ירידה ביחסים

ירידה ביחסים

שלום , הנני בת 27 ובעלי בן 37 . כרגע אנחנו בהיריון ומצפים לנסיכה בע"ה בקרוב. אני בחודש השמיני להיריוני ומאז החודש השני אני חשה ירידה דרסטית בשחק המיני של בעלי. לפני ההיריון היו יחסים מעולים היינו הכי חופשיים וזורמים בסקס בלי מגבלות היה מדבר באופן שהכי נמשך אלי סתם ככה בכל סיטואציה ובכל מקום גרם לי להרגיש סקסית ונחשקת , בנאדם מאוד מיני שמאוד היה לי כייף עם זה וזרמתי איתו בהכל. פתאום מאז ההיריון חלה ירידה משמעותית בכמות ובאיכות חייבת לציין ( ממקום אוביקטיבי וחלילה לא משחצנות) שלא עליתי הרבה בהיריון אחא המינימום האפשרי , דואגת להיות מטופחת תמיד מחמיאים לי בלי סוף על כמה שההיריון יפה ומחמיא וגורם לי לפרוח וממנו אני מרגישה פשוט הדבר הכי לא נחשק ומושך בעולם. אני לא מבינה לאן כל היצר הזה נעלם ומעבר ליצר הרבה גם מהחום ומהמגע וההרגשה המדהיצה שהיה נותן לי שאני הדבר היחיד בעולם שמעניין אותו. כמובן שדיברנו מספר פעמים על הנושא ושכתי לציין שהיה איזה פעמיים שגם לא עמד לו דבר שלא קרה לפני. בכל אופן שדיברנו לא עלה אעזה סיבה משמעותית אמר שעדיין נמשך שהכל בסדר פשוט עייפות היריון ותירוצים. לי זה מאוד חסר אני עושה ככל שביןכלתי להיראות סקסית ויפה בעיניו וקורעת אותי במחשבה שאולי הוא הפסיק להצרגש ולהמשך אלי אפילו שאלתי אותי לגבי תדירות של אוננות וצפייה בפורנו ואמר שזה ממש לא הענין והודה שאולי מסעבה שהוא לא יודע ירד קצת החשק... אני ממש אובדת עיצות מתוסכלת ומפחדת להיכנס לסרטים ודכאון זה נורא חסר לי וחשוב לי ולבד זה לא תמיד מספיק. אשמח להערות והארות בנושא מתנצלת על האורך ותודה על תשומת הלב

ונניח הוא נמשך אלייך פחות בגלל ההריון,

מסיבות פסיכולוגיות (כמו החשש לפגוע בתינוק) או אחרות - למה זה כל כך מפריע לך? הרי עוד חודש תלדי, והבעייה תיפתר. ממה בדיוק את חוששת? שהוא לא יימשך אלייך גם אחרי הלידה? אין ממש סיבה להניח שזה מה שיקרה. ואם בכל הריון תהיה לו בעייה כזו, אז לא נורא.

אם, אגב, זה יימשך אחרי ההריון, יכול להיות שזה צירוף מקרים ובכלל לא קשור להריון אלא לגיל של בעלך. הוא בגיל שבו לגברים מתחילות בעיות בתחום - ואז זה לא קשור אלייך בשום צורה, ומשהו שצריך ללמוד להסתגל אליו.

והערה אחרונה - אופציה נוספת לגבי בעיית התפקוד שלו היא שהיא נובעת מהירידה בתדירות, ולא קשורה להעדר משיכה או משהו בסגנון (מה שיכול לקרות, למשל, אם הוא כן נמשך אבל נמנע כי הוא חושש לפגוע בתינוק).

kingisme1

New member
חוסר משיכה בהריון זה בגלל הבטן הגדולה

המראה הפיזי הזה הוא טרן אוף נוראי עבור גברים. זו האמת.

מריוס זכריה

Member
מנהל
באמת שאי אפשר לדעת

אולי בשבילו אישה בהריון היא לא מושכת. נקודה.
לא חייבת להיות לזה סיבה הגיונית, כמו היקף בטן, כמות מחמאות וכולי.
אולי זה קשור אצלו לאמהות, או לתינוק, או אמונות תפלות, או להשד יודע מה.
אין שום טעם לעסוק כרגע בניחושים.
&nbsp
תראי אם תוך כמה חודשים מהלידה הכל יחזור לקדמותו, אז הכל טוב.
אם לא יחזור - אז צריך לראות באמצעות כלים מקצועיים. כלומר תלכו יחד לאיש/אשת מקצוע.
&nbsp
אני יודע שזה מלחיץ. אבל תשתדלי מאוד לא להיכנס מזה לסרטים, כי זה רק יחמיר את המצב.
&nbsp
לידה קלה וכל טוב.

אמרלדה

Active member
הי

זו תופעה מוכרת. זה לא אומר שכך זה בסדר וכך זה צריך להיות, אבל ככה זה אצלו, וזו תופעה מוכרת מאוד. בטח בחודשים הגבוהים.

יש לך עוד חודש עד הלידה, אל תיכנסי לא לסרטים ולא לדיכאון ולא לכלום. המשיכי לטפח את עצמך למען עצמך. גם אחרי הלידה, אני כבר מספרת לך, העניינים לא חוזרים למסלולם מיד, וזו גם בחירה שלך, לא רק שלו. ייקח קצת זמן.

יש גברים רבים שבשבילם האישה היא או "קדשה" שאתה אפשר לעשות במיטה כל מה שבא להם, או "קדושה" - האמא של הילדים שלהם, שהיא ההפך הגמור. גם עם הניגודיות הזאת הם לא יכולים לחיות, וגם זה ייקח זמן.

העניין החשוב באמת הוא הליטוף והתשומת והפירגון והעיניים המיטיבות והאוהבות. יתכן שבעלך לא עושה מספיק את ההפרדה בין הסקס לבין אלה. גם את זה הוא לא המציא. חשוב שגם את תביני את ההבדלים ביניהם ותעשי את ההפרדה. ואחר כך שבי אתו לשיחה ואמרי לו שהחיבוק והליטוף וכל מה שביניהם, לא צריך להיות קשור לירידת החשק. זה עניין רגשי בלבד. ואם לא תוכלו לחזור לזה עכשיו, זו תהיה בעיה גדולה יותר אחר כך. זה הרבה יותר חשוב מהסקס. על זה הייתי מנסה לסחוב אותו לטיפול, כבר מעכשיו.

מוכר ומאתגר

יש גברים שהריון "עושה להם את זה" ויש כאלה שממש ההפך.
לבן הזוג הנוכחי שלי ההריון גרם לירידה רצינית בחשק. הוא הרגיש כאילו הוא צריך להזהר כל הזמן שלא לפגוע בהריון, ובכלל כל הרעיון שאני עכשיו מגדלת את הבן שלו עשה לו ההפך מחשק מיני. זה לא גרם לו לאהוב פחות- אבל פגע ביכולת שלו להסתכל עליי כיצור מיני.
&nbsp
יכולה לומר לך שזה היה לי נורא נורא קשה!
כמוך, גם אני קיבלתי מחמאות כל ההריון, אבל הרגשתי לא טוב בגללו..
היו המון שיחות, המון בכי והמון חששות מהעתיד לבוא.
&nbsp
לקח זמן, שגם אני הייתי צריכה אותו לאחר הלידה (גם לי לא ממש התחשק בהתחלה) אבל היום די חזרנו לחשק ולכיף שהיה לנו בסקס ביחד.
&nbsp
לרוב הזוגות יש שינויים בחשק המיני במהלך חייהם- ולרוב זה לא בסינכרון אחד עם השניה. כדאי ללמוד להתמודד עם זה ולשים דברים בפרופורציות

תודה רבה על ההתייחסות ו

אני ממש מקווה שהחשק יחזור זה מאוד חשוב לי הרבה מעבר לאורגזמה למרות שדמעתי שעם תינוקות וילדים זה בכלל מחמיר. יש דרך אולי הגברים פה יוכלו לסייע שאתם כן חושבים שאוכל לגרות ולהעיר את החשק מחדש ?

מריוס זכריה

Member
מנהל
עדיף שלא תנסי

תני לטבע לעשות את שלו.
אם תנסי, את עלולה מרוב מאמץ ולחץ להשיג ההיפך.
הדבר העיקרי שאת יכולה כן לנסות זה להיות רגועה ומאושרת. זו התרופה הכי טובה.
וכמובן לא לעמוד עם סטופר ביד.

אייבורי

New member
רק הערה קטנה

&nbsp
אתם אולי מצפים לנסיכה,אבל זה לא מה שעומד להגיע
עומדת להגיע תינוקת ,צרחנית בכיינית מריירת מחרבנת שתגרום לך ברגע מסויים
לרצות לזרוק אותה מהחלון,אז היא תחייך ואת תחשבי שאת האדם הנורא בתבל
&nbsp
כשזה יקרה,בעיית העומד לו או לא עומד לו עליך,תעלם מהעולם
&nbsp
בינתיים את יכולה להסתובב כלוויתן אנושי שמח וטוב לבב,שכל הסובבות אותה אומרות כמה היא זוהרת בהריון והגברים מצקצקים ומהנהנים מפחד ואימה
מצד שני חביבי ניטשה כבר אמר
״שמורה עמי שאלה אליך בלבד אחי: כמו אנך אני משקיע אותה בנפשך,למען אדע מה עמוקה היא. צעיר הנך ומבקש לעצמך ילד ונישואים. ואולם שואל אותך: וכי אתה מסוג אדם אשר רשאי לבקש לעצמו ילד? וכי עתיר הניצחונות אתה,כובש עצמו,מפקדם של החושים,אדון כל המידות הטובות? זו שאלתי אליך״
&nbsp
אני באמת מציע לאור העובדה שאת עומדת להיות אמא,תכבשי את הצורך לקבל חיזוקים מהחוץ ליופיך ואהבתו אליך
&nbsp
בהצלחה

לא מקבלת את זה

שאם אני הופכת לאמא לא אמורה לעניין אותי יותר הנשיות שלי ואני צריכה לוותר על חיזוקים חום ואהבה מבן זוגי אני עדיין צעירה מידי בשביל זה. זה שהיום יש איזשהיא תפיסה שנשים אחרי לידה הם משומשות שצריך להחליף בצעירות יותר לא הופך את זה ללגיטמי. אני בהיריון וץהיה לי ילדה ואני עדיין רוצה להנות מסקס ולהרגיש יפה ומושכת וזה לא שיטחי ופעוט כמו שאתה מציג את זה

מיקי1978

New member
גברתי ההריונית...

בעלך עושה סקס עם אשה אחרת..חד משמעי לדעתי..זה התירוץ..כל תירוץ אחר הוא תירוץ..כמה פשןט ? תחשבי !

הייתי חייב להגיב

ראיתי את הכותרת בדף הראשי והגעתי
תראי , אולי יש אמת בדברייך בנוגע לבעלך , את מכירה אותו יותר טוב ממני
אבל משיכה לנשים בהיריון לעניות דעתי הרבה יותר שכיחה מחוסר משיכה
נשים בהיריון לפחות ממה שאחרים רואים אותן יותר מושכות , זוהרות , מיוחדות על אף הרגשת הכבדות , הכאבים , חוסר הנוחות וכו.
חושב שחלק מהרגשתך נובע לא רק בגלל זה - אלא כי את עוברת המון שינויים גם הורמונליים והכל רגיש אצלך גופנית ונפשית
קחי אויר , תחייכי לעצמך את יפה ומושכת , ממילא המצב הזה כל כך זמני

ואם תחפשי , תמצאי שגברים רבים דווקא נמשכים לנשים בהיריון ( לא רומז כלום ) אבל רק שתדעי שזה קיים והרבה

לא מה שאמרתי

אין מצב שאדע אם הוא בוגד או לא
אולי מאונן יותר..
אמרתי שאת מכירה אותו ואת אופיו - לי אין שמץ מי הוא
מה שאמרתי שאת צריכה להתרכז בעצמך ובלידה
להכיל - לחשוב חיובי להאמין בעצמך ובמראך
בגידות קיימות בכל מקום , ובכל מצב
אבל זה בכלל לא שייך להריונך
שתהיה לך לידה קלה ומוצלחת

Mor L

New member
הוא לא בוגד בך ולא בטיח

הוא גבר טיפוסי. זאת אומרת הוא לא מנסה להבין את הרגשות שלו והמשיכה שלו.
את צריכה לקחת אותו לטיפול זוגי או פסיכולוג
אין דרך אחרת.
אחרת את תאלצי לחכות חודשים עד שהוא יירגע מהטראומה של ההיריון והלידה
תטפלי בזה כבר עכשיו כי רוב האנשים חלשים ולא מוכנים לעבוד על עצמם ולעשות שינוי במחשבה שלהם

נוסעת27

New member
תחשבי על זה רגע

זה הרי ברור ומובן מאיליו שיאישה נכנסת להריון וזה טבעי ונורמלי.
תנסי רגע לעשות הפרדה ממה שאת מכירה שטבעי. ותחשבי רגע על בעלך, שרגיל לשכב איתך בכיף, ופתאום, הילדה שלו נמצאת בתוכך, בבטן. פתאום יש לך בטן ענקית, את נראית שונה, את נתפסת שונה (הרי יש תינוקת בתוך הגוף שלך, התינוקת של שניכם) אני אם הייתי גבר לא חושבת שהייתי מסוגלת לשכב עם אישה בהריון. אותי בכלל הריון קצת מפחיד ונראה חייזרי, (כשהבטן של גיסתי התחילה לרקוד ולהתגלגל ברחתי מהחדר חחח).
אני רק מנסה להגיד שזה מצב לא רגיל, ויכולה להבין למה גבר יירתע. זה לא אומר שאת לא יפה, מדהימה, מטופחת ונהדרת. זה פשוט מצב חריג שלא תמיד נתפס בגודלו ומשמעותו ועלול למגר חשק.. מה גם שלפני לידה זו תקופה מתוחה. תקופה ששינוי ענק מגיע. תקופה של המון שינויים, לא רק פיזיים. זה ממש בסדר והגיוני שלא לכולם יהיה חשק מיני סוער בזמן הזה.
&nbsp

למעלה