ירושלמים האומנם ???

להב אש

New member
ירושלמים האומנם ???

אני מצטער אבל אני מאוכזב קשות מהפורום היום מתחת לאף הירושלמי שלכם קורה משהו כה חשוב דבר הנוגע להצלת נפשות ממש ועוד שלכולנו באופן אישי יש קשר של חובת הכרת הטוב שנעשה לכולנו אישית ואין אף מילה בפורום אף איזכור ומודעות לנושא כה כואב ורציני זה. בליל בו אנשים רבים מתקבצים לירושלים יחד עם אומנים מגוונים ורבים ואנשי ציבור חשובים בדיוק בהקשר זה . איפה אתם חיים ? ממש בושה .

להב אש

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo7.gif אני בכוונה לא

אני בכוונה לא כתבתי פרטים האומנם לא יהיה אפילו אחד היודע ??? מה מתרחש לכם מתחת לאף ? אלפי אנשים ? זה קשור לכור הגרעיני שהופצץ בעיראק ע"י אילן רמון ז"ל . אשכרה כאילו אתם מפלנטה אחרת ? (צר לי על הסגנון אבל זה באמת מדאיב)

rshamir

New member
אתה מתכוון להפגנה בנושא פולארד?

מצטער, אבל אם אני אצטרך להעניק יחס מיוחד לכל הפגנה שמתקיימת בעיר, לא ישאר לי זמן לשום דבר אחר.

siete

New member
אם יש לך פרטים לכתוב

אז תכתוב אותם. במקום להיות פולני ולהתבכיין שאף אחד אחר לא כותב פרטים.

microbe

New member
מה זו ההתנשאות הזאת?

מה שנוגע לליבך לא בהכרח נוגע ללב אחרים . כנראה שזה לא עניין של מוות מיידי אז זה סובל דיחוי מבחינתי

להב אש

New member
זה לא

שום התנשאות . וזה לא ענין של מה שנוגע לליבי . נכון זה גם לא מוות מיידי , יותר גרוע זה מוות איטי בייסורים קשים. אף אחד לא אומר שהיה על כל אחד ממכם ללכת לכיכר ספרא אני רק דיברתי על העובדה ששום מילה לא היתה על כך בפורום. ובלי קשר לענין הנוגע ללב מדובר בחובתינו (גם שלך איש יקר) לאדם שנשלח בשליחות מדינת ישראל ובזכות מסירות נפשו ניצלו המון ישראלים ואף מעבר לכך מסכנות נוראויות. הבן אדם יושב בתנאים קשים כבר שמונה עשרה שנה בכלא תחת עונש של מאסר עולם ללא אפשרות חנינה. וכל זה עבורונו (והוא מעולם לא לקח ולא קיבל כסף מהמדינה) ואנחנו חייבים לו לא פחות משאנו מחחוייבים לכל השבויים והנעדרים. אבל בינתיים מדינת ישראל ובכלל זה אזרחיה נותנים לו להירקב בכלא ולא רק שלא סייעו לו במאומה אלא אף פגעו בו. הוא מאד חולה , וגם לאשתו יש רח"ל סרטן ומדינת ישראל לא מאפשרת אפילו לה ליהיות חברה בקופת חולים. כל העובדות בפרשייה הזו הם מזעזעות החל מהעוול המשפטי שעשו לו ובמיוחד לאור העובדה שכבר נחשפה האמת שמי שמסר את פרטי הסוכנים האמריקאים לקג"ב לא היה יונתן פולארד אלא "אולדריץ" ו"איימס" שכבר נתפסו והודו שהעלילו על פולארד כדי שלא יתפסו אותם. אבל כפי שאמרנו לא מדובר רק במקרה של אדם שעשו לו עוול משפטי ענק ולא רק באדם שסובל מאד וגם לא רק ביהודי שיושב בשבי ולא רק באסיר ציון אלא בראש אבראשונה באדם שמדינת ישראל שלחה לסכן את עצמו בשביל בטחונה של מדינת ישראל. ואכן ע"פ המידע החיוני שלו בתחום הגרעין הכימי וביולוגי מדינצת ישראל יכלה לפעול עמ"נ להבטיח את שלומך ושלום משפחתך היום ובעתיד. אנחנו יודעים איפה הוא שבוי, ויש לנו את כל הכלים לשחרר אותו. אבל הקודקודים למעלה לא רוצים להתמודד עם נושא כזה ולעם היושב בישראל עד היום פשוט לא היה אכפת (למשל לך) הפעם זה מתחיל להשתנות ואם זה גדול עליך ולא בכבוד שלך אז לפחות אל תזלזל ואל תסתום למי שמוחה וכואב על ההפקרות וחוסר הנאמנות את הביטוי שלו . ורק תחשוב על המשמעות שיש לעובדה שלוחמים וסוכנים שמסתכנים עבור מדינת ישראל רואים כל הזמן שמדינת ישראל מפקירה ואיפלו פוגעת במי שנתפס בעת מילוי תפקידו. שתיהיה לך שנה טובה אבל אל תשכח שיש אנשים שכרגע סובלים מאד וזה רק בגללינו ובשבילינו.

להב אש

New member
סליחה

כתבתי שלקודקודים שלמעלה זה לא אכפת זה לא מדויק מפני שלמשל לח"כ לאופיר פינס זה מאד אכפת ולמי שלא מאמין הנה תמונה שלו מול השגרירות האמריקאית וכמוהו יש קונצנזוס של עוד למעלה ממאה חברי כנסת שחתמו לפני חודש על מכתב עבור נשיא ארה"ב בקריאה לשחררו. (רק שראש ממשלתינו החליט שלא להעביר המכתב לנשיא בפעם האחרונה ששהה בארה"ב )

להב אש

New member
והנה בקשר ל"מוסד"

מסמך רשמי המעיד שיונתן פולארד אכן היה סוכן ישראלי (ודרך אגב הערב ד"ר אביאם סלע רואיין אצל דן מרגלית ב-פוליטיקה)

להב אש

New member
אהה זה לא ברור אז אסביר

שכחתי לציין ש- דר' אביאם סלע הוא האדם שהפעיל את יונתן פולארד מטעם מחלקת ה- לק"מ במוסד כל זה פורסם פעמים רבות וכך גם ציין דן מרגלית הערב .

rshamir

New member
זה לא משנה

אתה צריך להכיר בעובדה שלא כולם חולקים את אותה "תשוקה" שיש לך בנושא הזה, וזה לא מעניק לך שום זכות לבוא בטענות לאחרים, לנסות "לחנך" או לצאת בדברי תוכחה כאלה כלפי הפורום.

אפריים1

New member
תשוקות מול מוסר....

האם מה שמנחה את חייך הם תשוקותיך או הכרעות מוסריות? אני חושש שאני מבין לבד את התשובה...

LuNaL

New member
המדינה שלחה הוא לא היה חייב להסכים

אני לא מרגישה שאני חייבת להוקיר אותו רק בגלל שהוא ריגל לטובת מדינת ישראל. אני בטוחה שעל העבודה שהוא עשה המדינה שילמה כסף. אף אחד לא הקריב לו אקדח לרקה ולא איים עליו שאם הוא לא יילך אז..... הוא הלך כי הוא רצה וכי הוא חשב שככה הוא יוכל לתרום למדינה אבל הוא גם הלך בידיעה שמה שהוא ייעשה זה לא חוקי ושהוא עלול להיתפס ולשלם על זה ביוקר. לדעתי הוא צריך להגיד תודה שארה"ב לא הוציאה אותו להורג.

להב אש

New member
ישמעו אוזניך מה שאת אומרת

תחשבי שניה שוב על מה שכתבת זה נשמע לך רציני ??? עיזבי אני לא אענה כאן באריכות כי זה לא מתאים לאווירת הפורום (רק עובדה ש-112 חברי כנסת שחתמו על המכתב ל"בוש" חושבים אחרת ממך ) ואיני רוצה להעכיר את האווירה בסך הכל זה היה טבעי שאוהבי תרבות וחפצי חיים כמוכם ייתייחסו לערב אומנתי בו הופיעו אומנים מגוונים ורבים מכל הארץ בנושא חשוב ומשמעותי זה .

להב אש

New member
פורסם היום בידיעות אחרונות

רק כדי שתאמיני לי שאכן 112 חברי הכנסת חושבים אחרת ממך מצורפת הכתבה הבאה . איני נגדך ואני בטוח שגם את לא נגד אף אחד נסיים את השרשור בנימה נעימה ובברכת שנה טובה לכל בית ישראל

אפריים1

New member
בושה וחרפה!!!

"לא מפקירים פצועים בשטח" פולארד יצא בשליחות מדינת ישראל להגן על בטחונה! האם את יכולה להפקירו?! מצ"ב מכתבו של פולארד לרב בארה"ב ששאל אותו "למה עשית את זה"... "...האם היה עלי לשבת בחיבוק ידיים ולא לעשות דבר, שעה שסכין ננעץ בגבה של ישראל? איזה יהודי המכבד את עצמו , יכול היה לנהוג כך? כן, אני יודע, שרבים מבין היהודים בארה"ב, זועמים על אשר עשיתי. בשום אופן , הם מייללים, אסור היה לך לסכן את מעמדנו כאן בהפגנת נאמנות כזאת לישראל .ומה היה עלי לעשות ? לתת לישראל להתמודד לבדה? אם סבור אתה שכך היה עלי לעשות , כיצד זה נוכל לגנות את אותם אנשים שבמהלך מלחמת העולם השניה שתקו ובכך השתתפו בנטישת יהדות אירופה ?! באמת רבי , מה יהיה ההבדל בין שתיקתם אז, לבין ההחלטה שלי לשמור על שתיקה באשר לגז רעיל המאיים על ישראל? ככלות הכל, אותו גאז בו השתמשו הנאצים לפני 40 שנה , לרצוח בו את אחינו באירופה, יכול היה בקלות לשוב ולשמש בידי הערבים להשמדת הישוב היהודי בארץ ישראל .האם באמת ציפו ממני לאפשר להיסטוריה לחזור על עצמה , ולא לעשות דבר על מנת למנוע אסון מעמנו? האם יכול היית אתה לעמוד מנגד ולתת לדברים להתרחש? אני מודה , הפרתי את החוק. אך לאמר לך את האמת , מעדיף אני להעלות רקב בכלא , מאשר לשבת ח"ו שבעה על מאות אלפי ישראלים , שעלולים היו למות בגלל פחדנותי..." האם אנו ראויים לקרבנו של היהודי הזה?! אני לא בטוח...

למעלה