ירושלמים - להתפקד.

אבזץ

New member
ירושלמים להתפקד!

החוש הפולני אומר לי להתקשר ולבדוק אם אתם חיים. וכדי שלא אהיה טרחן כל מי שמת מתבקש להצביע באצבעו. בכל מקרה היות וימי קצובים במדינה המטורפת הזאת אני מוסר צוואה, בהלוויתי ת'שירו שירים שאהבתי ולא יושב בסתר עליון. גם קדיש אין צורך לומר אך בהחלט אפשרי שאבי יומר. אז להתראות בגיהינום!!!

isackris

New member
שמעת פעם על זכות השתיקה ?../images/Emo3.gif

ודרך אגב כשתגיע לשמיים תגיד להם שבגיהנום כבר היית כשהיית חרדי אולי בכל זאת ישלחו אותך לגן עדן...(רק שלא תשתעמם שם עם זיו השכינה וכל השטויות האלה) אגב בדיחה הימלר (שר התעמולה של היטלר) מגיע לשמיים, שואלים אותו לאיפה אתה רוצה ללכת לגן עדן או לגיהנום, אז הוא מבקש שיראו לו את שניהם, מראים לו את גן עדן, כולם לומדים תורה ונהנים מזיו השכינה... אז הוא אומר עזוב תראו לי את הגיהנום, מראים לו את כל החברה משחקים פוקר בחורות סמים חבל"ז, אז הוא בוחר גיהנום, מכניסים אותו לגיהנום, זורקים אותו לאש, צואה רותחת, וכל מריעין בישין, אז הוא מתחיל לצעוק, היי זה לא מה שהבטיחו לי, אז עונים לו... "תעמולה ידידי תעמולה". בצרפתית כמו באידיש זה יוצא יותר טוב...

אבזץ

New member
דווקא כעת חלה חובת השתיקה.

ואני יצור פגום שפיו נתפס בקלקלתו ולא פסק למלמל דבר סחי ומאוס. ידום פי ולא ישמע עוד. אמן.

zepelin

New member
גם לביל גייטס, להבדיל,

וכשהוא טען שהראו לו משהו אחר, ענו לו שהוא צפה ב DEMO VERSION.

אבזץ

New member
למה לא קראת את מחשבותי?

יחד עם זאת אני שמח שאתה איתנו. מה יהיה? וכאן אני מדמיין את הפוליטיקאים שבפורום ומחוצה לו נזעקים לקרוא את דבר האשם...

עִבְרִי

New member
וְלָמָּה קַר הַמַּבָּט...

הִנֵּה הִנֵּהוּ הַדְּוָי! הִנּוֹ חָשׂוּף עַל יָדְךָ, קָרוֹב עַד כְּדֵי לְמַשֵּׁשׁ, נוֹרָא עַד כְּדֵי לְהַרְעִישׁ. הִנֵּה הִנֵּהוּ הַדְּוָי! הִנּוֹ חָשׂוּף עַל יָדְךָ, קָרוֹב עַד כְּדֵי לְמַשֵּׁשׁ, נוֹרָא עַד כְּדֵי לְהַרְעִישׁ. וְלָמָּה קַר הַמַּבָּט, לָמָּה הַלֵּב אָדִישׁ, לָמָּה בְּצַעַר הָאָח לֹא יֵחַד צַעַרְךָ? לֹא אָח דֹּוֶה לְדֹוֶה! רָפֶה סֵבֶל נָכְרִי מֵעַנּוֹת הַסּוֹבֵל עַד-מָה, מֵהֲנִיעֵהוּ לָנוּד – כָּכָה בְּאֹרַח חַיָּיו עוֹבֵר הָאָדָם גַּלְמוּד, כָּכָה בְּבוֹא יוֹמוֹ הוּא מוּטָל עֲרִירִי, עֲרִירִי – – רחל בלובשטיין

angelica1

New member
למרות שאי אפשר לדעת, אבל הירושלמית

הזו תשתדל שלא לעלות על קו 2 לכיוון הרנוף בבין הזמנים אחרי ערבית. לשמוע מהבית הספיק לי הפעם.

בלדה על תמימות הדעים / חנוך לוין

לפני כמה חודשים התפרסם בעיתון מעריב קטע שכתב חנוך לוין לפני הרבה מאוד זמן. הקטע נגע לליבי ובלי הרבה מחשבה, קרעתי אותו מהעיתון, הכנסתי אותו לתיקי ושכחתי ממנו. דווקא היום עשיתי סדר באותו תיק וממנו העליתי את אותו הקטע. עצוב כמה שהוא אקטואלי - שנים רבות לאחר שנכתב. חומר למחשבה... בלדה על תמימות הדעים / חנוך לוין אתה ואני נולדנו תמימי דעים, בין אותה אדמה לאותם שמים גבוהים, ועל אף שהיו בינינו כמה הבדלים - אתה ואני היינו תמימי דעים. אני לא הכרתי אותך ואתה לא אותי, חומה גדולה הפרידה בינך לביני, אבל כשקראו לנו להרוג זה את זה - אתה ואני היינו תמימי דעים. עד הסוף היינו תמימי דעים, אני מן העבר הזה ואתה מן ההוא, בין אותה אדמה לבין אותם שמים גבוהים - אתה ואני היינו תמימי דעים. הכל כבר היה חתום בינך לביני, אתה לא קמת ללכת וגם לא אני; אתה ואני שהיינו עכשיו בחיים לולא עד הסוף נותרנו תמימי דעים.

למעלה