יריב יא פרנואיד...

pilovich shahaf

New member
חייבים לעצור אותם מיד ועכשיו...../images/Emo88.gif

מילחמה עכשיו ומיד....אין לנו
אחר
מבחן התוצאה. פ"ש.

yariv~2

New member
הגזמת.

פ"ש כפי שידוע לי, לחם בחלק נרחב ממלחמות ישראל... אל תלכלך...

metal_slug

New member
כן, וגם אני מסתערב עם עיטורי אומץ

בלה בלה אם החבר הגיבור שלך נלחם בכל כך הרבה מלחמות, הוא בטח יודע שאנשים *מתים* במלחמות, והוא בטח יודע עוד יותר מזה שלהלחם בפלסטינים זה רק להשתלט על עוד שלושה מיליון אנשים, מה שיביא לעוד הרג, ועוד כל מיני consequences שנובעים מזה. אז אולי החבר שלך לוחם דגול, אבל אסטרטג גדול הוא בטוח לא יהיה.

yariv~2

New member
מה הקשר?

מלחמה נגד הטרור, ואגב, הכיבוש כבר קיים, לא?? על איזו השתלטות אתה מדבר?... העניין הוא לחסל את אירגוני הטרור.. ואם לזה אתה לא מסכים, אז......

metal_slug

New member
כן, ברור שלזה התכוונתם

אל תבלבל לי במוח, כולם יודעים טוב מאוד למה אתה וחבריך מתכוונים, אל תתחבאו אחרי זה מאחורי תירוצים. אתה אומר משהו, תעמוד מאחורי הדברים שלך

yariv~2

New member
מטאל קורא המחשבות...

מה דעתך לבדוק גם מה קורה בראשו הקט של ג´יבריל מיודענו? אולי נעצור כך כמה פיגועונצ´ים... איזה אינטרס יש לי או לכל אדם אחר לתמוך במלחמה כוללת? למה נראה לך יש לי מניות בתע"ש?...

metal_slug

New member
איזה אינטרס?

אה, בוא נראה, "ארץ ישראל השלמה", זה אינטרס נחמד למלחמה כוללת...

yariv~2

New member
ומי אמר שאני תומך

ברעיון ארץ ישראל השלמה? זה גם דרך קריאת המחשבות הידועה שלך?

שמאלני

New member
יריב...

הם לא יעשו זאת,כי הם יודעים מה יהיה סופם. תבין מעכשיו גם לארה"ב נמאס מהם לא רק לנו,לכן יעוף טיל אחד מסוכן ולא זיקוק כמו שיש להם עכשיו. יגיע סופם,אתה תראה.

yariv~2

New member
בא לא נחזור

על דברים כמו מנטרה שחוקה... אמרתם את זה בעבר... והנה הכל מתגשם.. סופם יגיע? מה תעשה להם?...

אני מסכים איתך יריב- השאלה היא לא

האם הם יירו טילים, אלא איך להתגונן מהם ולמנוע זאת. אפשר לשים מיירטי טילים בגדר הם יקלטו טילים שמתקרבים מ50 מטרים בו נאמר וישגרו לעברם משהו שינטרל אותם או יפוצץ אותם.

למעלה