ירושלמיות

amit1270

New member
הצעות של אשתי:

ליה ון ליר, שרון וכסלר, שרי אנסקי, דליה דורנר

אילו היית אומרת

שזה בשביל 'שובי בת ירושלים', אולי היינו מתדיינים כאן על עצם הרעיון

תיארתי לי

אבל זה מתבקש לתהות למה צריך תמונות של ירושלמיות מפורסמות (או לא מפורסמות) בשביל קליפ לשיר על השבת

shellyland

New member
פחחח....

זה שיר על תכנון עירוני.
לפחות תגיד מה דעתך על הקליפ. הכנתי אותו מתנה ליומולדת של עופר.

לפחות פיחפחתיך

מבטיח לצפות בקליפ מאוחר יותר, כשאהיה יותר פנוי לצפות בריכוז

אז הנה דעתי

בתור אחד שלמד בשעתו את תחום הוידאו והטלויזיה, אני לא יכול לנתק את ההתרשמות שלי מהרגלי הצפיה שפיתחתי בשעתו בלימודים ההם (כן, אני יודע שכאן זו לא עבודה של אשת מקצוע).

לא התחברתי לבחירה להראות תמונה של שכונה בכל פעם ששמה מוזכר. התמונות אמורות לתת פרספקטיבה נוספת למילים של השיר, לא לאייר אותן אחד לאחד. עשית את זה פעם אחת בקליפ - עם התמונה של פקחי 'סיטיפס' במילים "עם אפוד זהב". זה היה משעשע לרגע, אבל כשרואים את זה, זה יוצר ציפיה שגם המשך הקליפ יהיה ברוח הזו - משמעות חדשה למילים. אבל גם לפני כן וגם אחרי כן ראינו שכונות על רקע שמותיהן, ובשלב מסויים יכולת לנחש איזו תמונה תראה ברגע ששמת שם של שכונה מסוימת - וזה הפך למאוד צפוי.

שאר התמונות - של דורית, של הילדים, וכו' - זו בטח מחווה אישית מאוד יפה לעופר עצמו, כמובן שצופה שלא מכיר את הנפשות המצולמות יבין שהוא לא אמור להכיר אותן, אבל באמת רואים שם טאץ' אישי יפה, ורואים שאהבת מאוד את החומר.אבל, משום שזה היה מרוכז רק בחלק מסויים מאוד של הקליפ, אחרי שהוא רצוף בצילומי שכונות, זה יצר רושם שהקליפ מפוזר ולא עקבי. אילו היית מפזרת את התמונות שללו לאורך הקליפ, אולי זה היה יוצר רושם "מגובש" יותר.

וחבל, אגב, שלא הלכת על תמונות של ירושלמיות מפורסמות, אולי זה היה נותן פרספקטיבה אחרת לקליפ.

אבל אם את אוהבת את זה - המשיכי להתאמן, בטח תפתיעי את עצמך עם התוצאות שתניבי

למעלה