ירח דבש על הפרק...

ירח דבש על הפרק...

לא נסענו מיד אחרי החתונה לירח דבש, בגלל הלימודים, ואנחנו מתכננים באפריל שבוע-שבועיים בחו"ל ויש התלבטויות אדירות.... אנחנו רוצים חוף ים, מלון מפנק.. רק לנוח (אני) ולצלול (נתי) ולהיות ביחד בלי הלחצים מהארץ... הבעיה כמובן היא כלכלית. אנחנו לא רוציפ לבזבז על זה הון כסף, אבל גם לא רוצים ירח דבש בארץ... יש למישהי רעיונות...קישורים יתקבלו גם כן בברכה.

קוקולה2

New member
אני יכולה לנסות....

נשמע לי ששווה לבדוק את קפריסין - יש שם מקומות מדהימים שמראים מדי פעם בטלוויזיה. אפשר לבדוק באזורים הפחות מתויירים ואז יש סיכוי גם לא לפגוש יותר מדי ישראלים. כנ"ל לגבי יוון. ממה ששומעים אירופה מאוד יקרה כעת במיוחד באיחוד האירופי ולכן נשמע ששווה לחפש במדינות שלא באיחוד. שאר המקומות שעולים לי בראש יהיו יקרים הרבה יותר.

uti

New member
אני מצרפת לך קישור לחברת "ימבטבע"

שיש להם בד"כ אחל´ה דילים אנחנו לא צוללים אבל נוסעים איתם הרבה והם בעיקר למי שרוצה לצלול.... תנסי...

קלאב מד קלאב מד קלאב מד

כמו שהובן אני ממליצה בחום על קלאב מד. אנחנו היינו בקיימר לירח דבש. גן עדן עלי האדמות. היה צריך בכח להעלות אותי למטוס בדרך הביתה. יש שם ספורט אתרי צלילה ים בריכה צוות מדהים אוכל מדהים ים מדהים הכל מדהים. הכי ממליצה בעולם. אומנם לא זול ואפילו די יקר אבל שווה כל שקל או כל יורו ליתר דיוק.

אתי@

New member
טנריף ../images/Emo42.gif../images/Emo98.gif

ים, שמש, טיולים ונופים, זולה, מלונות טובים. מומלץ בחום

switch

New member
לדעתי - יוון! זה קרוב לארץ,

לא יקר בטירוף, יש מלא איים וכל אי נראה קצת אחרת כך שתוכלו לבחור סגנון שבא לכם, יש שם ים מדהים (אנחנו היינו בכרתים והים שם פשוט מדהים, כמו בכנרת, שטוח ורגוע, כל היום צפנו על מיזרוני ים יוווו איזה כיף) יש שם מלונות מדהימים, אנשים נחמדים, ערי נמל משגעות, בקיצור מדהים.

maz

New member
האיים של תאילנד

אני לא בטוחה בקשר למזג האויר באפריל, אבל אם אין גשמים (ונדמה לי שזו תקופה רגועה) - לכו על זה. דמייני חופים לבנים, ים תכלת, עצי קוקוס שיורדים עד המים, שייקים, אוכל טוב - מספיק רומנטי? אה כן, והכל נורא זול... יש גם טיסות צ´רטר של סנדור עד פוקט ואז גם הטיסה לא יקרה מידי. מפוקט קל להגיע גם לאיים רומנטים יותר. ובקשר לצלילות - אנחנו עשינו שם ירח דבש שכלל גם כמה ימים על ספינת צלילה. יש גם צלילות יומיות. אם תצטרכי המלצות - רק תשאלי. ועוד רעיון (שוב, תבדקי מזג אויר) - זנזיבר, סיישל או איים אחרים במזרח אפריקה.

ניקול3

New member
אולי טורקיה../images/Emo35.gif

אני פשוט לא בטוחה לגבי מזג האוויר. אבל ארז ואני היינו שם מספר פעמים והתאהבנו
כיף מקסים נעים ואם מוצאים דיל טוב, אז גם מאוד זול. מקום מומלץ: בודרום

למעלה