יריב יא פרנואיד...

yariv~2

New member
הגדר

מראש היא לא רלוונטית, תמיד ימצאו פרצות, ותמיד הם יצליחו להיכנס.. אם לא דרך הגדר אז דרך ירדן\לבנון\אום אל פאחם... הסכם זו הדרך היחידה להפסקת אש, לכן, חיסול אירגוני הטרור דבר ראשון... ולאחר מיכן הגעה להסכם שביתת נשק כולל ובטוח בשילוב ירדן ומצריים.

לא

תשמע, כשאני אומר "גדר" אני לא מדבר איתך על ערימת חוטי תיל וקרשים ישנים- אני מדבר איתך על גדר תיל ומאחוריה חשמלית, חיילים פרוסים, אזעקה קולית ברגע שמישהו מנסה לפרוץ, מוקשים, מכונות ירייה (למקרי חירום), כלבי שמירה, תצפיות אוויריות ומיירטי טילים. גדר שאי אפשר לעבור

yariv~2

New member
ואם הם יעברו לחדירות דרך

ירדן? דרך לבנון? אז תחסום גם שם?... יהיה לזה סוף?... ומה תעשה בקשר לטילים? (נוו.. על מה שדיברנו..) עדיין לא קמה מערכת נ"ט נגד קטיושות...... ובטח לא בטווח זמן של כמה דקות.. שכח מיזה.

מה?!

מי יעבור לחדירות דרך ירדן ולבנון? אתה יודע, בשביל להגיע לכל אחת מהמדינות האלו הם צריכים לעבור את הגדר ולצעוד בשטח ישראל.

yariv~2

New member
הגדר עם לבנון

פרוץ לחלוטין, אני רואה זאת. בגדר עם ירדן עוברים ג´פים כל 25 דקות (וגששים) ויש מערכת התראות שנפרצה אין-ספור פעמים, הערכות מודיעיניות, לא אני המצאתי. לצערך ולצערי, אין אפשרות לחסום את הגדר כפי שהצעת, ובכלל לפי ההצעות שהצעו ע"י החבר´ה פה. לא מבחינה לוגיסטית, ולא מבחינה כספית.

yariv~2

New member
איך?

נמל עזה מוכר לך? דרך הגדה, ישירות לירדן... מה הבעיה? שאלות שלך: איך הם יצאו עם נשק? אנחנו נגלה אותם. נמל עזה? אבל אנחנו שולטים שם! ונתפוס אותם! דרך הגדה? הירדנים יתפסו אותם. תשובות: הם יצאו ללא נשק ויקבלו אותו מהחיזבללה או מהפלשתינאים בירדן, יש להם שם מספיק... נמל עזה, הם יכולים לצאת בקלות כדייגים. הירדנים משתדלים לשמור על שקט, ולכן לא יעוררו מהומות בשביל כמה פלשתינאים, ב. כבר קרו כמה מקרים שמחבלים הצליחו לחדור דרך ירדן...(היה שיתוף פעולה?) ג. הם יסתתרו אצל אחיהם הפלשתינאים בירדן. עוד שאלות? חופשי...

למעלה