ירח דבש בתאילנד

אלין291

New member
ירח דבש בתאילנד

היי לכולם,חדשה פה ואשמח לעזרה בתכנון ירח הדבש

אנחנו טסים לתאילנד עוד חודש וחצי ותיכננו מסלול,אשמח לדעתכם עליו...

ס"הכ יש לנו 17 ימים ו17 לילות בתאילנד.הטיול הוא לבנגקוק ולאיים:פוקט,קופיפי וריילי ביץ'.

החלוקה היא כזאת:
נוחתים בבנגקוק ומשם טיסה ישירה לפוקט.
בפוקט-3 לילות
קופיפי-3 לילות
ריילי ביץ'-6 לילות
פוקט-עוד 3 לילות(כי משם הטיסה חזרה לבנגקוק).
טסים לבנגקוק ושם נשארים 2 לילות(3 ימים)
ו... הביתה...

איך נראה לכם? אנחנו רוצים בעיקר להתפנק עם מסאז'ים,קניות וחופים יפים אבל כמו כן,לא להשתעמם עד מוות ושיהיה לנו מה לעשות מבחינת אטרקציות( רכיבה על פילים,7 האיים,קופים,קניונים וכו'...

שאלה נוספת- קיבלנו המלצות על המלונות הבאים:
פי פי קבנה (קופיפי)
B laytong או Sea sun sand או patong paragon (פוקט)
ריילי ביי או סנטרה אנדא דאבי או ריילי וילג' (ריילי ביץ')
novotel או רנסנס ע"י מריוט (בנגקוק)

יש העדפה לאילו מהמלונות? (מבחינת פינוק,קירבה לים וכו'..)

תודה לכל העונים!

sani48

New member
היי

קודם כל עשיתם טעות שהזמנתם טיסה מפוקט לבנקוק,כי מריילי הרבה יותר קצר להגיע לשדה תעופה בקראבי(מריילי סירה של עשר דקות לאוננג,ומשם נסיעה של 30-40 דקות לשדה תעופה בקראבי,במידה ותאלצו לחזור לפוקט,אז זה סיפור של לפחות 4 שעות ככל הזכור לי)כך שאם יש לכם אפשרות לעשות שינוי בטיסה תעשו אותו,אתם יכולים גם בהתחלה לנחות בקראבי,לעבור לריילי,אחרי זה לעבור לקופיפי,ולסיים בפוקט.
לגבי המסלול שלכם,אמרת שאתם לא רוצים להישתעמם עד מוותר,ו6 לילות בריילי,זה משעמם מוות,אמנם יש שם חופים יפים מאוד יפים בסביבה,אבלזה חצי אי,שאתם הולכים בכמה דקות הליכה,אין שם כימעט אטרקציות,וגם החיי לילה מאד יבשים(במילים עדינות)יש לכם גם אופציה לישון באוננג,שזה עיירת חוף שנימצאת עשר דקות שיט משם,ושם כבר יש יותר מה לעשות,המינוס שהחוף ים שם לא משהו,אז במידה ותישנו שם,תקחו כל בוקר סירה לריילי או לחוף פרה ננג שנימצא צמוד לשם(רק שזה חוף הרבה יותר יפה,על תפספסו),לגבי פוקט,ציינת שאתם רוצים חופים יפים,אז תקחו בחשבון שהחוף המרכזי(פאטונג)לא משהו בכלל,והרבה זוגות שישנו שם,חזרו מאוכזבים,אז אם חשוב לכם שיהיה חוף יפה,תלכו לאחד החופים השקטים שם,לדוגמא חוף קאטה,לגבי קופיפי והמלון שרשמת,הדעות לגביו חלוקות(היו גם תגובות שליליות בפורומים)תלונות על מים מלוחים במיקלחת,ועוד כל מיני דברים,אבל מבחינת מה שיש לקופיפי להציע לכם באזור המרכזי,לא חושב שיש משהו יותר טוב,אם הייתם הולכים לחופים המרוחקים יותר(אפשר להגיע אלהם רק בשיט),אז הייתם יכולים לקבל מלונות הרבה יותר איכותים,לגבי המלונות שרשמת בריילי,גם ריילי ביי,וגם ריילי וילג' טובים מאוד,את האמצעי שרשמת אני לא מכיר,לגבי המלונות בבנקוק שרשמת,תחכו לתשובות מאחרים.
תעשו חיים ושיהיה במזל טוב

אלין291

New member
תודה רבה! לדעתך,איך כדאי לחלק את הלילות?

איזה מסלול היית מציע לנו? זאת פעם ראשונה שלנו בתאילנד ואין לנו מושג!! אוננג זה בריילי?בקראבי?אני לא מבינה...
ובפוקט,אנחנו רוצים מקום מרכזי יחסית בגלל זה חשבנו על פאטונג ולא קאטה או קארון(כתבתי נכון?!)

מה אתה אומר?? תודה ענקית על העזרה..

קרלטון

New member
אני קלטתי אותך..

נכון, קאטה או קארון יותר שקטים ויפים אבל את צריכה קצת יותר חנויות ומסעדות בסביבה, נכון?
אז לכי על פאטונג, במיוחד אם משם אתם מתחילים את סיבוב החופים שלכם. שקט, כבר יהיה לך בשפע בקראבי / פיפי.

sani48

New member
אוננג זה במחוז קראבי

כנל גם לגבי ריילי,המרחק בינהם קצר(עשר דקות שיט),לגבי פוקט,וחוף פאטונג,אם חשוב לכם להיות במרכז העינינים אז תישנו שם,רק תכינו את עצמכם נפשית לזה שאולי תתאכזבו מהחוף(וגם אין שם כל כך הרגשה של אי),וגם יש שם בערב הרבה נערות עובדות(אולי זה לא יפריע לכם,אבל אני בכל זאת מציין את זה),לגבי המסלול,אם לא היה לכם כבר טיסות סגורות מראש,הייתי בכלל מציע לכם להתחיל בצפון תאילנד,להיות שם 5 לילות,בפוקט 4 לילות,שאר הזמן לחלק בין קופיפי וריילי ביץ'(אפשר גם רק אחד מהם)ושאר הזמן בנקוק,אבל אם הצפון לא מושך אותכם,או שיש לכם טיסות מוזמנות מראש,אז תעשו פוקט-5 לילות,קופיפי 4 לילות,ריילי ביץ'/אוננג 3 לילות,שאר הזמן בנקוק והביתה,תקחו בחשבון שגם קופיפי זה אי קטן,ואין שם הרבה אטרקציות,חוץ מקצת טיולי שיט,ושנירקול,דרך אגב אם אתם הולכים לשלב גם את קופיפי וגם את פוקט,אז על תעשו מפוקט את טיול 7 האיים,כי זה טיול שמגיע לחופים היפים בקופיפי,אז תעשו את הטיול כבר שתיהיו בקופיפי.

אלין291

New member
וואי תודה!!! ודבר אחרון (לבינתיים חחח)...

מספיק 2 לילות וכמעט 3 ימים מלאים בבנגקוק?
כדאי לשנות את הטיסה?במקום לחזור מפוקט,לחזור מקראבי ולהקדים אותה ביום-יומיים שיהיו לנו 4,5 ימים בבנגקוק? (השינוי הזה יעלה לנו 240$)

sani48

New member
אין בעד מה

2 לילות זה מעט מאוד זמן לבנקוק,היה עדיף להוסיף לפחות לילה או שתיים,כמו שציינתי מקודם מקראבי היה לכם הרבה יותר נוח לחזור,אבל אם השינוי יעלה לכם 240 דולר, זה כבר הרבה כסף,אז תעשו את השיקולכם שלכם לבד,אם עדיף לכם לשרוף כמה שעות בשביל לחסוך את הכסף הזה ,וגם להיסתפק ב2 לילות בבנקוק,או שלשלם את הסכום הזה,ואז תקבלו יותר זמן בבנקוק,ויהיה לכם יותר נוח לחזור לשם מריילי,לשיקולכם

אלין291

New member
נראה לי אני אשנה את הטיסה...

בכל זאת,לא כל יום אנחנו נוסעים לתאילנד(או למקום אחר)

עזרת לי מאד!!! תודה רבה רבה רבה!!

למעלה