופתעתי שלא נתנו לה שום חומרים מרדימים (וזאת היתה נסיעה ארוכה מאוד עם קונקשיין).

תודה,

אני אעביר את ההודעה גם לשם :) תודה רבה
והלוואי והמעבר אכן לא יהיה מסובך מידי . אגב, האם שילמת כרטיס מלא / חצי כרטיס ?

MayFebruar

New member
הכרטיס עלה הרבה פחות ממה שחשבנו

240 דולר אם אני זוכרת נכון (ואלו היו טיסות יותר ארוכות מת"א-לונדון), ב-KLM. אבל עדיף לך לשאול את חברת התעופה איתה את טסה.

המלצה חמה בקשר לעסק

אני ניגשתי לסגור את התיק במעמ ובמס הכנסה. הפקידות שם ניפנפו אותי ולא סגרו לי את התיק
ניגשתי שם למנהל הלשכה שהתנצל והחתים אותי על תופס לסגירת תיק
סגרתי הכל (אני תופרת) ועברתי לחו"ל. לפני שנה נשלח קנס לבית של אמא שלי על סך *כמה אלפי שקלים* בגין אי הגשת מסמכים או משהו כזה.. ארבעה חודשים נלחמתי איתם בשיחות טלפון לביטול הקנס וסגירת התיק טלפונית.
&nbsp
ממליצה לך מנסיון כואב שלי - לבקש לצלם כל תופס שאת חותמת עליו ולבקש מהם אישור (במקום! לא בדואר) בכתב על סגירת התיק במעמ ובמס הכנסה
&nbsp
בהצלחה במעבר

למעלה