ירידה בכמות החלב?

נירהמנ

New member
ירידה בכמות החלב?

בני בן 4 חודשים, ועד עכשיו ניזון רק מהנקה. לפני חודש התחלתי לעבוד, ואני נעדרת מהבית כשמונה שעות. בזמן זה אני שואבת פעם אחת. כמו כן, הוא התחיל לישון שמונה שעות בלילה (לעיתים רחוקות אפילו יותר), ואז אני לא שואבת בדרך כלל. יש לי הרגשה שכמות החלב ירדה, ואולי זה לא יספיק לו? הייתי מאוד רוצה להמשיך רק בהנקה לפחות עוד חודשיים. האם לשאוב יותר פעמים בעבודה? או בלילה? תודה

ירידה בכמות חלב?

כל הכבוד על השאיבות! זה מתנה נפלאה עבור התינוק שלך. מדוע את מרגישה שיש ירידה בכמות החלב? אם הוא היה רעב, הוא היה יכול להתעורר להנקות לילה. תינוק רעב לא ישן 8 שעות בלילה. לפעמים יש תחושה שיש פחות חלב אבל זה לרוב פשוט השינויים הרגילים שחלים עם הזמן. את יכולה לשאוב בעבודה פעם או פעמיים, לפי הצורך, אין לזה חוקים. בהצלחה! אורית מדריכת לה לצ'ה

שאיבה

שלום סליחה על השם "יוסי האסקימוסי", אבל זה השם של בעלי בפורומים של תפוז... בתי בת שנה ושמונה חודשים ועדיין יונקת. כשחזרתי לעבודה, הנקתי אותה בבוקר לפני המעון, לאחר מכן שאבתי בשעה 12:00 בעבודה, וכשחזרתי הבייתה בשעה 16:00 דאגתי לשאוב או להניק אותה, ואז הנקתי אותה שוב לפני השינה. אצלי זה שמר על כמות החלב עד גיל שנה. אחרי גיל שנה ועד עכשיו, אני מניקה אותה בבוקר, ובערב לפני השינה.לפעמים כשהיא רוצה להתפנק, היא גם מבקשת לינוק כשאנחנו חוזרות מהמעון. כמויות החלב ירדו מעט, אבל נראה שזה מספיק בשבילה. בהצלחה

נירהמנ

New member
תודה לאורית ולאשתו של יוסי...

מאוד מרגיע לקרוא את דבריכן! הרבה תודה! נירה

למעלה