ירוק

poosi cat

New member
ירוק

ירוק

בוקר ירוק אחד קם אדם ירוק אחד אמר בוקר ירוק לאשתו הירוקה לבש חולצה ומכנסיים ירוקים שתה קפה ירוק ואמר בוקר ירוק לשלושת ילדיו הירוקים ליטף את הכלב הירוק שלו והלך לעבודה הירוקה שלו. הוא ירד במדרגות הירוקות ונכנס לאוט הירוק עם מפתחות ירוקים והתחיל לנסוע. בדרך הוא ראה שבילים ירוקים פרחים ירוקים עצים ירוקים ושמיים ירוקים. הוא ניפנף דרך המכונית לחבריו הירוקים והמשיך בדרכו הירוקה לעבודה הה. פיתאום הוא פגש בדרך איש כחול. באסה נגמרה המסיבה.

Sniger

New member
אדום

אדום

לילה אדום אחד הלך אדם אדום אחד לישון ובחלומו האדום ראה את עצמו כשהוא ירוק ,פתאום התעורר בבהלה האיש האדום וצרח צרחה אדומה : ``אההההההה! `` ,קמה אישתו האדומה בבהלה אדומה גם כן היא ואמרה לבעלה האדום:``מה קרה ?מה קרה?``, קם לו הבעל האדום מן המיטה האדומה והלך לכיוון השירותים האדומים שלו,השתין באסלה האדומה שלו,ציחצח שיניו במברשת השיניים האדומה שלו וניגב את פניו במגבת האדומה שאשתו האדומה קנתה לו ליום הולדתו האדום שחל לפני יומיים. שוב קמה אישתו האדומה ורצה אל בעלה האדום ואמרה לו: ``ספר לי ,בעלי האדום , מה קרה ?``,הבעל האדום המשיך בשלו והתחיל צועד לו על ריצפת ביתו האדומה לכיוון המטבח האדום שלו ,נטל בידו סכין גדולה ואדומה ,לקח תפוח אדום ,חצה אותו לשתיים ואכל חצי עסיסי ואדום. את החצי האדום השני הוא זרק לפח ,ולאחר שעתיים הכלב האדום שלו בא ואכל את החצי הנותר והאדום כמובן. צעד לו האיש האדום אל עבר הסלון האדום וישב על כורסתו האדומה ,נטל את השלט האדום בידו והחליף ערוצים אדומים.. לפתע פתאום ,בעודו עובר בין הערוצים באדומים היגיע אל הערוץ הכחול! אוי איך שחרב עליו עולמו האדום, הוא ישב ימים ולילות אדומים והזיל דמעות אדומות על מר גורלו האדום. יום בהיר ואדום אחד, חשב לעצמו האיש האדום,``למה להיות כל כך קטנוניים ,הרי כחול הוא צבע יפה,למה שלא ניתן לו סיכוי?`` הלך האיש האדום אל הסלון האדום והתיישב על הכורסא האדומה ,נטל את השלט האדום והעביר אל הערוץ הכחול..וגילה להפתעתו עולם חדש! עולם שכולו אור וחיים חדשים ,עולם שבו הוא יכל למצות את עצמו נפשית,כלכלית,מנטאלית,מדינית,פוליטית,ביטחונית והכי חשוב פיזית ! בזה מסתיים סיפורו של האיש ה, סיפור זה הוא נטול כל משמעות ,כך שאם מישהו יחפש פה איזה משל או מסקנה לחיים ,אני כבר מודיע לו שהוא לא ימצא את זה כאן בטוח.. אממ.. תודה על ההקשבה ,תגובות יתקבלו בברכה, לילה טוב.

גם לי העניין לא ברור...

מה כל כך מצחיק כאן?! אני מבינה שיש איזו בדיחה שלא קלטתי. זה איזושהי שסתלבטות על הסיפור הנחמד של יהונתן גפן? ואם כבר אז כבר- אני מוצאת כאן משהו מאוד מחפיר, על הסכסוך היהודי ערבי. וזה חבל. אבל את בטח לא חשבת על זה ככה (או שמה, אתה?), זה רק אני והמוח המעוות שלי (סליחה אבל למעשה אני מאוד גאה בו!). מה הקאץ`?

LI$A

New member
לכל המתפלאים:

האיש האדום לקח משהו איזה כימיקל זה הקאץ`

luka

New member
קורע!

אח שלי פה נשפך על הריצפה מרוב צחוק, באמת.

luka

New member
הלוואי!

הוא שומע הרבה הרבה הרבה הרבה (תעצרו אותי בזמנכם החופשי) הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה טוב דיי הרבה יותר גרוע מזה, הוא מהבכיינים האלה שרק בוכים שאתה לא מבין שום דבר ממה שהם אומרים, מהאלה שאח שלהם נרצח כל שני וחמישי, ואחותם נטחנה במטחנת בשר, מהאלה שאבא שלהם נטש אותם באמצע החיים, מהאלה המסוממים, שכל הזמן בוכים למה ואיך הם הגיעו למצב הזה, מהאלה ש``בכבוד שלהם`` תביא להם סיגיריה! שאני אמשיך? וזהו, אייל גולן זה מוזיקה לאשכנזים, אחי. יום טוב.

ENIGMA

New member
כן, כן

אח שלך גם לא מעניין אותנו במיוחד (בתקווה שהוא לא יקרא את ההודעה הזאת כי אחרת הוא ירביץ לי!!!)

למעלה