ירושלים בלילה...8-p

amitoosh.

New member
ירושלים בלילה...8-p

היי כולם, חזרתי ב 8 בבוקר מהטיול סליחות, ישנתי וחרפתי לי, וכפי שאתם שמים לב עכשיו אני במחשב חברי הכמעט הטוב ביותר (הכלבה שלי היא הטובה ביותר...) אז בקיצר אתם לא יודעים איזה עולם אחר, ב3 לפנות בוקר, הכל אורות, בכותל זה כאילו צהריים. זה מדהים שנגעתי בכותל, משהו שלפני 3,000 שנה בנו. הייתי בקבר דוד, אני מכבד דוסים, אבל היו שם כאלה פסיכופטים, ואפילו לא הרשו לבנות להכנס, אבל הבנות מהכיתה שלי נדחפו, והצליחו להכנס. ואתם יודעים מה חרטא? הם מפרידים בין בנים לבנות בכותל, למה? לפני 50 שנה זה לא היה ככה. היינו גם בהר הצופים, והיה לנו הפעם מדריך מצויין, אז עשה לנו דברים מצחיקים כאלה. בקיצר היה כיף לאללה, מחכה לתגובות, עמית בן 11 וחצי...

sharon91

New member
אויש באמת..

טיול של בי``ס בלילה.. איכסססססס שונאת טיולים של בית ספר. זה הדבר הכי משעמם שיכול להיות. הבנתי שדווקא נהננית אבל.. וכן, לכל התוהים שביניכם אני מעדיפה ללמוד.. (לא כולל מתמטיקה.. כן?)

שלומצי

New member
מגניב!

זה נשמע כמו משהו נורא לא שגרתי, ואפילו שאני לא דתיה בכלל אני יכולה להבין שזה מרגש להגיע למקום כמו הכותל. או לכל מקום דתי, יש משהו אחר באווירה.. לא יודעת איך להסביר את זה...... אגב, עמיתוש, אין משפט כמו ``אני מכבד דוסים`` בגלל שדוסים זה כבר שם תואר מעליב- ומה שמעליב זה חוסר כבוד. אז תחליט- אם אתה מכבד אותם- הם דתיים. קאפיש?.. :)

למעלה