ירח זורח מעל גן מאיר....

טיףטף2

New member
ירח זורח מעל גן מאיר....

זמן מה שאני מסתובב עם מועקה עצומה בלב. אני כותב כאן על מנת לחלוק עם אנשי חוכמה. לאחרונה,הכרתי מישהו שהתחיל איתי ומאד בניתי עליו כי אני בד"כ לא חושף את עצמי.נדיר שזה קורה. חכיתי לתשובה ממנו למעשה עד עכשיו אני מחכה לתשובה ממנו. הלב שלי פעם ראשונה התרסק לרסיסים. לא הלכתי לעבודה ביומים האחרונים וכנראה גם מחר לא.אין לי מצב רוח לצאת מחדרי.בא לי להיסתגר בתוכו וזהו. בנוסף,אין ספור קשיים עברים עלי שכאן זה לא המקום לפרט. אני מרגיש ממוטט במלוא מובן המילה. אני לא מחפש תשומת לב מהסביבה.פשוט בא לי לקבור תעצמי חיי. לא פעם חלפה במוחי מחשבה לשים קיץ לכל העסק פה עלי אדמה.אבל פשוט אני לא אהיה מסוגל לפגוע בעצמי עד כדי כך. אני מרגיש קרוע,צד אחד הומו,צד אחד חוזר בתשובה. אין לי איפה לקבור את עצמי. מאמין באלוקים,אך לאחרונה מרגיש שהוא לא חפץ בי וכל מאמרי וציטוטי חז"ל זה לא יותר מקלישאות על מנת שלא נהיה עצובים. בא לי שהכל יעבור כבר.יותר מידי ניסיונות. מוות של אנשים קרובים,זהות מינים,לחץ בבית....הכל פשוט יתפוצץ ממני. לרעתי אני תמיד מונע מעצמי לבכות,לכן כשאני רוצה לשחרר בבכי אני לא מצליח. מקווה לקום לבוקר יפה מחר או להישאר לישון לנצח.

טיף חטיף, טף נחטף...

בא לי "לחטוף" אותך לאיזה שבוע שבועיים לטוס איתך אלהרי האלפים א האברסט, לשקוע בשלגים, למוסס את כל הייאוש שהיצר הרע מחדיר בנו ומרעיל אותנו ולקבור אותו שם.. טיףטף יקיר וחביבי, אתה כל כך מתוק וכל כך אמיתי, מה עוד צריך לקרות כדי לזעזע אותך. כל החיים שלנו הם ניסיון אחד גדול (ואין חכם כבעל ניסיון, אני אולי לא כזה חכם, אבל למוד ניסיון רב) ובכל זאת, עלינו להבין שכל מה שאמרו חז"ל, אינם קלישאות, אלא נאמרו ברוח הקודש. באנו לעולם הזה עם נשות משוחזרות (כך כתוב כידוע בספרי הקבלה) כל מהותנו בעולם הזה זלתקן מה שאחרים קלקלו ומקובלני שגם אותנו יתקנו הבאים אחרינו, אלא אם הגאולה תחיש להגיע (בעיתה אחישנה) ויבוא משיח צדקנו ויגאלנו וייבנה בית המקדש השלישי ובעז"ה כבר בפסח זה נאכל מן הפסחים ומן הזבחים. אל ייאוש אחי הצעיר והמלומד. הגל העכור הזה יעבור ועלינו להנמיך את ראשנו שלא ניפגע חלילה ואז תבוא הישועה, כי כפסע היא בין הייאוש לתקווה. התקווהבת שנות אלפיים ולא אבדה ולעולם לא תאבד. ידיד נפשי, כל מהשעברתי בחיים רק חישל וחיזק אותי ואני כאן בשבילך ולמענך, על מנת להעביר אליך את תחושותיי מעברי ומהווה שאני חי אותו בשמחה, בטוב לבב ובאהבה

אגב, טיף חטיפון - מתוקון

/tapuzforum/images/Emo27.gifאם נקרא את מגילת אסתר בעיון (ולא סתם בחטף) ונתבונן היטיב בפשט שבה, נראה איך הגלגל התהפך, מה ביקש המן (במקרה זה הוא היצר הרע) להשמיד להרוג ולאב ביום אחד אנשים נשים וטף. ואז בא מרדכי היהודי (שהוא היצר הטוב) שלא נכנע ליצר הרע, והתפלל עם תינוקות של בית רבן ושלח את אסתר בת דודו לארמון ואיך הכל התהפך לטובה. ליהודים (וגם לנו ולך טיף טף) הייתה אורה ושמחה וששון ויקר. ואם תקרא גם מפרשים ובמדרש (ספר מעם לועז) לעומקה של המגילה, יתבהרו לעניך, בדיוק מה שעובר עלריך היום. אז קדימה חברים יחד נצא בשירה ובמחול... ונהפוך ונהפוך ונהפוך ונהפוך הוא, אשר ישלטו היהודים (היצר הטוב) המה בשונאיהם (היצר הרע) אשר ישלטו היהודים המה בשונאיהם. חייב איניש לביסומי לביסומי בפורייא. ליהודים ליהודים הייתהאורה ושמחה וששון ויקר.. ומרדכי (היצר הטוב) יצא מלפני המלך (מלך מלכי המלכים הקב"ה) בלבוש מלכות ועטרת זהב... פורים שמח לכולכנו

ספר ריק

New member
טיף טף היקר ../images/Emo201.gif

אני מכיר את זה. קורה משהו רע אחד ומיד יש איזה חלק במוח שלנו שדואג להזכיר את כל מה שחרא בחיים. אתה יודע מה עושים נגד זה? מכינים מראש רשימה של כל הדברים הטובים, הדברים שיש לנו ומשמחים אותנו, הדברים שאנחנו אוהבים לעשות, וכשיש תחושת באסה כללית מביטים ברשימה ושואבים ממנה כח להמשיך ולהתחזק. אומנם לא חוויתי זאת באופן אישי, אבל אני מבין שזה לא פשוט לשמוע "לא" ממישהו שאוהבים,ובטח ובטח כשהוא בין הבודדים בעולם שיודע על הנטייה. אז מותר לך לבטל יום עבודה או כמה, אם זה בגדר תקופת החלמה רגשית. אבל אסור לשקוע בעבר יותר מדיי, כי העתיד צופן כל כך הרבה טוב. וברגע שתהיה בזגויות בה תאהב את האחד והוא יחזיר לך אהבה-וזה יגיע!-כל אותן בעיות מסביב יגומדו עד כדי מצב בו הן תהיינה חסרות משמעות. רק לחפש ולהמשיך. זה לא פשוט, אבל השקע מאמצים לנשוך את השפתיים, להתגבר על הקושי ולהמשיך הלאה בחיים, להמשיך לחפש אחרים לזוגיות. שיהיה יום טוב, עד כמה שאפשר

טיףטף2

New member
רעון טוב

רק שאני לא באמת יתיחס למה שכתוב בזמן שאני מדוכא. כי כשאני מדוכא כלום לא משמח אותי,אלא אם יש פיתרון יעיל למה שגרם לי לעצבות...

אור חדש תאיר על ציון ...

ונזכה כולנו לאורו ... בקר טוב-אור! בקר חדש! חדשים לבקרים רבה אמונתך ... טיף טף כולנו אוהבים ומעריכים אותך! יהדות היא תקוה! כולנו כולנו מקוים בחוזק לה` ומאמצים את ליבנו ומקוים לה` לתיקון העולם במלכות שדי - לעולם שכולו טוב! אחינו-חברנו חזק ואמץ!!!

justmee2

New member
תרגיש חופשי לקחת את הזמן הזה לעצמך

אין מה לעשות לפעמים אנחנו למעלה ולפעמים אנחנו למטה. מה שחשוב זה תמיד לזכור גם את הדברים הטובים (כן, גם כשהמצב נראה שהוא הכי גרוע שיש). אז תישאר בבית כמה ימים, לא קרה כלום העיקר שבסוף תחזור לעמוד על שתי רגליים חזק יותר מתמיד

טיףטף2

New member
אבל כשזה תלוי בי

אני לעולם לא מתנהג בצורה נבזית ומעליבה.אני דואג לבהיר מדוע איני מעוניין להמשיך תקשר... צפתי ליחס דומה.:-\ מקווה שאחזור להיות חזק!

צודקת, לא על כולם חלות תרי"ג מצוות...

כי יש מצוות שהן רש של נשים, ויש שרק כוהנים מקיימים אותם וכו'... אבל כל ישראל ערבים זה לזה.

טיףטף2

New member
מה יש לכם אנשים?../images/Emo122.gif

איך סלנג כזה מוכר אתם לא מכירים
תל"י-תעשי/ה לי ילד.

yenergy

New member
תנשום עמוק.

תחיה דקה דקה. על תחשוב על מה יהיה. תכאב את הכאב שלך. תבכה. תגרור רגלים. תנשך את השפתיים. ואל תשכח שוב לנשום. תרוץ. תשחה. תרביץ למשהו (רצוי לשק אגרוף). תאכל משהו שעושה לך טוב. ואל תשכח לנשום. תזדיין עם על דבר שזז. תצא עם חצי מהעולם ואחותו. תהיה הכי רע שאפשר. ואל תשכח לנשום. תראה את הסרטים שגורמים לך לבכות. מאושר. מכאב. מבושה. משמחה. תשחק במשחקי מחשב. תקח חופש מהעבודה. תלך לים. תסתכל על בחורים חצי ערומים חתיכים. ואל תשכח לנשום. תמשיך, ובסוף, נשימה אחרי נשימה, ההקלה המיוחלת תגיע. כי ככה זה בחיים. אם לא עושים מקום לאושר, הוא לא מגיע. תודה לאלוהים על מה שיש, תתפלל על מה שאין, ותעבוד קשה להשיג את מה שאתה רוצה. רק להיום. חיבוק אנרג'י

טיףטף2

New member
זה שיר?

אני אלוף בלחשוב על מה שהיה... אם הייתי מ""""עם כל אחד שזז,לא היה נשאר לי זרע בגוף
תודה רבה!

למעלה