ירוקים יקרים

agent V

New member
אני אגיד לך מה..

האמת שאני לא מכיר כל כך את הפורום הזה ואני לא יודע בדיוק מה קורה שם. יש שם את מה שנקרא "חדר שיחה" ויש את הפורום עצמו. אני לא יודע בדיוק מאיפה הם לוקחים את השאלות, או מאיפה הם לוקחים קודם את השאלות. אז פרסמתי את השאלות גם בעמוד פורום הרגיל, וגם ב"חדר שיחה".

agent V

New member
טוב השאלות פורסמו. נקווה שהוא יגיב.

ואם לא, נקווה שאולי הוא יגיב לשאלות שלנו אם וכאשר הוא יתארח אצלנו

O n y X

New member
יאללה כמה זמן לוקח לו לענות...

עם הוא מתכוון לענות על כל השאלות (מה שמתאים לו לעשות...) הוא לא יגיע למשחק נגד ב"ש

agent V

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

והוא עוד אמור לפתוח בו, אז זה בכלל מסוכן

agent V

New member
אין טעם.

אני חושש שהאירוח הסתיים. וגם אם לא, הוא עונה על שאלות מלמטה למעלה. כך שגם אם אני אפרסם עכשיו שוב פעם את השאלות אין מצב שהוא יספיק לקרוא אותן.

agent V

New member
טוב האירוח עדיין לא הסתיים..

הוא פשוט עונה מאוד לאט
אבל הוא מתחיל להתקרב לשאלות שלנו...

O n y X

New member
הוא קרוב מאוד לשאלות עכשיו...

אני מקווה שהוא יגיע אליהן לפני 10

O n y X

New member
הוא התחיל לענות על השאלות בעמוד הבא

ודילג עלינו...

O n y X

New member
שמישהו יכתוב את ההודעה עם השאלות

כתגובה להודעה אחרת בעמוד 335 כי ראיתי שהוא ענה שם על הודעה ב22:03

agent V

New member
לא.

הוא ענה גם לשאלות של פורום מכבי חיפה אונליין.

® Road Runner

New member
שאלות ותשובות מזנדברג ../images/Emo26.gif

שאלתי מספר שאלות וקיבלתי תשובות
נחמד הבחור
: השאלות שלי: "הרשה לי קודם כל להודות, שכשהצבת תנאים למכבי חיפה ועשית בעיות ליענקלה, חשבתי,כמו רבים, "מי זה בכלל הפלצן הזה..??" . עכשיו אני מודה, טעיתי, אתה הפכת לאחד השחקנים האהובים עליי אישית במכבי חיפה בעקבות הרצון התמידי להשקיע ולנצח כל משחק, מה שחסר למספר גדול של שחקנים, ואני מודה למי שהביא אותך למועדון. ולשאלה: האם אתה חושב שאתה תורם יותר כאחד שעולה מהספסל ויכול לשנות משחק(כמו נגד פ"ת) או שלדעתך אתה תתרום יותר אם תפתח בהרכב?(בכנות, בבקשה, ובלי "המאמן הוא שקובע את ההרכב..") ועוד שאלה: האם אתה יכול לשים את האצבע על הגורם לירידת המתח אצל רוב השחקנים ומה אתם עושים על מנת להחיות את הרעב לנצחונות? ושאלה אחרונה: למי, לפי דעתך, מגיע לשחק יותר מבין כל שחקני הספסל לאור מה שאתה רואה באימונים?(כהן, נגר, לוי, אלמדון, ישראלביץ' וכו,) בהצלחה במאבקי האליפות ! " מיכאל זנדברג: "עם סטטיסטיקה אי אפשר להתווכח ומבחינת שערים אולי עדיף שאני אעלה מהספסל, אבל ברור שכל שחקן וכך גם אני, מעדיף לפתוח ב- 11. בטח שכשאני מרגיש שאני בכושר טוב ויכול לתרום לקבוצה עוד יותר כשאני עולה בהרכב. בקשר לירידת מתח - יכול להיות שבגלל שהשחקנים עברו מתחילת העונה הרבה משחקים גדולים וגם כמות משחקים גדולה, אז זה נראה במגרש כאילו חסר רעב, אבל אני יכול להבטיח לך שכולם מקצוענים ברמה הכי גבוהה ויעשו הכל על מנת להחזיר את הרעב הזה, כי לכולם יש הרצון העצום לזכות באליפות. בנוגע לשחקני ספסל -אני בדיעה שלכל שחקן צעיר מגיעה לו הזדמנות להוכיח שמקומו בסגל ובהרכב. מי מבין כולם? אני לא יודע להשיב. אבל אני בטוח שאם כולם ימשיכו להתמיד כמו שהם עושים עד עכשיו, הם יקבלו את הצ'אנס."

O n y X

New member
עוד תשובה מזנדברג

איזה אחד שאל אותו: "מתי הצטרפת למפלגת "שינוי", איך ההרגשה להיות ח"כ בגיל כה צעיר?כיצד זכית להיות במקום השישי ברשימת "שינוי" לכנסת? מה דעתך על טומי לפיד, מנהיג מפלגתך? " מיכאל זנדברג עונה: אני לא יכול לענות על השאלה כיוון שאני תופס את הבטן כרגע

agent V

New member
חחחח ../images/Emo13.gif גם אותי הצחיקה ההודעה הזאת

בכלל, עפ"י כל התשובות שלו הוא נשמע בן-אדם מאוד הוגן, אינטילגנטי וספורטיבי. (רק חבל שהוא בחר להתעלם מהשאלות שלנו!
)

למעלה