ירושלים של זהב 14.6.07
אחח ירושלים, איזו עיר
אני בטוחה שכל אחד ואחד מכם יודע בדיוק על מה אני מדברת, לראות את עמיר בהופעה בירושלים זו תמיד חוויה מיוחדת במינה. העוצמות של הקול, הרגש והאווירה המדהימה שנוצרת זה משהו שאי אפשר להעביר במילים, חייבים להיות שם כדי להרגיש. ובכל זאת, קצת חוויות מאותו יום.. כבר כמה זמן שאנחנו רוצות לעשות טיול לירושלים, לנשום קצת "אוויר הרים צלול כיין"
והחלטנו שהההופעה האחרונה לסבב בירושלים היא עיתוי מעולה להוציא לפועל יום כזה. יצאנו לדרך: גרציה, מורן ("אחותי הקטנה", שהגיעה להופעה בפעם הראשונה, אחרי שכנועים ובעזרתו האדיבה של עזרא) ואני. הגענו לירושלים "קצת" לפני ההופעה (עוד לפני שהגיע השליח עם הכרטיסים
) וההתרגשות רק התגברה.. נכנסנו לאולם, התיישבנו במקומותינו וחיכינו... "בזמן שהשגרה שוב השתלטה אני רציתי חופש אז יצאתי לטייל.." - הוא בהחלט המשפט שאפיין את היום הזה. איזה ביצועים, כמה רגש, נשאר רק להתלהב ולהתפלא כל פעם מחדש מהיכולות הקוליות של הבנים לבית בניון. ההופעה עצמה היתה משהו מיוחד, בתור אחת שהיתה בכל ההופעות בירושלים בסבב הנוכחי אני יכולה להגיד שלדעתי זו היתה הטובה מכולן. משהו באוירה היה שונה, שמח יותר, מופרע יותר. זה התחיל בריקודים של מושיקו (אשריך, כמה שמחה וכיף אתה מביא איתך..), שנמשכו בעידודו של עמיר... ונמשך בריקוד של כל החברים על הבמה שהשתוללו כמו שאף פעם לא ראיתי אותם, אסף עם התוף הגדול, נדב שקפץ לאורך כל הבמה, עמיר שנראה היה מאושר, מחוייך ונהנה מכל רגע
ובהמשך גם מושיקו הצטרף אליהם ועלה לבמה.. ההופעה הזו היתה מבחינתי ה"ביג פינאלה", הופעת סיום לסבב מדהים, כן ירבו בע"ה.. אבל... בזה לא נגמר הטיול... אחרי ההופעה הלכנו להסתובב "קצת" בעיר (מירב, אודליה, גרציה ואני) וכמובן, כמו אחרי כל הופעה, צריך לאכול.. ואנחנו אכלנו, לא פסחנו על שום סוג אוכל. התחלנו במשהו מתוק כהמשך לשמחה שאחזה בנו לאחר ההופעה ולאחר כמה שעות הרעב התחיל לתת את אותותיו אז עברנו למנה העיקרית
. לאחר שהרגענו את רעבוננו, המשכנו בדרכנו. 4 בבוקר, יצאנו מהרכב ופסענו לכיוון הכותל, השקט המוחלט והרגשת הקירבה לאבינו שבשמיים היוו מבחינתי לפחות את אחד הארועים המחזקים של התקופה האחרונה. את היום למחרת העברנו בסיור בשכונות הישנות של ירושלים, שלווה בהסברים ע"י המדריכה גרציה, שלקחה אותנו אל ה"ללכת לשם" שלה... מאחלת לכולם 24 שעות של "ירושלים של זהב".
אחח ירושלים, איזו עיר