ירושה

מצב
הנושא נעול.

nati210

New member
ירושה

ירושה
שלום ,אני בן 30 ושאלתי היא בעניין ירושה: סבי נפטר, וסבתי (תבדל"א) עדיין בחיים אך מאוד מבוגרת ולא כ"כ צלולה. איני יודע אם סבי השאיר אחריו ירושה.האם יכול להיות מצב, שסבי הוריש לי במותו דבר מה ומשפחתי מסתירה זאת ממני? האם יש דרך לבדוק זאת מבלי לשאול ישירות את משפחתי.תודה.

ירושה נסתרת

ירושה
שלום ,אני בן 30 ושאלתי היא בעניין ירושה: סבי נפטר, וסבתי (תבדל"א) עדיין בחיים אך מאוד מבוגרת ולא כ"כ צלולה. איני יודע אם סבי השאיר אחריו ירושה.האם יכול להיות מצב, שסבי הוריש לי במותו דבר מה ומשפחתי מסתירה זאת ממני? האם יש דרך לבדוק זאת מבלי לשאול ישירות את משפחתי.תודה.
ירושה נסתרת
אם הוריך בחיים וסבך לא השאיר צוואה, אין אתה יורש דבר. אם סבך השאיר צוואה והיא תוגש לרשם לעניני ירושה לקיומה (אישור הצוואה מבחינה משפטית) אזי תהיה זכאי לחלק שנרשם בצוואה. מי שיטפל בקיום הצוואה חייב יהיה לידע אותך במכתב רשום, על חלקך בירושת סבך.

תשובה

ירושה
תשובה
תבדוק במשרד הרשם לעניני ירושה אם הוגשה צוואה של הסב.

מצב
הנושא נעול.
למעלה