ירח יקר שבוע נפלא אשמח לקבל מסר לגביי בריאותי... דברים שעליי לשים לב אלייהם וכו'... המון תודה :)
ה הוויה של אור New member 9/11/08 #1 ירח יקר שבוע נפלא אשמח לקבל מסר לגביי בריאותי... דברים שעליי לשים לב אלייהם וכו'... המון תודה
ב בן יומו ירח New member 9/11/08 #2 שלום ובריאות אשמח לקבל מעט פרטים כדי שאוכל להתיחס- ניתן לשלוח במסר פרטי יום טוב
ה הוויה של אור New member 9/11/08 #4 נכון שכחתי מזה לגמריי! "נערה בהפרעה 1" לשכבר... נראה לי הולם הרבה יותר מה שיש עכשיו... בנוגע לבריאות , רציתי מסר כללי... האמת שיש לי מיגרנות , כאבי בטן ובחילות (נשמע כאילו שאני בהריון...אבל לא...) אשמח למסר על הדברים הנ"ל ועל דברים נוספים שעליי לשים לב אלייהם... המון תודה ושבוע נפלא
נכון שכחתי מזה לגמריי! "נערה בהפרעה 1" לשכבר... נראה לי הולם הרבה יותר מה שיש עכשיו... בנוגע לבריאות , רציתי מסר כללי... האמת שיש לי מיגרנות , כאבי בטן ובחילות (נשמע כאילו שאני בהריון...אבל לא...) אשמח למסר על הדברים הנ"ל ועל דברים נוספים שעליי לשים לב אלייהם... המון תודה ושבוע נפלא
ב בן יומו ירח New member 12/11/08 #5 הוויה של אור הדבר היחידי שיטיב איתך הוא להרגע, להוריד מהלך ולהפסיק לחפש דברים שליליים.