ירושלמיות? שלום לכולם, אשמח לדעת אם יש כאן מישהי ירושלמית עם ילדים קטנים.
מ מיאו מיאו 123 New member 11/5/04 #1 ירושלמיות? שלום לכולם, אשמח לדעת אם יש כאן מישהי ירושלמית עם ילדים קטנים.
M m i c h a l i New member 12/5/04 #2 שלום לך יש כאן מישהי ומישהו ומישהם וילדים וילדות ואמהות ואבות את מוזמנת להצטרף
מ מיאו מיאו 123 New member 12/5/04 #3 אני מתארת לעצמי שהשאלה קצת מוזרה אבל אני פשוט מפלסת את הדרך לאחותי הירושלמית שהיא חד הורית ואם לילדה בת שנה וחצי (ובן גדול יותר). היא מתכוונת להכנס לפורום (היא קצת פחות רגילה לתפוז ממני ואני ממליצה לה בחום.) היא מאוד תשמח להכיר הורים לילדים בגיל של הבת שלה, בעיקר מאיזור מגוריה.
אני מתארת לעצמי שהשאלה קצת מוזרה אבל אני פשוט מפלסת את הדרך לאחותי הירושלמית שהיא חד הורית ואם לילדה בת שנה וחצי (ובן גדול יותר). היא מתכוונת להכנס לפורום (היא קצת פחות רגילה לתפוז ממני ואני ממליצה לה בחום.) היא מאוד תשמח להכיר הורים לילדים בגיל של הבת שלה, בעיקר מאיזור מגוריה.
M m i c h a l i New member 12/5/04 #4 מחכים לה פה עם חיוך ../images/Emo140.gif היא מוזמנת לבוא אלינו ל ... לשתף,להצטרף, לחוות יחד ובעיקר להנות כאן איתנו
מחכים לה פה עם חיוך ../images/Emo140.gif היא מוזמנת לבוא אלינו ל ... לשתף,להצטרף, לחוות יחד ובעיקר להנות כאן איתנו