יריב יא פרנואיד...

שמאלני

New member
יריב יא פרנואיד...

תגיד לי מכל דבר אתה נלחץ,קח כדור הרגעה ותרגע. "מה יקרה עם יזרקו עלינו טילים". תגיד לי בן אדם אתה שם לב ממה אתה נלחץ? מזיקוקים שממש לא יכולה להזיק למדינת ישראל,ובטח שלא להשמיד אותה. תשמע אם מכזה דבר אתה נלחץ,אני מציע לך לצאת לחופשה תחזור תהיה רגוע,ואל תכנס ללחץ מכל זיקוק מסכן.

yariv~2

New member
גם בליל הבדולח עפו רק זיקוקים..(..)

חמישים הרוגים מפיצוץ בניין, לא מספיק לך? ובכלל לא הבנת את הרעיון... תקרא טוב: אנו יוצאים מהשטחים. בונים גדר הפרדה מוחלטת. במשך חודש אין מחבלים מתאבדים. החמאס פיתח שיהאב שתיים עם 20 קילומטר טווח, וראש נפץ של שתי טון, צה"ל לא מעוניין להיגרר להסלמה ולכן לא מגיב. שני טילים נשלחים לעבר בניין בתל אביב, וצה"ל נכנס שוב לשטחים, מה עשית בזה? להשמיד את המדינה? ברור שלא, מה שישמיד את המדינה הם המנהיגים הארורים, והשחיתות הגואה.

למה שצה"ל ייכנס לשטחים?

ברגע שנצא מהשטחים צה"ל ישרת את מטרתו- הגנה על אזרחי ישראל. אנחנו נוכל להפציץ בשטחים אחרי כל טיל בטענה של הגנה עצמית, שתהיה נכונה לכל דבר. הרווח ההסברתי יהיה עצום והביטחון יעלה.

yariv~2

New member
כבר כתבתי.

אין אפרות להלחם בחוליות ממונעות אלא באמצעות כניסה לשטחים, עוד כמה אני אכתוב זאת שוב?

אחרי שהם יירו עלינו טילים

אנחנו נשתמש בכוח האוויר שלנו. מה לא מובן בזה? תסביר לי בבקשה למה זה לא אפשרי.

yariv~2

New member
בשמחה,

דבר ראשון דרכי הטרור הם כך: איסוף נשק, הקמת חוליות קטנות עד כמה שאפשר, פיזור הנשק והחוליות בין אוכלוסיה אזרחית. לכן, לאחר שהמחבלים יורים מספר רב של טילים מכמה מקומות אסטרטגים(בתי ספר) בשטחים, ולאחר שהם כבר הספיקו לברוח, אין לנו שמץ... לתפוס אותם או לעצור את פעילותם, מאחר ופעילות אווירית לא תעזור במקרה של פיזור הנשק במאות מקומות ברחבי השטחים.(יש גבול לתחום ההפצצות בסביבה אזרחית) לעומת זאת פעילות קרקעית היא מדוייקת יותר, בעלת פגיעה פחותה באזרחים חפים מפשע, פועלת על טווח רחב יותר של שטח, ויכולה אסטרטגית לחסום יבוא נשק באמצעות חסימת אותם המקומות(מה שאין כך מהאוויר). כך שהמשחק ימשך... וימשך... לאין סוף וללא תכלית, הפתרונות היחידים הם: א, שילוב האוכלוסיה הפלשתינאים עם עריץ ערבי. ב, הסכם מסודר עם ישות עריצה לא פחות מהרשות(מה שפחות סביר) ג, בלית ברירה שליטה ישראלית מוחלטת בשטחים. תקוותי היא שאחד משני הפתרונות הקודמים יצא אל הפועל...

למה שדווקא ישראל תשלוט בשטחים?

מה דעתך על כוח שמירת שלום בינלאומי של האו"ם? למה שמדינת ישראל תשלוט בשטחים שלא שלה? האו"ם ישלח כוחות שמירת שלום בינלואמיים פנימה (ובמיוחד בלחץ אמריקאי לאור הקשר הברור בין הטרור הפלשתינאי לחיזבאללה ולך תדע אולי גם לבן-לאדן).

yariv~2

New member
או"ם שמו"ם

אני מקווה שאתה לא ב א מ ת רוצה שאני אוכיח לך למה האו"ם זה הארגון האחרון שאנו צריכים להסכים לו "לשמור" עלינו... (מלבד הפגיעה הבוטה בריבונותה של מדינת ישראל)

אתה יודע..

האו"ם מאחד את כל אומות העולם. חשבת פעם למה יש לנו כזה חשבון ארוך עם האו"ם? אולי בגלל שיש דיעה כל-כך לא חיובית עלינו בעולם? המקרה של סיוע האום לחיזבאללה היה סיוע של חיילים בודדים ואנחנו יכולים לדרוש שבשטחים לא יוצבו חיילי או"ם מהאומה הזו. הבעיה הייתה הטיפול של האו"O בפרשה. האו"ם מנסה כל הזמן להתנגח בציונות, וזה בגלל הדיעה הלא חיובית עלינו בעולם.

yariv~2

New member
האו"ם ארגון פוליטיקאי.

מרכז ההחלטות של האו"ם שייך למדינות ערב (40%) לכן אין ספק שאנו צריכים להוקיע את הארגון הארור הנ"ל בכל הזדמנות, ולא לתת לו דריסת רגל באיזור. האו"ם מנסה להתנגח בנו משנותיה הראשונות של המדינה, הוא לעולם לא יאהבנו, ואל תשכח ש... איזו מדינה כאן.. באיזור... התקבלה למועצת הביטחון של האו"ם....

pilovich shahaf

New member
האו"ם הוא המוסד הכי מושחת בעולם../images/Emo93.gif

ולמה...
ובתוספת לנאמר לעיל על ידי הניק Yariv~2..
1. מגלגל סכומי עתק במסוה של הומניזם ועזרה לזולת, ומה לא ניכתב בנושא הזה...
2. שותף למניפולציות שילטוניות בכלל ומדינות ערב/האיסלם בפרט בגלל נשק מספר אחד בעולם..."הזהב השחור-הנפט "
3. אין לו שליטה אבסולוטית בכל כוחות האו"ם הפרוסים בעולםבכלל ובלבנון/סוריה בפרט, והראיה שהוא כיסה וטייח את כל סיפור חטיפת החיילים על ידי החיזבאלה....
מבחן התוצאה. פ"ש
מילחמה עכשיו ומיד....אין לנו
אחר

האו"ם....ארגון הומנטרי לכל דבר.....

האו"ם קבע כי הצוינות היא ארגרון גזעני בעבר, ואל הסכים לבטל החלטה זו עד תחילת שנות התשעים האו"ם גינה אותנו בחריפות אחרי הפצצת הכור האטומי בעיראק- היום כולם מברכים אותנו על מעשה זה, חוץ כמובן מפרס שעדיין חושב שזאת הייתה טעות האו"ם בוועידת דרבן כמעט קבע שאנחנו אפרטהייד, ואם לא היה מתרחש אסון בתאומים שהביא לידי ביטוי את זרועותיו הארוכות של הטרור, מי יודע אולי היינו נראים עכשיו בדיוק כמו יוגסלביה. האו"ם גם גינה אותנו לאחר שהתחלנו בהפצצות האווירות במלחמת ששת הימים. אם אנחנו לא היינו מתחילים באותה מלחמה, אז אני חושב גם שלא היינו גומרים אותה- עוד מעשה לטובת העם היושב בציון מצד האו"ם. האו"ם ניסה לטייח את מעשיהם של החיילים ההודים בפרשת חטופי הר דוב. עד כדי הוא טייח שהוא לא הסכים אפילו לתת למשפחות החטופים את הקלטות לשימוש רב פעמי. ויש עוד דוגמאות על מעשיו האציליים של האו"ם. ואני עדיין בספק, איך היינו נראים, אם בכלל, אם היינו שמים על האו"ם. ואסכם דבריי: בן גוריון צוטט כאומר: "לא משנה מה יגיד העולם, חשוב מה יעשו היהודים..... ואני רוצה לשמוע עוד מישהו שרואה באו"ם את הפתרון למצב שלנו. עד עכשיו חשבתי שרעיון גדר ההפרדה הוא הרעיון המטומטם ביותר שאפשר להעלות על הדעת, הרעיון של הצבת משקיפים מקדים בטימטום את רעיון הגדר בקילומטרים.!!!!!!!!

pilovich shahaf

New member
הסוכן המקורי ../images/Emo45.gif וכל מילה ב- ../images/Emo63.gif

המיעוט שולט בכלל ודמגוגיה זולה בפרט מתאפשרת לו ב-
מבחן התוצאה. פ"ש.
"נצח ישראל לא ישקר"

שמאלני

New member
יריב...

מה קשור ליל הבדולח מזה שאתה נלחץ מכמה זיקוקים? צריכים להכניס את צה"ל לשטחים ולהרים גדר הפרדה. לאחר שנרים גדר הפרדה אנחנו צריכים לשים מוקשים כמו שיש בלבנון,מכדי שמחבלים לא יוכלו להתקרב לגדר. כמובן שהגדר תהיה חשמלית,וזה ירתיע אנשים מלגעת בגדר. מעל לגדר יהיו גדרות תיל,וכל כמה מטרים יהיה מוצב צה"לי,בעצם ככה נראית הגדר שיש לנו בצפון הארץ. וכך המחבלים לא יכנסו לשטחי מדינת ישראל,לא יפגעו במתנחלים משום שנחזיר את המתנחלים לשטחי א"י. הם ירימו ידיים יראו שאין להם מה לעשות נגדנו,יכול להיות שאז יתחילו לזרוק יותר מהזיקוקים שלהם. אבל אז כל העולם יתנפל עליהם ויעזבו אותנו,העולם יראה שאנחנו הרמנו גדר בכדי שיהיה לנו בטחון. לעומת זאת העולם יראה שהפלסטינים זורקים זיקוקים לעבר ערים בישראל,וזה יסבך את הפלסטינים עד כדי כך שבוש יכניס את אש"ף לרשימת ארגוני הטרור. אבל אנחנו לא נסבול מטרור יום יומי כמו שקורה היום,ולא יהרגו לנו בכל יום חיילים או אזרחים. וזה כבר דבר גדול,שנצליח למנוע את חדירת המחבלים לשטחי מדינת ישראל.

.המוסד

New member
גדר גבול חשמלית היא אסורה

על פי החוק הבינ"ל, חשבתי שאתה דווקא מהמדקדקים בחוק...

שמאלני

New member
המוסד...

תוכיח לי שלפי החוק הבינ"ל אסור להקים גדר חשמלית. אין לך כבר שטויות לכתוב אז אתה ממציע.

yariv~2

New member
שמאלני.

אתה עוד פעם לא עושה פיסקאות, וזה מרגיז אותי! עוד פעם אחת אני קורא לג´בריל ודחלאן שיעשו פה סדר! העולם לעולם לא יהיה איתנו שכח מיזה, אפילו אחרי השואה הבריטים המשיכו לרצח בנו, ללא שמץ של מחאה עולמית. זיקוקים? מתחיל מ"זיקוק" ונגמר בפצצה בעלת ראש נפץ C4 שמרימה כמה בנינים(ויש להם את חומר הנפץ הדרוש) הם לא ירימו ידיים לעולם, אלא אם כן יקום עליהם עריץ שישתיק אותם (כמו בסוריה \ ירדן \ לבנון \ מצרים) בקשר לגדר הפרדה... אני לא פוליטיקאי לכן נמאס לי לחזור על אותם דברים שוב, ושוב, ושוב... חזור על הודעותי האחרונות יותר בעיון.

שמאלני

New member
יריב...

מה אתה לא עושה פיסקאות,אין לי עצבים לזה במיוחד לא בלילה. בקשת ממני אני מחלק את התשובה שלי לפי סעיפים. 2. תגיד לי עכשיו הפלסטינים לא יכולים לפתח טילים פי 100 יותר מסוכנים מהזיקוקים שלהם,הם יכולים ועוד איזה. אבל הם יודעים שאם הם יעשו זאת יגיע סופם. לכן הם לא עשו זאת וגם לא יעשו.

yariv~2

New member
שמאלן.

ב. גם כשאמרנו שהם יכוונו את הרובים לעברנו אמרתם שהם לא יעזו...(..) גם כשאמרנו שהם ישלחו עלינו טילים לא האמנתם...(...) הם יעשו זאת, אם לא נעצור את גל הטרור.

למעלה