ירח כחול

HollywoodNews

New member
ירח כחול

קראתי על התופעה של "ירח כחול" באיזשהו אתר. מדובר במצב שמתרחש אחת לשנתיים וחצי - שלוש שנים. לפני כמה ימים ב-31 באוגוסט היה ירח כחול ויש המאמינים כי מתרחשות תופעות מוזרות בזמן הזה. מצד אחד ירח כחול היא תופעה פיזיולוגית מוסברת (http://www.hayadan.org.il/blue-moon-140704), מצד שני כל מהלך בשמיים יכול להיות מוסבר כך וגם מדוע היא מתרחשת רק אחת לשלוש שנים לערך?
בכל מקרה, בימים האחרונים אני מתעוררת בפתאומיות מהשינה אחרי כמה שעות שינה בלבד (זה לא קורה לי בדרך כלל), אולי זה לא קשור לזה. האם חוויתם בזמן האחרון חוויות שונות מהרגיל אצלכם?

זו תופעה אסטרונומית, לא אסטרולוגית

ולגבי חוסר השינה - היה ירח מלא ב מזל דגים בסוף השבוע ותחילת השבוע, ואכן שמעתי לא מעט אנשים שהיה להם קשה להירדם. מבחינה אסטרולוגית לעומת זאת, זה לא קשור לכלום.

תודה :) אבל ירח כחול זה כשירח מלא מופיע

פעמיים בחודש לועזי. תופעות אסטרונומיות לא אמורות להשפיע על האסטרולוגיה? פה אגב כתוב שזו לא תופעה אסטרונומית http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4275193,00.html
וקראתי כמה אסטרולוגים שכן מתייחסים לתופעה, למשל האסטרולוגית שלי רום כתבה שירח כחול מסמל טרנספורמציה של ריפוי וחיבור בין הגוף לנפש.

גדול אתה, ווליס..

ולגבי מה שרום כתבה - לא יכול להיות אחראי על כל מה שמישהו כותב.. סורי. כשאסטרולוגיה הופכת 'רוחנית' מדי ונתונה לפרשנויות פיוטיות מדי, אני מתרחק בנימוס.

Y. Welis

New member
אגב בתחזית השבועית שלך

http://www.starcity.co.il/Dayley.asp?id=1276

ציינת שיש 'זווית פעולה' חיובית בין השמש לצדק השבוע, אבל הזווית היא של 90 מעלות, מרובע דיסהרמוני. לא נראה לי שזה כ"כ חיובי.

למעשה זה יהיה שבוע קשה לקשתים...

צודק. התכוונתי 'אקטיבית', לא חיובית.

בגדול, זוית אקטיבית היא זוית פעילה, וזה לא שבוע קשה לקשתים אלא עשוי להיות דווקא מלהיב - זוית פעולה בין השמש ליופיטר מביאה איתה התלהבות והתרגשות, והקושי כאן הוא אופטימיות יתר ועשייה פזיזה.. אבל קשת שמודע לעצמו יכול לנצל היטב את הזוית הזו ולהריץ קדימה כמה יזמות פעולה - בעינים פקוחות לרווחה, כמובן..

Y. Welis

New member
אגב פרשנות מעניינת מאתר אסטרו (של האנד)

צדק אצלי (בטראנזיט) במולות מול מרקורי.
לדעת האנד, זה אומר השלמת מעגל (יותר נכון, חצי מעגל - 6 שנים מאז שצדק חלף 'מעל' מרקורי), שבו תוכניות שנבנו על פני התקופה הזו, יגיעו למימוש (כמובן עם הזהירות הנדרשת - מדגיש את הצורך בתיכנון מפורט, כי הפרטים הם העיקר).

גם זו פרשנות חיובית למדי של היבט דיסהרמוני. מעניין.

Y. Welis

New member
זה דבר שעדיין לא ידוע. הגעתי לפרשת הדרכים

אבל רק ביום ראשון אדע לאן אלך משם.

לאור 7 השנים הקשות שעברו עלי עד היום, אני נזהר מלהיות אופטימי. חטפתי די 'זאפטות' מהמציאות בשנים האלה. רק כשהשינוי יושלם, אוכל להודיע שהוא אכן הגיע.

7 שנים? נשמע כמו מחזור אורני במיטבו..

מודעות פעמים רבות לא מביאה זבטות אלא שינויי כוון וגישה אם אתה מדייק והולך עם הדברים בכנות ובאומץ. ואולי תנסה להסתכל על התהליך דרך משקפיים אורניות, ותנסה להבין מה אורנוס מבקש ממך לשנות? אשמח לסייע בדיוק התהליך.

בסופו של דבר - הכל ניסוי וטעייה, יו נואו.

Y. Welis

New member
או כמו שאני אומר - איך תהנה אם לא תסבול?

אבל צריך להיזהר עם הסבל... שנה אחת מספיקה כדי לקבל את הרמז שמשהו צריך להשתנות.

במקרה שלי, נזכרתי להקשיב רק אחרי 4 שנים, ועל כן ההתארכות.

אוראנוס אצלי נכנס לבית 11 לפני 3 שנים, די בהתאמה לזמן תחילת המחקר שאני כיום בעיצומו. רוב אותן שנים הוא היה בדגים, אבל ההתאמה לא מלאה.

אבל אפשר לקצר, כמו שאתה אומר. אחרי רמת מודעות מסויימת אפשר באמת להבין תהליכים וללכת הלאה, מצד שני - דרך תהליכים כאלה מושגת לה המודעות.. הביצה והתרנגולת.

Y. Welis

New member
= הנסיון המכאיב הוא היעיל ביותר

ועוד 2 אימרות נכונות -

ההפתעות עוד לפניך

הפרברסיות של היקום תמיד שואפת למקסימום (לקוח מ-לארי ניבן).

יעיל - או מפיל?.. מחק את המיותר

לצערנו רבים נופלים כשהכאב חזק מדי ונודרים לא להתקרב יותר למקומות האלה.. המוח מזהה במצבים כאלה מצבים של כאב לא כסוג של למידה אלא כסוג של סיכון, ונוטה להתרחק. זה יותר מאפיין את הגזע האנושי מאשר ההנחה הקודמת, לצערי..

ועל שתי האימרות האלה, יש לי שתיים משלי:

האדם מתכנן - והאסטרולוג צוחק..

בסופו של דבר הייתי רוצה שמתחת לתובנות הגדולות, תחכה לי חביתת פטריות טובה..

למעלה