ירושלים - מכבי ת"א

סלים וארזה

New member
מנהל
ירושלים - מכבי ת"א אני נהניתי. קודם כל אחלה אווירה במלחה עם המון עידוד של שני חלקי הקהל ובלי התפרעויות שהיינו עדים להן. אוחיון ונעימי, שני ישראלים היו הברומטרים של שתי הקבוצות. קוקיה עם הרבה דברים קטנים לירושלים ובלו עם סלים משוגעים מהשלוש. מגיעה גם מילה טובה לשופטים. נכון שהיו להם טעויות לשני הכיוונים, אבל המשחק היה עם פוטנציאל להפוך למלחמה והם היו תקיפים מספיק אך עדיין מוכנים לבדוק עצמם ולהתייעץ. המשחק עצמו לא התעלה לרמות גבוהות, אבל המתח, הוי, המתח היה לאורך כל המשחק הצמוד. שלשה מטורפת של ברדלי ושלוש זריקות עונשין הביאו הארכה. החטאות עונשין לא מחויבות של סטרוברי גמרו את ההארכה של ירושלים. השחקנים של ירושלים נפלו בסוף מהרגליים, אבל מגיע להם כל הכבוד על עמידה איתנה. גם למכבי ת"א מגיע כל הכבוד על כך שהלכו עם השחקנים החמים. והתייחסות אחרונה ללנגפורד. היכולת האתלטית שלו היא אדירה, אבל היו לו כמה כניסות של אחד על 4 בלי יכולת לריבאונד התקפה. מזכיר את קטש (ראו שרשור מתאים בפורום), אבל החדירות שלו הסתיימו בסלים, בייחוד במאני טיים. אני נהניתי.

geashono

New member
ממה שראיתי מאוד נהניתי מה חבל שהלינק של ערוץ הספורט נתקע כל המחצית השנייה והארכה.

Lochnar

New member
מילה טובה לשופטים? בדיוק להיפך! קבלת החלטות גרועה מאוד! היו צריכים לתת טכנית לבלאט באמצע המשחק ולא בסוף כשכבר אי אפשר היו צריכים לשרוק על העבירה של בורשטיין (רק בגללם מכבי לא ניצחה בלי הארכה) שרקו המשכיות לטובת שני הצדדים בצורה לא קונסיסטנטית... ממש מעאפנים. ממש. שיפוט חלש ביותר.

סלים וארזה

New member
מנהל
העבירה של בורשטיין היתה יכולה להיות גם בלתי ספורטיבית. אני דווקא התרשמתי מכך שהם כן הצליחו להשליט סדר. טכנית אפשר היה לשרוק לבלאט, אך גם לכדיר שכמעט התנפל על השופטים.

Lochnar

New member
מסכים אם היו שורקים בלת"ס הייתי מתלונן אבל ניחא. זו הייתה עבירה, לא משהו שאפשר להתעלם ממנו. אם הוא היה עושה את זה יותר קשוח - זה כבר היה בטוח בלתי ספורטיבי. טכנית לכדיר הייתה גם יכולה להיות במקום, אבל בכל מקרה בסוף השופטים כבר איבדו שליטה, ועם הפרשים קטנים 2 דקות לסיום אתה כבר לא יכול לתת טכנית.

עמיקם10

New member
התנפלות לא ספורטיבית בקפיצה-על שחקן תל אביבי בורשטיין עשה עבירה כדי למנוע זריקת שלש והארכה אבל השופטים-'לא ראו'. ונתנו לירושלים מתנה -את ההארכה. היו חמש דקות שמכבי לא יכלה לתקוף.כי בכל התקפה נשרקה להם עבירת תוקף. אחר כך כשדייויד [שכמעט קיבל טכנית]העיר לשופט..השריקות התאזנו. למה תמיד בירושלים יש 'בלגן שופטים'. עם יורם הרוש שירד מהמגרש-או שזה היה צביקה..והרוש היה מאמן של י-ם.? ועל הגביע של 2008 אני לא מדבר..ובגמר שירושלים עם שמיר כשעבירותיו של טפירו על שארפ הסתימו בבכי. אם כי היה אחר כך סל שלש של פניני שהיה אז בירושלים..ושארפ סחט עבירת תוקף מטפירו-אבל זה משחק..והיתה עבירה.. בגלל שזה היה ביד אליהו השופטים מנסים להחזיר לירושלים את החוב ההוא.משחקים 40 דקות ובסוף מכבי מנצחת.הפעם 45.. השנה בכלל מכבי יותר טובה.. ורק שקאנטו לא תנצח את ברצלונה- שאתמול חטפה 15 הפרש מריאל בגמר הגביע הספרדי שכל שלבי הרבע גמר והלאה. היו בברצלונה.. יש למישהו בעיות עם נוקיה..האולם הביתי של מכבי. ? אז שיביאו שופטים מספרד.. מישהו לא הבין משהו..נורא קררר פה.

משחק לא רע אבל הסיבה היחידה שהמשחק היה צמוד ולא נגמר מוקדם יותר הייתה ההחלטה של בלאט לספסל את סמית לטובת מאלט. בלאט ידע שהוא צריך את סמית למשחק הזה אבל קיבל החלטה שהייתה מונעת מראיה רחבה ולא רק של המשחק הזה נקודתית. הוא לא רצה להשאיר את מאלט משחק שלישי ברציפות מחוץ להרכב ולהחזיר אותו לשם רק מול ז'אלגיריס. לא יודע אם זו הייתה החלטה נכונה מבחינת מאלט, הוא בסופו של דבר שיחק מעט ולא קלע כלום ולא ברור מה זה ישפר אצלו לקראת יום חמישי. סמית בהרכב היה בהחלט יכול להצר את צעדיו של נעימי ובכל מקרה לתת למכבי מצ'אפ הגנתי יותר טוב. למזלו של בלאט ההימור שלו נגמר טוב.

למעלה