ירח דבש

galileo41

New member
ירח דבש

היי,
אנחנו מתכננים/שוקלים לטוס לטיול ירח דבש בתאילנד לתקופה של שבועיים וחצי בחגים (חודש ספטמבר).
גם אני וגם אשתי, היינו בתאילנד לפני שנים (אשתי לפני 10 שנים ואני פעמיים כאשר האחרונה הייתה לפני 5 שנים).
באופן אישי היינו מעדיפים מקום אחר מאחר והיינו כבר בתאילנד (לדוגמא- ארצות הברית (אך יוצא הרבה יותר יקר) או ארגנטינה (לא העונה לצערי)
אין לנו ספק שנהנה מאוד גם בתאילנד על חופיה המיוחדים ואפילו בבנקוק...אך לאור העובדה שכנראה מדובר בחופשה אחרונה ארוכה וללא הרבה דאגות (אין עדיין ילדים) בכל זאת אנחנו חושבים שאולי שווה לטוס למקום שלא היינו מעולם.
היינו שמחים לקבל המלצה אם יש לדעתכם יעד אחר במזרח הרחוק (סך הכל מחפשים להתנתק, יעד רחוק, לא אירופה או משהו כזה ויעד שלא נפשוט את הרגל..) שיהיה אטרקטיבי מספיק בשביל ירח דבש (רוצים גם לנפוש באיים, גם לטייל בקטנה, וגם עיר בשביל השופינג בסוף).
תודה רבה מראש לכל העונים!!

קרלטון

New member
אי אחד גדול זה בסדר?

במקומכם הייתי שוקל את סרי לנקה בתור אפשרות. במיוחד אם זה בתחילת ספטמבר. שונה מאוד מתאילנד, גם זולה, גם ניתוק מהמציאות שמכירים, גם אזורים מקסימים לטיול (בעיקר ב-hill country) וגם שורה של חופים. אוכל מדהים, לטעמי. אנשים חביבים ברובם, גם אם צריך פה ושם לנער נודניקים. הרבה שופינג - אם אתם מדברים על פריטים שימושיים ולא מזכרות - לא תמצאו שם. אז תעזבו את השופינג, לא יקרה כלום.

מסלול לדוגמא בהתחשב בזמן המועט שיש לכם:
נחיתה בקולומבו, המשך מייד לקנדי ברכבת או בוואן.
שבוע וחצי בקנדי ובאזור ההרים כולל טיולי יום פה ושם. מקדשים בודהיסטים, הינדים, מערות צבעוניות עם ציורי קיר, פסלי ענק, נופים מדהימים, מטעי תה ענקיים.
ירידה לאחד החופים כמו hikaduwa עד יום - יומיים לפני הטיסה ולגימת דמבילי (חלב אגוז הקוקוס הנפוץ בסרי לנקה) על בסיס יומי.
חזרה לנגומבו (קרוב לקולומבו) ואז טיסה חזרה.
אם יש טמפרמנט ליותר אפשר בכיף להרחיב את התוכנית.

טיסה טובה יכולה להיות דרך RJ.

תהנו.

Koketka11

New member
ארצות הברית היום מאוד זולה למטייל ישראלי

לא יודעת אם ברמה של תאילנד, אבל יש המון מוטלים לא יקרים, אפשר למצוא נקיים וטובים ב70-80 דולר ללילה.
בתקופה שאתם טסים, במיין מהמם בגלל השלכת.
כביש 1 תמיד יפה.
בווגאס אפשר למצוא מלונות מעולים ב100 דולר ללילה, שווה לחפש מבצעים ברשת. ויש שם המון מופעים של בתי מלון בחינם, ולא חייבים להמר במאות אלפי דולרים. אני מקציבה לי עד 100 דולר לשהות ותמיד יצאתי עם רווח או הפסד קטנים.
ליד ווגאס יש גם כמה קניונים מרשימים.

galileo41

New member
היי

תודה על התגובה.
בסוף החלטנו לטוס לתאילנד..
טסים עוד חודש

למעלה