ירושלמים!!!

ירושלמים!!!

אוףףף אני נורא מתרגשת לקראת ההשבעה. זה נראה לי משמעותי כמו לקבל תעודת זהות בפעם הראשונה. הגאווה, השייכות , המעמד. יש לנו שעה לפני, ובא לי לפנק אותו עם איזה סטייק כמו שהוא אוהב. אז איפה בקרבת מקום נוכל לקנות לו?

סמדר בנ

New member
לא ירושלמית

רק ל
כדי להגיד מזל טוב לקטס ומקווה שמזג האויר יהיה איתכם

אממאא

New member
סמדר - אני יושבת מול המחשב ותוהה

איזו יחידה זו קטס
עד שנפל לי האסימון...

סמדר בנ

New member
אני ממש חסרת תקנה ../images/Emo3.gif

הראש חושב יותר מהר מהאצבעות. בטח שמתם לב שאני מתמחה ב"פליטות" מקדלת, מקללת, מקקלת, מקלדת

oshiko

New member
ירושלמי, לא מומחה גדול לסטיקים

אוסף קצת אינפורמציה מהמשפחה. בורגר'ס בר ברחוב שמאי וברחוב הלל. ג'ואי ברחוב הלל. אל גאוצ'ו בהלל למטה ליד בית המהנדס. בקיצור, תגיעו לרחוב הלל, בטוח תמצאו שם משהו. יש חניונים. אם אתם צריכים הסבר איך להגיע מהכניסה לעיר - אתן בנדיבות.

כן בבקשה

אל גאוצ'ו נשמע מקום מתאים למאצ'ו ובני משפחתו. האם רחוב הלל קרוב לכותל? אוי הבורות הבורות...

oshiko

New member
לא רחוק יחסית

מהכניסה לעיר: סעו ישר בכביש מס' 1 עד צומת הכניסה לעיר (אל תכנסו בכניסות אחרות כמו גינות סחרוב) -- בצומת הכניסה ישר וקצת אח"כ שמאלה לעליה של בנייני האומה -- ישר ברמזור שאחרי בנייני האומה. ישר ברמזור שאחריו. אתם נכנסים לשד' בן צבי -- שמאלה בצומת שמשמאלה בתי המשפט ומימינה תחנת "פז" לעליה של רח' בצלאל -- עד סוף העליה למעלה. חצי ימינה לחלק הצר של הרחוב. -- בסוף רחוב בצלאל ימינה ומייד שמאלה לירידה של רחוב ש"ץ -- בסוף הרחוב שמאלה להמך ג'ורג' ומייד ימינה לרחוב הלל ברחוב הלל למטה יש חניון גדול של בית המהנדס. אל גאוצ'ו בצד השמאלי של הרחוב (מהכיוון ממנו באתם), בקצה רחבה גדולה מרחוב הלל לכותל: -- המשיכו באותו כיוון ממנו באתם עד סוף הרחוב -- חצי ימינה ומייד שמאלה במלון מצודת דוד. נכנסים לרחוב ממילא. -- ברחוב ממילא עד הסוף -- אפשר לחנות שם בחניון - חוסך הרבה בלגאן. עולים ברגל לשער יפו והולכים בתוך העתיקה לכותל. אם לא, ואם הכניסה לעתיקה לא חסומה למכוניות - -- ימינה ומייד שמאלה לעלייה לשער יפו. -- מכאן הדרך לוקחת אתכם. אין הרבה אפשרויות.

oshiko

New member
תיקון קטן ...

הפכתי כיוון באחד הצמתים כמו דיסלקטי. להלן התיאור המתוקן: מהכניסה לעיר: סעו ישר בכביש מס' 1 עד צומת הכניסה לעיר (אל תכנסו בכניסות אחרות כמו גינות סחרוב) -- בצומת הכניסה ישר וקצת אח"כ שמאלה לעליה של בנייני האומה -- ישר ברמזור שאחרי בנייני האומה. ישר ברמזור שאחריו. אתם נכנסים לשד' בן צבי -- שמאלה בצומת שמימינה בתי המשפט ומשמאלה תחנת "פז" לעליה של רח' בצלאל -- עד סוף העליה למעלה. חצי ימינה לחלק הצר של הרחוב. -- בסוף רחוב בצלאל ימינה ומייד שמאלה לירידה של רחוב ש"ץ -- בסוף הרחוב שמאלה להמך ג'ורג' ומייד ימינה לרחוב הלל ברחוב הלל למטה יש חניון גדול של בית המהנדס. אל גאוצ'ו בצד השמאלי של הרחוב (מהכיוון ממנו באתם), בקצה רחבה גדולה מרחוב הלל לכותל: -- המשיכו באותו כיוון ממנו באתם עד סוף הרחוב -- חצי ימינה ומייד שמאלה במלון מצודת דוד. נכנסים לרחוב ממילא. -- ברחוב ממילא עד הסוף -- אפשר לחנות שם בחניון - חוסך הרבה בלגאן. עולים ברגל לשער יפו והולכים בתוך העתיקה לכותל. אם לא, ואם הכניסה לעתיקה לא חסומה למכוניות - -- ימינה ומייד שמאלה לעלייה לשער יפו. -- מכאן הדרך לוקחת אתכם. אין הרבה אפשרויות.

את רוצה משהו משהו ?

גשו לסימה בשוק מחנה יהודה .(מסעדה ברחוב מתחת לשוק), שם יש את כל הבשרים על האש.טעים משהו. אנחנו הלכנו לשם אחרי טקסי ההשבעה והיה פנטסטי. אם תרצי אשלח אפילו מפה שתוביל אותך למקום. חוץ מזה שהקור של סיביר החליט לסטות מהמסלול שצפו לו (משהו מלמעלה) כך שאני באמת מאחלת לכם הרבה הנאה ובטוח התרגשות.

אממאא

New member
סימה - גם אני ממליצה

וממליצה גם על רחמו במחנה יהודה, אבל רח' הילל הוא הכי קרוב לכותל מכל שאר המקומות, ואם אתם לחוצים קצת בזמן גשו לשם.

Rainbow100

New member
ההשבעה בהחלט מרגשת וחד פעמית!

שיהיה בהצלחה מחר מכל הבחינות... תהנו!!!

למעלה