ירח דבש בתאילנד

tasha22

New member
ירח דבש בתאילנד

שלום , אני ובעלי נוסעים לירח דבש בתאילנד , אנחנו יוצאים ב-16/2 למשך 3 שבועות . זה המסלול שחשבתי עליון - אשמח לקבל המלצות/טיפים : לא עוצרים בבנקוק אלא ישר לוקחים טיסה לפוקט משם לקופיפי , מקופיפי לריילי ביץ' ומריילי ביץ לקוסומיו (דרך אגב מאיפה כדאי לטוס לקוסומוי פוקט או קראבי) . אחרי קוסומוי לקנצ'נבורי ואח"כ קניות בבנקוק . האם כדאי להזמין את כל הטיסות מהארץ או שרק את הראשונה , מצד אחד אני לא רוצה להידפק איפה שהוא ולבזבז זמן בהמתנה לטיסה מצד שני אני גם לא רוצה להגביל את עצמי יותר מדי . האם יש צורך להזמין בתי מלון מהארץ , האם יכול להיות שבגלל שזה העונה לא יהיה מקום ? על כמה כסף כדי לבנות - זה כמובן לא טיול תרמילאים אנחנו מעוניינים רק במלונות טובים ובפינוקים אבל בלי הגזמה כמובן . אם יש לכם עוד טיפים למקומות שחייבים לראות או דברים שחייבים לנסות - יותר מאשמח ! תודה רבה על העזרה !

sani48

New member
לגבי טיסה לקוסמוי

אז במידה ותיהיו בריילי ביץ' כמובן שהרבה יותר נוח לקחת סירה לקראבי ולטוס לקוסמוי,אין טעם לחזור לפוקט כי זה סתם עיקוף. מציע לכם להזמין את כל הטיסות מראש,זה יצא לכם הרבה יותר זול ככה(במיוחד דרך האתר של אייר אסיה),גם מלונות מציע לכם להזמין מראש,ככה גם תכלו להשיג דילים יותר טובים,וגם יותר כיף להגיע ישר למלון,במקום להתחיל לחפש בשיא החום חדר,רק חשוב שתלמדו קצת על המקומות שאתם הולכים להיות בהם(גם על הסוגי חופים שיש באיים),שתכלו לקחת מלון לפי המיקום שמתאים לכם,כי המיקום לא פחות חשוב מהסוג חדר עצמו(לפחות בעיני),לגבי על כמה כסף לבנות, קשה לדעת מראש כמה תיתפנקו,זה מלוי מאוד בכמה יוקרתים יהיו המלונות שתקחו,אבל המינימום(בעיני),זה 150 דולר ליום לזוג,לגבי טיפים למקומות שחייבים לראות,אז במידה ותישנו בריילי ביץ',שאתם הולכים להישתזף בים,תעשו הליכה לחוף פרה ננג(רבע שעה הליכה מריילי),רק שזה חוף הרבה יותר יפה,וזה הסיבה העיקרית ששווה בכלל לישון בריילי,חוף פרה ננג ניחשב אחד החופים הכי יפים בתאילנד(ממה שאני ראיתי,הכי יפה),שווה גם לקחת סירה ולעשות טיול לכל האיים הקטנים מסביב,במידה ותישנו בפוקט,אז לא מציע לכם לישוון בפאטונג,שזה חוף לא יפה בכלל,אלה בחוף קאטה,חוץ מזה אם יהיה לכם זמן תכלו לשלב גם את קופנגן,וללכת שם לחופים השקטים,הרבה אנשים חושבים שקופנגן זה אי רק של מסיבות,אבל אם מיתרחקים מהדרין,יש אי מאוד יפה בחוץ,וזה דווקה אחד האיים שהכי פחות היתקלקל,ויש שם הרגשה של אי,להבדיל מקוסמוי ופוקט(במיוחד),ששם יש הרגשה של עיר,והכול מאוד מסחרי,דרך אגב למה אתם מוותרים על הצפון?דווקה יש שם מקומות מאוד יפים ורומנטים,שיכולים להתאים לירח דבש,לשיקולכם,על כל מיקרה תעשו חיים ושיהיה במזל טוב

למעלה