ירושלים

סומבודי

New member
ירושלים

קבלו את הליגה שאינה נחה לרגע קטפי לך צל"ש על שדרוג המוצ"ש תודה על מפגש פעיל עם מרק בצל מהביל גם מגדנות ומאפים נרות, ושאר מיפיפים חן חן לך סיגלית מרוממת את רוחנו כמעלית בימייך שמעת וראית, על כולן את עלית. לחייכנית עם עיני הפלדה שלרגע קל מעדה בטון דואג ומעט חפוז רטנת על מפגש הכּיפוּז הכל מאהבה, אנו יודעים, מבטיח להשתתף, ולא רק בארועים. בכתיבה, מלל, שירה וחריזה, זו נראית תחילתה של ידידות מופלזה. אז עד כאן לשיר מהיר, היה נעים לראות ולהכיר שיעבור על כולכם שבוע נהדר וזכרו, משנכנס אדר.

ותשחק

New member
שלום חברים יקרים

לפני שהביביסיטר שלי הפכה לדלעת (היא בת 14), הייתי חייבת לפרוש.. תודה על נחיתה נעימה ורכה, ועל קבלת פנים עוד יותר מזה. כולכם מקסימים ומתוקים גם בחיים האמיתיים
ותודה גם לבעלת האכסנייה לשבלולית המדהימה ולדנידין (ותותי שלצערי לא פגשתי), שעזרו לי 'לצאת מן הארון'.. אוהבת תמיד, ותשחק.

ותשחק

New member
ומה איתך..

מידי פעם זכתה איזו בחורה בשאלה בעיניים פקוחות לרווחה: את תותי? את תותי? כך התפדחתי לכבודך..

touti

New member
חמודה../images/Emo13.gif

תפתרי את המסתורין במפגש הבא

reo2

New member
כן... ואני אחת מהן! מקווה שלא

התאכזבת מתוקה
אבל לי היה כיף להכיר אותך

reo2

New member
פשוט קיווית שמישהו שם ימצא את הנעל ויבוא

לחפש אותי. אבל אל נסיך ולא נעליים...

ותשחק

New member
אני אמנם לא נסיך

אבל נסיכה (עם מגפיים) אולי כן, וחיפשתי אותך, להגיד שלום face to face...

ותשחק

New member
לעולם תפוז..

וגם בשירה מקסימה כשלך - לא כיפוז.. אבל 2 נקודות על ההברקה. לילה טוב, נעים וחמים לעומת עיני הפלדה המיסתוריות שפגשת..

המפגש במוצ"ש אצל ליגה, היה משהו משהו...

תודה ענקית לליגה. ותודה מיוחדת לסיגליות.

../images/Emo140.gifליגו'ש המקסימה..

תודה רבה על אירוח חמים וטעים בביתך הקט והצנוע. היה ממש כיף, חמים, איכותי, בגובה העיניים. יישר כח על הכל. ותודה גם לסיגליות10.. פיך מלא במרגליות.. את מדהימה אותי כל פעם מחדש. לילה טוב לכולם ושבוע טוב! תקשורת.

תודה רבה רבה לליגה היקרה

ולכולכם געגעתי אליכם מאוד היה כיף לראותכם מאוד מאוד. יקיריי.

ליגה76

New member
תודה לכם יקירי

תודה שהגעתם, היה מקסים! תודה סיגליות על ההרצאה, היה מדהים! אם הייתם יודעים כמה אנרגיות זה נותן לי לארח... סליחה שהייתי מעוכה קצת, כאב לי הראש. שבוע מקסים ומוצלח לכם אנשים יקרים! שבוע עם הרבה אנרגיות חיוביות....

ליגה היקרה

תודה על האכסניה הנפלאה והחמה
שמחה שהצלחתי להגיע לבסוף ולפגוש את החברים החדשים

דנידין 1

New member
ליגה תודה ענקית!!!

האירוח היה נפלא כתמיד. תודה לסיגלית על השיעור ולותשחק על ההתגלות

ולי לא נותר

אלא לחייך ולאשר ולהגיד תודה גמלך איש על השיר הנפלא...
ועוד אלפי כמותה...

תודה לליגה ולסיגליות

לליגה - על פתיחת ביתה וליבה לרווחה תמיד... לסיגליות המדהימה, את לא יודעתה כמה אושר את מכניסה לחיי... וגם לכם, חברי הפורום, שלמרות שאיני כותבת כאן הרבה קיבלתם אותנו בנעימות... שבוע טוב לכולם.

למעלה