ירח אפל - New Moon

Marsha Figg

New member
ירח אפל - New Moon

כשנגמרת התכלות הירח ולפני התמלאותו המחודשת ישנם כמה ימים של "ירח אפל" כפי שאני מכנה זאת. בימים אלה אין לנו את האנרגיה של הירח, את אורו, יש חושך ואפלה. זה זמן רע, שכדאי לנוח בו ולא לעשות דברים חדשים, לדחות הכל להתמלאותו של הירח. אתמול היה שיאו של הירח האפל, אבל זה קצת כמו הירח המלא- השיא, היום שאחריו והיום שלפניו- שלושה ימים. כלומר שהיום היום השלישי. מה אתם עושים בירח האפל? יש לכם תכניות מיוחדות, כיצד להזהר? איך אתם מתמודדים עם המחסור בהגנה ובאנרגיה לכמה ימים האלה בחודש? כיצד אתם מרגישים שינוי באווירה, בחייכם?
רחלי

RainBird

New member
זה זמן די אסור לכשפים... ואני משווה, כמו זמן לא טוב ליחסי מין אצל נשים. זה זמן של פריקת אנרגיה לא רצויה. שיחרור, והעלמה של דברים... אולי אפילו כישופי גלמור ובילתי נראות.

THE gray

New member
אני חייב לציין...

ששמתי לב שיא ההשפעות "הרעות" של הירח האפל הוא לא דווק בירח האפל עצמו אלא בזמן התרקנותו ואתו דבר לגביי ירח מלא וירח שהוא חצי חצי. אומנם כשהירח מלא הוא מקבל ניחוח מאגי שונה ועוצמתי ביותר (וזה כבר עניין אחר) אבל כשהירח ריק אני מרגיש שלמרות הרע יש מין שלמות כזאת ולעומת זאת כשהירח מתרוקן קשה לי לדבוק בכל עבודה מאגית שהיא. הסבר יפה שמדקרת סינית נתנה לי: העולם שלנו מסתובב במחזוריות וחוקיות מסויימת שאף אחד לא יוצא דופן ממנה לא אנחנו, לא הירח, לא השערה בזנב של העכבר ולא הפרח בבית של מדונה. ככה שזה לא הצורה של הירח שמשפיעה עלינו זה המחזוריות הקוסמית:)

ToryMaster

New member
אני מסכימה

עצם זה שהירח מתרוקן זה רק סמל לזה שזה זמן לא טוב בחודש לבצע כישוף, כי ההתרוקנות מסמלת משהו שלילי

למעלה