ירח דבש

עמית 29

New member
ירח דבש

שלום לכולם, רוב חולי הסוכרת טייפ 1 "נהנים" משלב ירח הדבש בראשית המחלה שלהם. ככל הנראה אני עדיין בשלב הזה. מעניין לדעת איך התקופה הזו הסתיימה אצלכם הותיקים יותר? האם תצרוכת האינסולין עלתה לאט ובהדרגה? או אולי מהר ובפתאומיות? האם התחלתם להתעורר עם רמות סוכר גבוהות בהשוואה לראשית המחלה? לסיכום, כמה זמן היה לכם ירח דבש? ואיך הוא הסתיים? אחרי הכל כדאי לדעת איך זה "אחרי". ביי

את הקטע הזה אני לא זוכר בדיוק

אבל מה שכו אני זוכר שיש לי ירח דבש כמה פעמים בחודש , דבר שגורם לרמות נמוכות של סוכר גם כאשר אני עושה 4 - 2 יחידות אינסולין מהיר ו - 10 יחידות של האינסולין האיטי !

עמית 29

New member
../images/Emo4.gifבקצב הזה של התשובות אני אחשוב

שאני החתן היחידי שחווה ירח דבש...

1manutd

New member
ירח דבש

לי נראה שאני עדין בירח דבש (אחרי שנה וחצי עם סכרת)... כי תמיד הייתי מאוזנת עם כמויות מאוד קטנות של אניסולין. כמה זמן לך יש סכרת?

עמית 29

New member
ירח דבש

אני סוכרתי חצי שנה ואני "צורך" כ-20 יח´ אינסולין ביממה ושוקל 64 ק"ג.כל ארוחה מורכבת מ-5 מנות לחם.

לזר

New member
על מה בדיוק אתם שחים?

איך עמית יכול לדעת שהוא בירח דבש עם 5 פרוסות לחם בכל ארוחה? מה הקשר? ירח דבר היא תקופת מעבר, שבה הלבלב מאבד מכושרו להפיק אינסולין. אין אפשרות לדעת כמה אינסולין הלבלב שלך מייצר אם לא תבצע מדידה מדי פעם. אם הגדרת המחלה שלך לא כוללת מצב של תנגודת אינסולין, כל מה שעליך לדעת הוא מתי הלבלב פוסק מלספר אינסולין. החל מרגע זה תקופת הירח הדבש תמה. זה כל הסיפור.

למעלה