ירח דבש בסיני

ש ר י ק ה

New member
ירח דבש בסיני

הי, אני רוצה להזמין לנו ירח דבש של 4 ימים בסיני בשבוע הבא. החלטנו ללכת על האופציה הטיפה יותר יקרה, ובמקום סתם להיזרק, כמו שאנחנו תמיד עושים, לחפש אולי מלון לא יקר. אז יש למישהו המלצות? מלנות שהייתם בהם והם נחמדים? תודה. נ.ב. בסוף השבוע היתה לי מסיבת רווקות מעולה...

nanushi

New member
לא הייתי...

אבל לפני שבועיים היתה ביקורת מעולה על אחד המלונות בטור של אודטה, שווה אולי להיכנס לאתר של מעריב ולבדוק על איזה מולן זה היה, או אולי מישהי זוכרת? ולגבי המסיבה-מה עם עוד פרטים?

tami13

New member
מלון סופיטל בסיני

נראה כמו ארמון מהאגדות 10 דק' נסיעה מהגבול, חדרים גדולים ויפים (מלון חדש), אוכל סביר (לא כמו בארץ, אבל סביר). יכול להיות שעכשיו המחירים יותר יקרים, באמצע יולי זה עלה ל 3 לילות לזוג 1,300 ש"ח (דרך איסתא). יש למלון חוף ים פרטי, בריכה, בערב היה קצת שקט כי הקבוצת מלונות שיש אחד ליד השני קצת מבודדת (אין מרכז קניות או מסעדות וכאלה בקרבת מקום-במרחק הליכה לפחות), אבל היינו כ"כ עייפים מכל היום שרק רצינו ללכת לנוח אחרי ארוחת הערב

ירח דבש בסיני../images/Emo11.gif

גם אנחנו ללכת על האופציה הזו- קרוב, יוקרתי במחיר זול, זמין. קראתי הרבה המלצות על הסופיטל אבל אנחנו מתכוונים ללכת יותר לכיוון של הילטון דהב. מאוד אוהבת את כולכם אבל בסופיטל יש קצת יותר ישראלים ממה שאנחנו רוצים שיהיו. הילטון דהב- אין מה להגיד, סטנדרטים של הילטון ( אפשר לראות תמונות באתר העולמי שלהם). לגביי מחירים-דרך האתר של ארקיע מצאנו ב-76$ לזוג ללילה. יש את כל האופציות של דהב מסביב. החסרון היחיד אולי הוא רק הנסיעה מהגבול. מזל טוב

tami13

New member
ישראלים בסיני

כשאנחנו היינו רוב השוהים במלון לא היו ישראלים. רובם היו תיירים מאירופה (גם אנחנו רצינו להתרחק מכל הבלאגן), אבל אנחנו היינו מתחילת שבוע אז אולי זאת לא פונקציה.

dana2909

New member
מצטרפת להמלצה

למרות שאני בעצמי לא הייתי שם, חברה שלי חזרה לפני כחודש מירח דבש משם, והיא אמרה שזה היה הדבר הכי חכם שהם עשו. זה היה זול, דהב נמצא מספיק פנימה כדי להנות מסיני האמיתית (הגדרה שלה.. אני לא הייתי), אבל מלון כדי להרגיש עדיין פינוק..

dalina

New member
צימר

אנחנו היינו בצימר. בסיני. יש חיה כזו. יש את כל הפאסיליטיז של מלון (מזגן, מקלחת שרותים...)ובחוץ יש תחושה של סיני (הבדואי שרץ ומביא את הסחלב). למנהל קוראים סאמר, והוא בודק מיילים כל הזמן. מומלץ בחום (טוב, נו, שם הציעו לי נישואין...)

dalina

New member
פתאום ראיתי שברח הלינק...

www.nakhil-inn.com זה בטראבין, אבל ממש בקצה הצפוני, ככה שממש לא מרגישים את הבלאגן של העיר. זה החוף הכי צפוני, ואף אחד לא מגיע לשם.

האופירה

New member
הייתי שם!! זה בטרבין, למקום

קוראים נחיל-אין, אכן מגניב, אבל לה הייתי הולכת עליו בתור ירח דבש, עדיין לא מפנק מספיק כמו הילטון או סופיטל

ש ר י ק ה

New member
דוקא נראה לי שנלך על זה

אנחנו פחות אנשים של מלונות מפוארים, וגם לא בא לי על ההמוניות של מליוני ישראלים באוירת בית מלון. זה נראה לי אחלה מקום, מתאים לנו בול, וגם המחיר די זול. חוץ מזה שעוד חודש אנחנו טסים לחצי שנה להודו, ככה שנעשה מספיק כיף ולכן ירח הדבש הוא סמלי.

האופירה

New member
אם כך, אז ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ולגבי הודו...איך אני מקנאה בך! עכשיו הייתי חוזרת לשם, בלי ירח דבש! ת-ה-נ-ו

dalina

New member
הכל תלוי מה מחפשים

אני באופן אישי לא סובלת מלונות. וזה פתרון ביניים מצויין.

נועית26

New member
אנחנו הזמנון ירח דבש בסיני

במולון היאט ריג'נסי - טאבה שקיבלנו עליו המלצה חמה + צפיה באתר שלו שעשתה את שלה אני מצרפת קישור לאתר שלו... אני חושבת שדרך איסתא זה הכי זול להזמין

tami13

New member
סיני

היאט נמצא צמוד לסופיטל והוא באמת נראה מדהים. החיסרון היחיד זה שהוא נראה ענקי ולוקח המון זמן להגיע ממקום למקום ועוד בחום... גם אני הזמנתי דרך איסתא, אכן היה הכי זול

היי, יש כתבה מצויינת

בעניין ב-YNET שעכשיו ראיתי בנושא, במדור תיירות. צ'טערת, לא יודעת איך להוסיף את הקישור אז אתם מוזמנים לקפוץ רגע ולקרוא

למעלה