ירושלים רועדת

ירושלים רועדת

אתמול הייתי בשוק מחנה יהודה בירושלים. זה היה מדהים- פשוט ריק! אנשים פחדו לבוא.. אח"כ הזדמן לראות את האוטובוס עם המיגון החדש שיש בדלתות. קצת נראה לי בעייתי העסק; א.הנהג לא יכול להתחיל בנסיעה עד שהדלת תסגר [כמו בכל אוטובוס נמוך רצפה], מה שמסכן למעשה את האוטובוס, במקרה והנהג מזהה מחבל ורוצה להסתלק מיד. ב. התור הענקי שנוצר בפתח האוטובוס, (כתוצאה מזה שאפשר לעלות רק אחד אחד,) לא פחות מסוכן; המחבל עלול להתפוצץ שם, גם אם לא יעלה.. אם ה` לא ישמור עיר, שוא שקד שומר!

אני חולק עליך...

ירושלים שוקקת חיים באיזור השוק ולא יודע למה נראה לך שהיא ריקה. אולי התכוונת לאיזור מרכז העיר שהוא אכן התרוקן מהסיבה הפשוטה שכל יומיים פותחים קניון אחר בירושלים וזה גומר את איזור מרכז העיר.

אני הייתי

בתוך השוק ממש, (לא ברחוב יפו), שם היה ממש ריק. אתה הולך בין הדוכנים, וחוץ מצעקות בעלי הבסטות- יכולת לחשוב שאתה בטיילת.. רגוע, אין דחיפות, אין אנשים..

מענין מאוד...

לי לא זכור שהשוק ריק, בכל מקרה אם השוק ריק אז תתקשר לאורי והוא כבר יבוא לשוק עם איזה רכב קטן לעשות סיור בשוק.

שיSY

New member
אבל...

זה פחות גרוע ממקום סגור כמו באוטובוס, שאז האפקט הוא יותר רציני, ה` ישמור. ונראה לי שזה בגדר "השתדלות".

למעלה