demultiplexer
New member
ירושה והרחבה
יש לי GRIDVIEW עם enable edit. כשאני מבצע עריכה הוא יודע לבד לעדכן את הרשומה שערכתי בבסיס הנתונים. אני רוצה לבצע את אותו דבר שהוא עושה רק להוסיף שורה של respone.write לפני ביצוע הקוד של העדכון לדוגמא. אני זוכר שכשלמדתי סי שארפ הייתה דרך ליצור פונקציה שיורשת התנהגות של פונקציה אחרת ולאחר קצת קוד ניתן לקרוא לפונקציה המקורית. זה אמור להראות בערך ככה אם אני זוכר נכון:
יש לי GRIDVIEW עם enable edit. כשאני מבצע עריכה הוא יודע לבד לעדכן את הרשומה שערכתי בבסיס הנתונים. אני רוצה לבצע את אותו דבר שהוא עושה רק להוסיף שורה של respone.write לפני ביצוע הקוד של העדכון לדוגמא. אני זוכר שכשלמדתי סי שארפ הייתה דרך ליצור פונקציה שיורשת התנהגות של פונקציה אחרת ולאחר קצת קוד ניתן לקרוא לפונקציה המקורית. זה אמור להראות בערך ככה אם אני זוכר נכון:
public void ExtendingFunction():ExistingFunction{ some custom code; some custom code; some custom code; existingFunction(); }
אני לא טועה נכון ? אמורה להיות דרך כזו ? מישהו יכול לכוון אותי ? המטרה היא להכניס קצת קוד שלי לפני עדכון של שורה ב gridview ללא צורך לממש בעצמי את כל הקוד שמטפל ב row_updating. ואיך אני יוצר INSTALLER שהוא קובץ EXE שמתקין .net framework 2.0, SQL EXPRESS, ואת האפליקציה הוובית שיצרתי ? תודה