ירידה בכמות החלב

SC0RPi0NS GiRL

New member
ירידה בכמות החלב

שלום רב!
אני מודאגת מודאגת מאוד ומבואסת מכך שנוצרה אצלי ירידה משמעותית בכמויות החלב עקב וירוס של יום וחצי עם חום בהם כמעט ולא הנקתי.
אני ממשיכה לשאוב ולהניק אבל מרגישה שאין כלום

מה הפיתרון??
תודה מראש ושבוע טובבב

michal@gal

Active member
מנהל
מתי הייתה המחלה?

תמשיכי לשאוב ולהניק. תקפידי לשתות הרבה ולנוח.
אל תתני בקבוק כדי שלא תתפתח העדפת בקבוק שתקבע את הירידה בכמויות.

gudat

New member
חסרים קצת פרטים....

בן כמה התינוק? האם בהנקה מלאה? כל כמה זמן יונק?
האם יש שינוי ביציאות? בהתנהגות של התינוק?

SC0RPi0NS GiRL

New member
אז ככה

היא בת 5 שבועות
היום התחלנו מעקב במרפאת הפרעות אכילה
נכון להיום היא שוקלת 3.360 ונולדה 3.104 . הייתה לה ירידה דרסטית במשקל, היא לא מצליחה לעשות ואקום טוב.
אני מניקה רק עם פטמת סיליקון, הייתה התרת לשון קשורה, לסת אחורית וחיך גבוה. התחלנו אתמול (בגלל שהייתי חולה) עם סימילאק. בעקבות המלצות טיפות חלב ורופאת הילדים אנחנו עם בקבוקים שאובים כדי לעקוב על הכמויות. בכל מקרה- מה לעשות לגבי החלב? כי אני רוצה להמשיך לתת ציצי כי זו ההאכלה הכי טובה מבחינתי, אני מתבאסת על כל תוספת/ תרכובת וכאלו. אנחנו רבים על כך בבית, הרבה מחלוקות מסביב. מתוסכלים.
אני פונה אליכן לקבל חוות דעת נוספת וכדי להביע את רגשותיי

קודם כל - קבלי חיבוק!!!

נשמע שאת באמת מנסה ועושה הכל כדי לדאוג לביתך, ולתת לה את הכי טוב!
נראה שעבר עליכן ממש הרבה מאז הלידה.
ועדיין, נתת פרטים חלקיים בלבד.
אני חושבת שהדבר הנכון והאחראי ביותר בסיפור שלכן הוא לפנות לעזרה מקצועית. של יועצת הנקה.
רופאי הילדים ואחיות טיפת חלב לא בהכרח בעלי הכשרה מקצועית בתחום ההנקה, ולפעמים יכולים לתת עצות מאוד נכונות, ולפעמים העצות שלהם עלולות לפגוע בהנקה. (מאוד משתנה בין רופא לרופא ובין אחות לאחות).
אם תכתבי מהיכן את בארץ, וגם לאיזה קופת חולים את שייכת, אני חושבת שהבנות בפורום יוכלו לתת לך המלצות על יועצות מתאימות שנמצאות בסביבתך.
בכל מקרה, בעיקר אם היית חולה, תקפידי כבר מהרגע, מעכשיו, להשתות ולאכול מספיק, ומסודר. זה ממש חשוב, גם לכמויות החלב.
קבלי חיבוק חם, והמון אהבה, כי נשמע שזה לא פשוט בכלל...

gudat

New member
מבינה מאד את התסכול....

ואכן את מציירת תמונה מורכבת. הקושי לא החל עם המחלה שלך אלא הרבה קודם.
התרת לשון וכל השאר- בליווי יועצת הנקה? אם כן- להמשיך בליווי שלה. זה ממש קריטי בעיני להצלחה, גם אם חלקית, של ההנקה. בינתיים- חשוב שתדאגי לעצמך.
אם את יכולה לקבל עזרה- תבקשי אותה. זה הזמן :)

gudat

New member
ספציפית להגברת חלב-

חשוב להצטייד במשאבה טובה ולשאוב כל שלוש שעות.
אפשר לקחת מגבירי חלב, כגון חילבה או מורינגה.
זה על קצה המזלג, אני מרגישה שחשוב במקרה שלך לראות את כל התמונה ולחשוב בהתאם מה עושים.

מחזקת את תמר ומוסיפה כי נשמע שהפניה ל"הפרעות אכילה" איננה בוודאות הכתובת הנכונה
אלא אם מועסקת שם מישהי שאכן מבינה בהנקה ומסוגלת לסייע בנושא זה
כי נשמע שאת כן מעונינת בהמשכיות של ההנקה, לכן יש צורך לבצע פה בדיקה מקפה ויסודית
למציאת פתרון ודרך לכך

למעלה