ירושלים

Zot ani 1

New member
וכי למה זה.....?

לגברים אין מצפון או מה? (טוב דווקא נשמע הגיוני....חחחחח....סתם)

אני חושבת שאין ../images/Emo3.gif

אבל לצבא זה לא משנה. לא יודעת למה אבל זה פשוט עובדה. בעוד נשים יכולות להשתחרר על סעיף מצפון גברים סרבנים ישר עפים לכלא בלי שאלות..

Angel lips

New member
בקשר לערבים אני ממש לא מסכימה איתך

הארץ הזו הייתה קודם כל של הערבים, אנחנו בנו לכאן במטרה לחיות ביחד במדינה אחת ואז היא הפכה לשלנו, הם היו אזרחיים לכל דבר. וחוץ מיזה הערבים לא חיים חינם מאוד קשה להם בארץ, אתה יודע שהפסיכומטרי של הערבים קשה פי 3 מהפסיכומטרי שלנו, קשה להם להכנס למקומות עבודה וכאלה.. את זה אני לא אומרת סתם אלה אחריי שיחות רבות עם ערבים בכל המסגרות, לא כל הערבים משתפיי פעולה יש קבוצה מסויימת שכן כזו אבל זה ממש לא הרב, הערבים הישראליים נפגעים גם מהפיגועים של המדינה.

Russia 4 Ever

New member
תגובה

אני בכלל לא נכנס לנקודות שאת מעלה. אני רק ציינתי עובדות אובייקטיביות: 1.המשפחות מרובות הילדים המהוות מעמסה גדולה על הביטוח הלאומי באות רובן ככולן מ-2 מגזרים: הערבי והחרדי. 2.הערבים (והחרדים) אינם משרתים בצה"ל. 3.אחוז משתפי הפעולה עם אירגוני הטרור מבין ערביי מזרח ירושלים גבוה מאחוז משתפי הפעולה מבין כלל ערביי ישראל.

Dynamo1929

New member
צודקת...

הערבים, על הנייר, הם אזרחי המדינה בדיוק כמונו, אבל בתכלס הם אזרחים סוג ד'. אתם מתפלאים למה יותר ויותר ערביי ישראל מתחילים לתמוך במדיניות אנטי-ישראלית? תסתכלו איזו גזענות יש פה כלפם. הם חיים במדינה שבה חצי מתושבייה מסכימים עם האמרה "ערבי טוב-ערבי מת", ותומכים בטרנספר של כל ערביי ישראל לשטחים! ערבי ממוצע, אזרח מדינת ישראל, רוצה שיהיה פה שלום לא פחות מאיתנו, ודי לחשוב בצורה גזענית,פרמיטיבית ומכלילה שכל הערבים הם שונאי ישראל וכו'-כי זה ממש לא נכון!

Dynamo1929

New member
לגבי החליבה...

מסכים איתך, אבל החרידים חולבים הרבה יותר מ"שדייה" של המדינה מהערבים. סליחה על הבוטות, אבל החרידים הם ממש פרזיטים , הם חיים על חשבונה של המדינה ולא תורמים כלום בהיבט המעשי. אין לי שום בעיה עם האדיקות שלהם, אבל, שיעשו משהו! שישרתו בצבא שיעבדו כמו כולם וכ"ו, ויפסיקו להיות אוכלי חינם!

Zot ani 1

New member
ואתם תפסיקו להתלונן!

די כבר להתלונן שהם ככה וכמה אתם כמו תינוקות פשוט נמאס לשמוע את זה מכל פינה! המצב לא ישתנה ככה הוא היה וככה הוא יהיה החרדים ימשיכו ללמוד תורה ןלא לשרת למרות הכל אז למה לך לבזבז את זמנכם על זה.. ותפסיקו להגיד שהם אוכלי חינם כי זה פשוט לא נכון אתם חיים ממה שהתקשורת מכניסה לכם לראש מכל השטויות האלה, אתם לא יודעים בתכלס גרוש על חיה של משפחה חרדית, ואני כן מכירה ואני אגיד לכם שהאלף שקל שהם מקבלים בחודש מהישיבה ממש לא מספיקה כדי לגדל 10 ילדים בבית! עכשיו גם תגידו שכל האנשים האלה שחיים על קצבאות כמו אמהות חד הוריות או לא יודעת מה זה גם לא בסדר?! החרדים גם תורמים בדרכם לאנשים בישראל המון אירגוני סעד ועזרה ותמיכה הוקמו ע"י החרדים במטרה לעזור לציבור! ככה שאלתגידו שהם לא עושים כלום! וזהו נמאס נראה לי אמרתי כל מה שיכולתי בקישור הזה רק אוסיף שבמקום לדאוג יותר מידי לערבים תסתכלו סביבכם, ותראו איזה שנאת אחים אתם יוצרים בעם שלכם קודם כל! וחבל...

Dynamo1929

New member
מסכנים...

"ואני אגיד לכם שהאלף שקל שהם מקבלים בחודש מהישיבה ממש לא מספיקה כדי לגדל 10 ילדים בבית!" אז שיהיו פחות פרמיטיבים ויפסיקו לעשות כאלה כמויות מופרזות של ילדים ואז גם "האלף שקל מהישיבה" יספיקו להם כדי לגדל בכבוד את ילדיהם.

Zot ani 1

New member
תראה מי אני כדי...

שאסביר לך את ערכם של הילדים...אז לא נכנס לזה נכון? כל אחד יודע את זה טוב מאוד לבד... ואם המשפחה רוצה להעניק חיים לכמה שיותר ילדים אז כל מה שאני יכולה להגיד להם זה כל הכבוד! ואני לא יודעת אם זה אומר לך משהו כי ראיתי פה המון תגובות בשירשור הזה ואחר של "זאת המדינה של כולם לא דווקא של היהודים", אבל אם אותם הדתיים לא יביאו ילדים יהודיים לעולם אז באמת לא תיהיה שום מדינה יהודית פה כי הערבים ימשיכו להתרבות ובגדול ואז באמת כשהם יהיו הרוב פה וינדו אותנו מפה אז נזכר באותם הדתיים...

Dynamo1929

New member
תגובה

אז אם טוענת ש"אלף שקל מהישיבה" לא מספיקים לכל 10 הילדים והילדים חיים בעוני וכ"ו אז אולי זה צריך להיות שיקול נוסף ב"האם להביא כל הרבה ילדים לעולם"? כי אם להביא ילדים לחיים של עוני וסבל אז אולי עדיף לא לעשות את זה?! ואת מדברת על ניצול כמעט ציני של הדתים שיביאו כמה שיותר ילדים לעולם, שיסבלו מעוני ומחרא של איכות חיים, העיקר שיהיה ליהודים כאן רוב דמוגרפי... למה לא?! בואי גם נביא בכח עוד עולים חדשים לארץ... למי אכפת שהם יחיו בקרבנים בלי תנאי מחייה בסיסיים, העיקר שיהיה כאן רוב יהודי וחס וחלילה לא יתערער צוויה היהודי של המדינה...

Zot ani 1

New member
העיניין הוא...

שאף אחד לא עושה "ניצול" כדברך, לדתיים, הם בעצמם מביאים ילדים לעולם משיקוליים מאוד חמכים ואנושיים והגיוניי וכל מה שאמרתי היה שזה טוב שהם עושים זאת, לא אמרתי שצריך לנצל אותם עכשיו כמו איזה לא יודעת מה. ואתה לגמרי לא הבנתה מה שאמרתי.... אמרתי את כל מה שאמרתי כדי להראות לך למה טוב שהדתיים מולידים הברבה ילדים ולא מה צריך לעשות כדי להבטיח רוב יהודי בארץ. ואם כבר אז נכון הכסף לא מספיק וקשה, אבל מסתדרים בעזרת אותה חברה שבה הם חחים...על גמ"חים שמעתה? אירגוני סעד למיניהם אשר תומכים ועוזרים ובכלל החברה הדתית יותר מאוחדת מבחינת עזרה הדדית..

Dynamo1929

New member
מצדי שיביאו 100 ילידים לעולם...

רק שיפרנסו אותם בעצמם, ללא עזרתה של המדינה. אם הם מחליטים מ"שיקולים חכמים" להביא כל כך הרבה ילדים אז שיקחו אחריות על העתיד שלהם ולא יסמכו על המדינה שתפרנס אותם.

SupermanZW

Well-known member
תגובה

האיכות תמיד חשובה מהכמות ולכן צריך להביא לעולם רק את מספר הילדים שאפשר לפרנס בכבוד ולדאוג להם להשכלה, עדיף מעט ילדים מאושרים מהרבה ילדים אומללים. אין בעולם מדינה יהודית, כל המדינות בעולם הן מדינות של כל אזרחיהן, וזאת אפילו מבלי להתייחס לעובדה שלמדינה לא יכולה להיות דת אלא רק לאנשים. גם כאשר הערבים יהיו הרוב הם לא יוכלו לנדות את היהודים כי ליהודים יש אזרחות ישראלית, זו בדיוק הסיבה שלמרות שהיום היהודים הם הרוב הם לא יכולים לנדות את הערבים כי לערבים האלה יש אזרחות ישראלית, אז מספיק עם השטויות.

Zot ani 1

New member
ראה תגובה למעלה+

אני לא יודעת מה להגיד לבן אדם אשר נולד במדינת ישראל אך משום מה מתקשה לראות למרות הכל שהוא חי במדינת ישראל מדינת יהודית!!. ואו שאתה תמים מידי או שאתה פשוט סוגר עיניים למה שיש... אתה לא מבין שאנחנו טובים מיד?? אתה לא מבין שמדינת ישראל לא מנדה את הערבים החיים כאן לא בגלל שיש להם אזרחות ישראלית אלה שבגלל שאם היא תגע באצבע בערבי או תגיד לו משהו לגבי הליכה מפה אמריקה תפתח את פיה - ושכחתה שאנחנו מושפעים מהם?? וערבים למרות זאת, נו באמת תסתכל על מדינות ערב השכנות מה הולך שם אתה יודע?? השלטון עושה מה שבה לו ולא מתחשב "באזרחות" או כל פרט שולי שכזה... אז עם פה יהיה רוב ערבי גם פה יהיה תוהו ובוהו... פשוט עצוב מה דעות האנשים כאן....

SupermanZW

Well-known member
תגובה

לביטויים צריכה להיות משמעות, ורק אנשים יכולים להחזיק בדת, לא שום דבר אחר, לא מדינות, לא וילונות, לא חלונות, לא שולחנות, ולא חלזונות, לכן לביטוי מדינה יהודית אין שום משמעות. ישראל כמו כל המדינות בעולם היא מדינה של כל אזרחיה. אזרחות אינה פרט שולי, אזרחות מקנה לאזרח את הזכות לחיות במדינה, ואי אפשר לגרש אזרחים, אפילו הגרועות שבדיקטטורות לא עושות זאת, לכן היהודים לא יכולים לגרש את הערבים וגם הערבים כשיהיו רוב לא יוכלו לגרש את היהודים, ולידיעתך עדיין יש יהודים שחיים במדינות ערב וגם במדינות עוינות, ואי אפשר לגרש אותם משם, אזרחותם מקנה להם בכל מקרה את הזכות לחיות שם.

Zot ani 1

New member
בסדר שיהיה....

תדבק לך בכיף בגישת מדינת ישראל מדינה כלל אזרחיה.... אבל ב"ה שיש כאלה מעטים....

SupermanZW

Well-known member
תגובה

בואי נצא מנקודת הנחה שאת צודקת וישראל אינה מדינת כל אזרחיה, האם תוכלי להצביע על זכויות חוקיות שנשללות מאזרחי ישראל שאינם יהודים? האם ישנם שירותים שהמדינה מספקת לאזרחים יהודים בלבד ואינה מספקת לאזרחים שאינם יהודים?

Zot ani 1

New member
אי נראת לך כמו בית משפט או משהו

כזה?....חחח אני לא מכירה את כל הזכויות שיש ליהודים אזרחי המדינה אז אתה רוצה שאדע זכויות שנשללו מלא יהודים? אבל בסדר בוא נגיד ואכן זכויות אזרחיות של הלא יכולים לא נשללו מהם כי הזכויות האלה חלים על כל אזרחי המדינה. אבל תחשוב לפני כמה הודעות תקפו אותי פה על כך שאני מעזה לשנוא את הערבים שהפ דוגמא למישהו לא יהודי שחי כאן, אז הינה לך סיבה טובה שלעולם לא נוכל לחיות כאן בהרמוניה כל ימשך המצב הקיים... אני יכולה להגיד לך שאולי הזכויות האזרחיות של הלא יהודים חלים עליהם כמו על כולם אבל תחשוב גם על החברה, תמיד יש להם בעיות פה כי הרוב יהודים והחברה עושה להם בעיות פה ושם בין אם זה ילדים קטנים היורדים על הלא יהודים ועד המשך להתקבלות לעבודה וכו'... וחוץ מזה מדינת כלל אזרחיה דוגלת בכך שהמדינה לא תזוהה עם הלאום היהודי בלבד, אבל אני מצתערת, תפתח את מגילת העצמאות את חוקי המדינה או כל מסמך רישמי פה ותראה מה כתוב שם על המדינה בה אתה חי: מדינה יהודית דמוקרטית בארץ ישראל. בין אם תרצה בכך ובין אם לא..

למעלה