ירח דבש בתאילנד

InputStream

New member
ירח דבש בתאילנד

שלום
אנחנו נוסעים לירח דבש בתאילנד במהלך חודש ספטמבר כאשר התאריכים הם מה3/9 עד ה26/9 - פלוס מינוס יום.
אם תוכלו להמליץ על מסלול שיכלול את האיים המזרחיים והמערביים - על איזה מקומות אסור לוותר ועל אלו כן .
האם גם לדעתכם שווה להוסיף את הצפון בטיול כזה - או רק חופים.
תודה

InputStream

New member
עוד שאלה

האם האיים שבאזור בנגקוק יקרים משמעותית מהאיים הדרומיים? ואיזה מהם מומלץ .
תודה

סוליסטי

New member
ירח דבש בתאילנד

השאלה שלכם כללית מדיי. בעיקרון ספטמבר זה עדיין תקופה לא אידאלית לכל הצד של ים אנדמן
פוקט,קרבי,קופיפי, ותקופה יותר מתאימה לצד השני של קוסומוי קופהנגן, אז בתור התחלה תשקלו בכלל אם אתם רוצים להגיע לאזור של פוקט וקופיפי,
"שווה להוסיף את הצפון" ?! זה יהיה שווה בתנאי שמה שתעשו בצפון יהיה שווה גם כן, אם תסעו עד לצ'אנג מאי בשביל לרכב על פיל או לעשות טיול ג'יפים עם הישראלידה
אז לדעתי לא שווה. אבל אם תנצלו את הזמן בצפון בצורה איכותית עם פעילויות ייחודיות לאזור-אז כן,זה שווה.
בכל מקרה במסגרת הזמן שיש לכם, הייתי הולך על שבוע בצפון תאילנד, 10 ימים באיים,(קוסומוי קופהנגן) והשאר בבנגקוק

sani48

New member

המלצה לתכנון מסלול

היי

יש לכם 23 לילות נטו.
בהחלט כדאי לשלב את צפון תאילנד.
ניתן לחלק את השהייה:
5 לילות בצפון תאילנד.
3 לילות בפוקט.
3 לילות בקופיפי או בקראבי/ריילי (יש לקחת בחשבון את מזג האויר הגשום).
6 לילות קוסמוי
3 לילות קופנגאן
3 לילות בנגקוק

תהנו!!

ליאת

T o m c o

Member
מנהל
אישית לא הייתי עושה שתי קבוצות של איים. הייתי בוחר צד אחד ומתמקד בו, פחות בזבוז זמן על מעבר ומשאיר יותר זמן לצפון, לבנגקוק ולצד האיים בו בוחרים.

אבשלום68

New member
טירונות גולני

לעניות דעתי ממש לא כדאי לרוץ
קחו בחשבון שכל מעבר ממקום למקום גם אם זה יהיה בטיסות זה חצי יום של מנהלות.
יש לכם רק 23 ימים
אתם צריכים לצמצם את ביזבוז הזמן למינימום.
בעונה שאתם נוסעים מזג האוויר באיים קו סאמוי וקו פאנגאן הוא גשום פחות מאשר בפוקט קו פיפי וקראבי.
http://www.travelfish.org/weather/thailand
עיינו בטבלאות

לכן הייתי מתכנן כך 10 ימים בצפון - אני אישית אוהב את הצפון ולדעתי חופשה בצפון עולה על האיים.....
8-10 ימים לקוסאמוי עם גיחה לקו פאגאן
3-4 ימים בנגקוק
אל תרוצו ממקום למקום 3 ימים באי זה אומר שמגיעים , מתארגנים , יוצאים לראות........ נשאר יום אחד ליהנו ת מהסטלבט ולמחרת בבוקר צריך לארוז כי מפנים מלון ב12 בצהרים

למעלה