ירושלים - סיכום טיול

אתה תשתדל

להיות כאן קצת יותר ואנחנו נשתדל שמפגש פורום יכלול גם אותך.

shellyland

New member
היית עולה עוד כמה צעדיםל מעלה

מקנחת ב"אלכסנדר" ומבינה אוכל משובח מהוא.

mucool2

New member
אם אני זוכר נכון

מסעדת אלכסנדר התל-אביבית תבעה את פאב אלכסנדר הירושלמי (שהיה אז במגרש הרוסים) על שימוש בשם.

shellyland

New member
גם לי יש סיכומטולה מירושלים!

אור ללילה שבין שישי לשבת קיבלתי טלפון מידידי-אהובי-אבי-כל-ילדיי ההומו, שמודיע לי שהוא בא עם ההומו השני לבחון את חיי הלילה של ירושלים בשבת. בירורים ארוכים העלו שבעיר הקודש יש רק מקום אחד בו מתכנסת הקהילה לעיסוק בתורה ומעשים טובים, ושמו בישראל "שושן 4" יען כי שוכן הוא ברח' שושן מס' 4 (כמו מונבז 9, האומן 19, קפה הלל וכיו"ב). עם אור אחרון של ירח נכנסו קוממיות לפרוזדור ערפילי וחשוך, וכשהעיניים הפסיקו לשרוף לנו מהסיגריות גילינו שזה בסך הכל בר צר וארוך עם רחבת ריקודים קטנה, בה הצטופפו כמה עשרות נושכים ונושכות וסטרייטים ספורים. הפלורליזם של בירתנו המאוחדת לנצח התגלה שם במלוא הדרו: ילידים, עולים חדשים, ילידים-דוברי-ערבית, דוס אחד (שחור למהדרין) ואפילו בונבון אירופאי שעזב מוקדם, כי הוא צריך לקום בבוקר לתפילה. שושן 4, הוא בשבילי, ירושלים שלי.

shellyland

New member
אה, ועוד משהו:

1. שני ההומואים שלי אמרו שזה נורא משונה ושונה ממה שקורה במרכז ושהירושלמים נתקעו בשנות השמונים מבחינת לבוש ומוזיקה. 2. בשעות הקטנות-קטנות נהייתי רעבה והלכנו לאכול באגון. מצאנו שם חבורה של ילדים בני 8-12 (ה-12 זה בהגזמה, כי אני מניחה שאולי חלקם נראו צעירים לגילם) שניכר עליהם שבילו את את הלילה בחוצות כיכר החתולות. מי אמר פיקוח הורי ולא קיבל?

shellyland

New member
לת"א ../images/Emo3.gif

נו, התכוונתי 17. התבלבלתי עם האומן ח"י (זוכרים?). מזל שלקפה הלל אין מספר.

mucool2

New member
אבל יש לו סניפים

ברחובות אחרים ואפילו, כך שמעתי, בערים אחרות. תופעה מעניינת נדידת שמות הרחובות הירושלמים. בנוסף לאומן 17 בתל אביב ולקפה הלל בעמק רפאים יש גם חוף ביאנקיני בים המלח. מישהו מכיר עוד מקרים?

אטיוד5

Active member
הזכרת לי את הבדיחה ...

על המשולש שהוא חניה. במקרה הזה הבדיחה לא כ"כ עובדת. מילא.

למעלה