ירח בעקרב

may17111

New member
ירח בעקרב

כאשר לשני בני הזוג יש ירח בעקרב, הבנתי שאצל גבר ואשה זה שונה אחד מהשנייה, אפשר לדעת מה ההבדל ומה השוני?
אשמח לתשובה
מאיה

ובכן

אצל אשה מייצג הירח את הארכיטיפ הנשי במודל הרגשות שלה כפי שחוותה אותו, וכפי שתיישם אותו בחייה בנושאי נשיות הורות ואמהות. אותו ירח מייצג אצל הגבר את הצד הנשי בחייו, את דמות אמו, ואת התפיסה שלו את הנשים בחייו כדמויות מזינות טיפוליות ואמהיות, כשהירח הוא חלק מבחינת האשה שלו כבת זוג שמשלימה אותה ונוס כדמות שאל הנשיות שלה ימשך כגבר. במלים אחרות, האשה חווה זאת באופן ישיר כחלק ממהותה כאשה, בעוד הגבר חווה זאת בדרך כלל דרך אמו והנשים בחייו.

Y. Welis

New member
שאלה קטנה - סאטורן מקודם בבית 5

שנמצא אצלי מספט' 09' עד נוב' הקרוב (פחות או יותר במזל מאזניים, שממנו הוא יצא באוקט' השנה) - האם השפעתו על איכות החיים שלילית?

לפי מה שקראתי הוא מבשר לחצים ב'חזית הבית'.

הממ..

סטורן בבית 5 עלול ליטול מעט את שמחת החיים, לגרום להסתגרות מסויימת, להקשות על הביטוי האישי היצירתי, ופה ושם גם להכביד על הלב ועל היכולת לאהוב, ובעוצמה. במקום זאת הוא עשוי לתעל את הרגשות הספונטניים ואת האגו למעגלים פרקטיים דוחי סיפוקים, ולגרום להסתכלות מבוגרת וצינית כלשהו על היבטים תמימים של החיים.

Y. Welis

New member
תודה! היה לי חשד כזה...

לפחות סופה של התקופה הזו קרוב - חצי שנה.

um1111

New member
סאטורן בבית 5 נטאלי

שלום,
אני מבין שסאטורן בבית 5 נטאלי הוא לא טוב לכל נושא האהבה והזוגיות, איך בכל זאת ניתן להתגבר?

UM

לטעמי אין טוב או רע באסטרולוגיה

סטורן בבית החמישי אמנם לוקח מעט משמחת החיים והספונטניות אבל גם מביא איתו גישה רצינית אחראית ובוגרת לכל מה שקשור לאהבה וליחסים. דווקא כאן אפשר ללמוד לקחת אחריות על הסערות והדרמות שלנו,ומהמקום הזה גם להתפתח לעומק רגשית ולשתף גם אנשים אחרים בחיינו באופן בוגר ומלא. אהבה בוגרת במקום אהבה ילדותית - יש כאן בונוס, ולא קטן.

um1111

New member
אני גם חושב שאין טוב

ורע, בכל אתגר וקושי יש גם הזדמנות, בכל זאת אני צריך לעבוד עם המיקום הזה.

תודה

למעלה