~ירושלים של זהב~

שמיינס

New member
../images/Emo99.gifאאאא הראלי הופיע בטדי היום!

אנחנו יצאנו מהבצפר היום לירושלים.. זה משיעורי ידע הארץ ושל"ח.. וב-5 וחצי ככה הגענו לטדי.. שהיה אמור להיות שם מן הופעה כזאתת..! אנחנו מגיעים פתצאום ילד מהשכבה שלי צועק לי: שירן שירן הראל מויאל מופיע פה היום!! אני התחלתי לצעוק.. כמעט התקף לב!! לקחתי מאותו אחד את המצלמה שלו ובוק עשיתי למושלם הזה!! הוא הופיע עם שמעון טפטה!! בהתחלה הם שרו את התחלה חדשה ביחד.. אח"כ טפטה שר לא זוכרת איזה שיר.. ואז הראל שר את דברים שרציתי לומר.. ואז טפטה את שהשמש תעבור עליי.. ואז הראל את חופשי ומאושר ואחרי זה שניהם שרו את שער הרחמים ואז מויאל שר נר על החלון וטפטה ליוה אותו!!!!! והתחרפנתי שם.. אין לי קול כבר!! היה לי דופק מהיר.. כי זה היה די מפתיע! לא ידענו שהוא יפיע שם! אח"כ כל השכבה שלי כזה.. שירן הכל טוב?! שירן את מרוצה?! ואני כזה כן!!!!! עם חיוך..
איזה חתיך הראלי היה... יאאאאאא הוא לבש מכנס לבן וחולצה לבנה עם מעויינים כאלה.. יאא הורס במילה אחת!
ויש תמונות.. אני אעלה אותן שידיד שלי יביא לי את הדיסק עם התמונות!

מאי 406

New member
ההופעה ביום ירושלים../images/Emo70.gif../images/Emo104.gif

או קיי, אז אחרי שהשתגענו לנו פה בחוסר ידיעה מוחלט איפה הראל הולך להיות מתי ולמה (בסוף הוא הופיע ברנה-קאסן ובטדי, מסתבר)- הגעתי לרנה קאסן בשעה הממוצעת -7.1 ובדיוק ראינו שלט שכתוב בגדול "הראל מויאל" (מרגש!
) אבל היו ממש טיפה אנשים אז אמרנו נלך להסתובב זה בטח יתחיל בעוד שעתיים. ומכיוון שאין ממש איפה להסתובב בחור הזה (אשכרה חור דפקו אותו! העיקר את שירי שמו בטיילת היפה של ארמון הנציב!) אז אמרנו בוא נלך ללחוץ יד לרוה"מ שנמצא באזור. הלכנו לגבעת התחמושת ונדהמנו לגלות שאריק זוכה לאבטחה לא פחות נוקשה מזו של הראלי.
אז אחרי שאריק ופמלייתו התפזרו ללימוזינות אני וחברה שלי נזכרנו שלא היינו בגבעת התחמושת מכיתה ד' והתחלנו לדפוק בוק של תמונות נוסטלגיות לזכר יום ירושלים יצא ממש מגניב... ואז שמענו רעש מרנה-קאסן התחלנו לרוץ והגענו בדיוק בזמן כשהראל, סשה ושמעון (מה הם עושים פה?!
) עלו לבמה ושרו את "התחלה חדשה". הקיצר עכשיו כבר המקום התמלא ואין מצב שאני נדחפת עם כל הפעוטות שהיו שם אז אמרתי לאיזה מג"בניקית חמודה שתכניס אותי והיא אמרה לי לשבת לידה בלי לזוז
(ואת חברה שלי השאירו בחוץ חחח). הייתה הופעה מדהימה הראל היה כוסון סוף הדרך בנות אין לי מילים בשביל לתאר את זה! איך הוא מתחתך לו מיום ליום?!
הייתי כל כך קרובה אליו אבל לא נתנו לי לגשת... אז צעקתי לו "הראל!!" ודפקתי לו תמונה מ-ה-מ-מ-ת שהוא מחייך כזה! הלוואי ואני יצליח להעלות אותה לפה!! בסוף כשהוא שר נר על החלון ממש צעקתי ואז קלטו שאני לא סתם חברה של המג"בניקית אלא מעריצה מטורפת שעומדת להסתער על הבמה תוך כמה שניות אז העיפו אותי אל מאחורי גדר ההפרדה. אבל העיקר שרוב ההופעה הייתי בפנים.
ואיזה חמודה סשה היא עושה לנו "עכשיו קבלו את המלך שלכם!
אני רוצה לשמוע את השם שלו!" ואנחנו כזה: "הראלללללל"
כשנגמרה הופעה היו זיקוקים והראל יצא משם כמו איזה מלך כשכולם מקיפים אותו לאורך הגדרות והא לוחץ ידיים לכולם זה היה פשוט מחזה מלבב...
(היה קטע מצחיק שהוציאו מהר את הראל ושמעון ולסשה לא נתנו לצאת חשבו שהיא אחת מהמעריצות והיא עושה בעצבים "אני סשה!" והמאבטח כזה "שום סשה!"
) הקיצר- זה היום ירושלים הכי מדהים שהיה לי בחיים! גם הטקס שלנו בבי"ס (שרנו את "ציון הלא תשאלי") יצא פצצה. לידיעתכם. נ.ב- מתי ההופעה הבאה?!

ההופעה בטדי+רנה קאסין!!!

אני מעתיקה את זה ממה שרשמתי בפורום הרשמי אז אם יש שמות שאת לא מכירות הן בנות מהפורום הרשמי!!! טוב אז הגיע ת==ו==ר==י לספר על ההופעה המדהימה שהייתה אתמול!!! אני מספרת ה==כ==ל אז זה הולך להיות א==ר==ו==ך==! בהתחלה בכלל חשבתי שההופעה מתחילה ברנה קסין..ובכלל לא ידעתי שיש בטדי..! ואז העז(חן)התקשרה אלי ואמרה לי להיות ב6 וחצי בערך בטדי... אז הגעתי לשם והעז הזאת ל======א ענתה לי בפלא..חחחחח ואני נלחצתי! כי לא ידעתי מאיפה נכנסים לאן ללכת כ==ל==ו==ם==! טוב הגיברת החליטה לענות לי...אמרה לי להגיד שאני מש"צית...(אני באמת מש"צית חחח)ושהגעתי לבד באיחור...בקיצור נכנסתי...ואז העז ל=====א הסבירה לי טוב לאן אני מגיעה.. עד ששירן הנשמה הסבירה לי ומצאתי אותן...חחח בקיצור חיבוקים נישוקים... חן ושירן החליטו שהן נכנסות לראות את הראל..חחחחחח ואני הייתי בטוחה ש==ב==ח==י==י==ם הן לא יצליחו...חחחחחחחחחחחח לא ידעתי כמה קל זה יהיה!!!! חן ירדה במדרגות שיוצאים לאיפה שהראל...אחר כך אני ואז כל הבנות... ושם הראלו'ששששששששששששש היה!!!! ראינו בחוץ את שמעון חותם לבנות ושאלנו אותו אם הוא יכול להכניס אותנו...אבל הוא לא יכל... בקיצורררר זה היה כזה קללללללל....חן ואביה אמרו לשומר תגיד להראל ש==ח==ן ו==א==ב==י==ה מהפורום כאן...הוא אמר לו והוא הכניס אותן..והן אמרו להראל שאני שירן ודנה בחוץ.. אחרי איזה 2 דק' אמרנו לשומר שיגיד להראל שגם נטלי דנה ושירן מהפורום כאן והוא הכניס אותנו... ועכשיו..... אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא #&^%*#^%*$%#$&^%)*&^%$#%$@#*()&*^$%#@^%&$# א=======מ========א איזה מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!! נכנסו והוא קם!!!!!בשבילנו הוא קם!!!!! הוא הביא חיבוק לדנו'ש...אחר כך לי(#^&#%$*&%^*^$%)ואז לשירני... ואז כזה דיברנו....וכ==פ==ר==ה עליו הוא מדבר איתנו כאילו אנחנו חברות שלו שניםםםםםםםםםםםםם!!! שאלתי אותו אם הוא קיבל את הכרית שאני וחן קנינו לו בנתניה...אז הוא אמר שכן ותודה... ואז שאלנו אותו אם ב==מ==ט==ו==ס הוא קיבל אותה....חחחחחחחחחחחחחחח כפרה עליווווו הוא אומר לנו "לאאאא אל תשמעו מה היההההה" חחחחחחחחחחחחחחחח כ==פ==ר==ה==! אחר כך השומר נכנס לשאול אם אפשר להכניס את שאר הבנות מהפורום..אז הראל אמר שכן ואני באתי לראות את מי להכניס.... פתאום איזה להקה של בנות פאקצות(ל==========א הבנות מהפורום!!!!)מתנפלות על הדלתת..!!!! מסכנות הבנות שמהפורום כי הן לא הספיקו להיות איתו.... הייתה איזו אחת ק==ר==צ==י==ה שכל שניה צורחת "הראל רק תמונה אחת רק תמונה אחת" עוד שניה הבאתי לה נבוט לראש!!! בקיצור אסף התעצבן חחחחח והעיף את כולנו... חחחח ושיצאנו פתאום חן אומרת לנו "ראיתן!?סשה הייתה שם"חחחחחחחחחחחחחחח מסכנה ל====א שמנו עליה! טוב הראל יצא להופיע ואנחנו יצאנו לדשאאאאאאאאאאאאאאאאא היינו שם...חחחחחח וכל שניה שהשומרים באים להעיף אותנו אני חן ואביה עושות להם "אבל אנחנו עם הראל!!!!!הוא הכניס אותנו מקודם!!!!" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח והם אמרו טוב טוב אבל תיהיו רחוקים יותר...חחחחחחחחחח זה היה מצחיקקקקקקקקקקקקק.... עד שבא איזה יצור אחד צרח עלינו והעיף אותנו משם... אז ירדו למטה...וסשה יצאה...איזה סנוביתתתתתתתתת אלוהיםםםםםםםםםם לא חשבתי שהיא כזאת! אבל היא מהממת!!! טוב חיכינו עד שהראל יסיים לשיר את השירים... ואיזה נ==ש==מ==ה==!!!!!הוא יורד ומלא בנות מתנפלות עליו..והוא ל=======א הולךךךךךך! הוא בא ומחבקקקקקקק....אאאאאאאאאאא איזה נשמהההההההההה..!!!!!! עד שהשומרים לקחו אותו...ואז הוא ראה את חן אותי ואת דנה...הוא הביא חיבוק לחן... אחר כך לי (אאאאאאאאאאאאאאאאאא איזה נשמהההההההה איזה חיבוקקקקקקקקק כפרההההההההה אמאל'הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!חחחח) ואחר כך לדנו'ששששש..והוא אמר לנו "נראה אותכן אחר כך" ואמרו לו שאנחנו באות לרנה קאסין חחחח הוא שמח.. בקיצורררררררררררררררררררר...התעקבנו קצת בטדי... אבל אחר כך הכל הסתדר...הגענו לרנה קאסין.. ישר ניסינו להכנס לראות את הראל...אבל לצערנו לא הצלחנו אתן קולטות ש==ב==ט==ד==י היה יותר קל משם!!!!!????!?!?אבל לא נורא..בטי הספיק ליייי חחחחחחח אאאאאאאאאאאאא.... ראינו גם את אמא של הראל אתי...דיברנו איתה קצת...איזה מתוקה היא... טוב לקח כמה זמן אבל אז..... ה==ר==א==ל ע==ל==ה==!חחחח הראל ביחד עם שמעון הנשמה ועם סשה.... וכל פעם שמעון וסשה החמיאו כזה להראל...יענו כל הזמן אמרו "קבלו את המלך שלכם" וכו'...חחח והראל פשוט ש==ל==ט שם!!!! א=======י==============ן רק אמרו הראל צעקו כמו לא יודעת מה.. ותקלטו לא היו הרבה אנשים!!! הראל שר את "משאלה" , "חופשי ומאושר" , ו"נר על החלון" (זהו נכון!?) ואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא#^%&#^%*^$%#*&^$%#& כ==מ==ה סילסוליםםםםםםםםםםםםםםםםםםם....זה היה פשוט מושלם!!!!!! פעם ראשונה ששמעתי אותו מסלסל ככה!זה היה כל כך עם עוצמהההההההההההההה....זה היה כל כך מרגש!!!! וזהו...הוא שר...דיבר...צחק...ריגש...והלך אחר כך היו ה==מ==ו==ן זיקוקים...חחחחחחחחח איך פחדתי מהם!!!!!אמאאאאאאאאאאאא...!!!! ואז הלכנו לבית.....אני נסעתי במונית עם חן ואביה ושאר הבנות במונית בנפרד... אז אביה חן דנה שירן נעם נטלי עדי וכל שאר הבנות המדהימות שהיו שם ת==ו==ד==ה ר==ב==ה==! אתן פשוט מדהימות!!!!!אני חולהההההההה עליכן!!!!!!!!!!!! ולבנות שהיו שם...אם לא התייחסתי אליכן כל כך אני נ==ו==ר==א מצטערת!!!!! זהו!!!! אני בטוחהההההההה שלא קראתן הכלל חחחחחחח זה ארוךךךךךךךך.... ומי שקראה הכל....אני מעריצה אותה!!!! לאביוווווווווווווו

מאי 406

New member
../images/Emo27.gifסרטונים מההופעה בירושלים

OK נראה לי שהצלחתי להעלות אותם סוף סוף.... אני מעלה לפה אחד קצר. (מקווה שזה יפעל...
) אם תרצו אני יעלה גם את השאר. הנה

מאי 406

New member
אה ו...

כמו בכל הופעה בירושלים גכם כאן ההורים של הראלוש נכחו (אבא יוסי החמוד עמד לידי וכל שניה לקח מצלמות מבנות בקהל כדי לצלם להן את הראלי... מסכן..)

מאי 406

New member
אמממממ....

אין לי מושג מה עשיתי לא טוב... (אתם כבר יודעות איך אני מסתבכת עם הדברים האלה...) אין לי מושג מה עושים עכשיו.
תגידו לי אם אתן בכל זאת מצליחות לראות את זה.

אוףףףףףףף מאמי אף אחד מהקישורים

לא טובים
במה הסתבכת??? אני אסביר לך איך להעלות???? ותודהההההההההההההההה מותקקק

מאי 406

New member
מוריה- את חייבת להסביר לי!

פעם הצלחתי להעלות סרטון אבל עכשיו לא הולך לי...

אוקיי.. אז ככה...../images/Emo13.gif

יש את האתר הזהה שדרכו את מעלה את הסרטונים..!! בשורה למעלה, איפה שרשום לך Recipient's Email Address את רושמת את מייל שלך. אחר כך יש לך שם עיון, ששם את מכניסה את הסרטון. ושורה מתחת, איפה שרשום לך (Your Email Address (Optional את שוב רושמת את המייל שלך. ואז למטה תראי רשום לך send it, את לוחצת על זה וממתינה שהסרטון יעלה. זה עשוי לקחת כמה דקות, או במקרים מסויימים גם חצי שעה או יותררר!!! זה תלוי בגודל הקובץ שאת מעלה!! בסיום כל התהליך הזה, כלומר כשהסירטון כבר עלה, את תראי שמופיע לך משמאל קישור להורדת הסרטון, את ל==א לוחצת עליו!!!! את פשוט מעתיקה אותו כמו שהוא ומעלה אותו לפורום!!
זה הכל..
מקווה שהייתי מספיק ברורה..
ואם יש שאלות, את מוזמנת לשאול בכיףףף
ומצפה בקוצר רוח לראותתת את הסרטונים!!!!

מאי 406

New member
אמממ... זה בדיוק מה שעשיתי....

אבל יכול להיות שכן לחצתי על הקישור שזה נתן לי... אני אנסה שוב.

כןןןןןןןןןן מאמושששש../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

ועוד איך הצלחתתתתתתת
כפרהההההה
מורידההההההההההה
אממ.. וזה אותו סרטון שהעילית מקודם או שזה משהו אחר???

למעלה