ירושלים הנפלאה

ירושלים הנפלאה

אתמול הייתי בטיול לירושלים בנושא" היהודים במאה ה-19-20" טיילנו ברובע היהודי. במוזיאון החצר הישנה עם הדרכה נפלאה. לאחר מכן ביקור בית כנסת "החורבה" ושם היתה לנו חוויה גם בפנים בית הכנסת וגם לשמוע הדרכה ככ מורחבת על הקמת בית הכנסת לאחר שנחרב 3 פעמים ונפתח שוב לפני שנה וחצי ,. מומלץ עם ההדרכה. קנחנו בסמטאות נחלת שיבעה. ירושלים - אי אפשר לשבוע ממנה.נפלא

מסכימה איתך
גם אנחנו עלינו שלשום

לירושלים , היינו צריכים להיות בב"יח "שערי צדק " לביקורת אז נסענו מהבוקר , האיש ניצל את היום הזה לביקורים אצל כמה מהלקוחות שלו ואני הצטרפתי אליו , בצהריים הלכנו לשוטט בשוק מחנה יהודה האהוב עלינו , איזה צבעים ....איזה ריחות....איזו אוירה
תענוג....כשהרעב הציק לנו נכנסנו למסעדה שנקראת " מחניודה " , מסתבר שצריך להזמין מקום כי היא מאוד מבוקשת , אבל מצאו לנו מקום והגבילו אותנו בשעה וחצי ומכיון שזה בדיוק התאים לנו מבחינת הזמן אז התיישבנו ....אוכל סוףףףףףףףףף כמו שנאמר חבל"ז
ואחרי הביקורת בבי"ח יצאנו לדרך חזרה ורק הפקק הגדול בירידה מירושלים חזרה למרכז מעצבן....אבל בהחלט אין כמו ירושלים

הדסהש1

New member
ירושליים אין שניה לה

נסעתי כבר למספר טיולים ולא ראיתי עדיין הכל.העיר העתיקה עם בית הכנסת"החורבה"המשופץ נפלא ביופיו.הנוף מעל המרפסת של עזרת הנשים מדהים.יש בחנוכה עוד טיול אבל אוותר זה לביתהמשפט .ובנק ישראל ושאר המקומות כבר הייתי ובחגים מואד צפוץ .אמתין עד לטיול הבא

נינה 60

New member
ירושלים

הי שלומיתקה. שמחה שנהניתם .בשבוע הבא אנחנו יוצאים לטיול לירושלים בתי כנסת וחנוכיות. אכן אי אפשר לשבוע מירושלים המדהימה.

הדסהש1

New member
אני ביום רביעי מסיירת בבני ברק עם המתנס|סביבו

על חנוכה בזרמים השונים ,חנוכיות וסופגניות.

למעלה