ירושלים..

rubaja

New member
ירושלים..

ירושלים , לא יודע איך להסביר אבל יש בה משהו קסום. ואני לא אדם דתי , ההיפך , אבל העיר הזאת מושכת אותך (אותי) באופן מוזר. אני זוכר שהייתי בצבא וכשהייתי צריך לעבור בירושלים , עצם הידיעה שאני עומד בתחנה המרכזית של ירושלים עשתה לי משהו בפנים... לא יודע איך להסביר עיר מיוחדת שחבל שזמנים כמו היום מאפילים על הקסם שלה וגורמים לאנשים (לי לפחות) לא להסתובב בה כרגע... שוב תמונות שלי , לשיפוטכם...

moti80

New member
אז למה אתה מעלה אותן קטנות?

בנוגע לירושליים... את דעתי על העיר ציינתי בשרשור אחר כאן בדף הזה. אבל, את ירושליים בלילה - אני דווקא כן אוהב. לא רואים את האפרוריות שלה והיא באמת מלאת קסם עם כל האורות והאבנים האגדיות.

zoe1111

New member
הראשונה ממש טובה

מאיפה צילמת? וכמה זמן התריס היה פתוח?

rubaja

New member
האמת ...

שאני לא זוכר... אני הייתי צלם מלווה של איזו משלחת על הר מול ירושלים שאני כרגע לא זוכר את שמו...ובטח לא אזכור.. לגבי התריס , עוד שאלה קשה, אני האמת לא זוכר. לקחתי מדידת אור בזום אל תוך העיר ואז חזרתי לWIDE ויריתי... זה גם צולם ללא חצובה והתוצאה הפתיעה אותי... אני יכול להבטיח אבל שזה היה פוגי ( אולי 200ASA) זה לשמחתי אני יכול להעיד שיצא לי המזל להיות בעל ידיים יציבות ויכולת לצלם במהירויות איטיות וקבל תוצאה טובה

rubaja

New member
תיקון ניסוח...

הייתי צלם של איזו מישלחת ואחד מהסיורים היה לירושלים ונסיעה מול העיר על הר שלא זכור לי איזה...(בטח ישנתי באוטובוס..)

danbros

New member
ירושלים של זהב..

גם לי יש חיבה גדולה לעיר שהרים סביב לה.. בכל פעם שאני שם זה כמו חו"ל בשבילי.. הצילומים מוצלחים מאד, אהבתי את הראשון במיוחד, יש בו אוירה מאד מיוחדת והוא כאילו שואב אותך פנימה.. יש צילומים של ערים נוספות? ערים בארצות אחרות אולי? אשמח לראות איך העברת את האוירה במקומות אחרים.

למעלה