ירח דבש.

ירח דבש.

היי חב´רה אתמול חזרתי מירח דבש,אומנם הייתי רק בקפריסין אך זאת הייתה חוויה נהדרת,כולה שעה טיסה ואני בעולם אחר,איזה יופי זה לראות אנשים מחזיקים ביד את קליפת הבננה במקום לזרוק ודברים כאלה,לעומת זאת יש שם גם צדד שלילי של פשע,ויש גם משהו שם שיש בכל אירופה ולנו אין זה מין קרון כזה שהתנועה שלו היא על זרם חשמלי כמו כן אוטבוסים,היינו גם במסעדה רומנטית שהיא בעצם ספינה,היה חלום וחבל שנגמר אבל כמו שאומרים לכל דבר טוב יש סוף,זהו,שבת שלום לכולם ותודה.

ביטון../images/Emo140.gif

אומנם אנחנו לא מכירים אבל טוב לשמוע שבילית בנעימים ירח דבש זה דבר מקסים ובמיוחד כשלקפריסין נוסעים לכל מדינה יש את המינוס והפלוס שלה אבל כשמבלים...רואים רק את הדברים הטובים שבת שלום...ביטון

מזל טוב../images/Emo77.gif

מזל טוב לרגל חתונתכם מאחלת לכם, ושהתקשורת בינכם תמיד תהיה טובה כי זו בעצם מתכון להצלחה

י פ ע ת

New member
ביטון מז"ט ובהצלחה בחיי הנישואים...

<זו ההודעה שהתכוונת ? או שפיספסתי משו...> בכל אופן אושר , הבנה, לוותר ולהתפשר כשצריך ושתשכיל לשמור על זוגיות בריאה וטובה !

ד ו ר י ן

New member
../images/Emo49.gif מאחלת לכם ...

אושר מדהים ולא נגמר שתישאו עינכם, תמיד, בציפייה למחר שתגשימו חלומותיכם ביחד ולחוד שתישארו תמיד רק ככה הכי הכי צמוד

ביטון ../images/Emo49.gif

קפריסין אי נהדר ומקסים. הייתי עם משפחתי בטיול גיפים כ- 8 יפים עברנו מכפר לכפר .....שלווה שכזו.. בשבוע הבא , נוסעים 10000 ישראלים לניקוסיה לעודד את מכבי חיפה. מקווה שלא יקלקלו את הקפריסאים......

ד ו ר י ן

New member
לקלקל אנחנו ?

איך אפשר לקלקל מקולקלים ? אני אהיה מבין 10,000 הנוסעים מקווה שלא יקלקלו אותי

דורין את ירוקה ????????../images/Emo12.gif

כל הכבוד. מחזיקה לכם אצבעות. יחי מכבי !!!!!!!!!!!

ד ו ר י ן

New member
כולם יודעים ...

שחיפה ירוקה חיפה ירוקה חיפה ירוקה בוודאי שבטח ושור ואפילו כמובן שאני ירוקה מחר אנחנו משחקים נגד נתניה בקרית אליעזר נתראה במגרש ?

סנדי32

New member
ולכל סוף יש התחלה ../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo20.gif

שתמשיכו כך ושחייכם יראו תמיד כמו ירח דבש אמן

י פ ה 1

New member
ביטון../images/Emo9.gif

היי אני שמחה שנהנית. גם אני רוצה לקפריסין ממני יפה 1

למעלה