ירוקים יקרים

אורן ג

New member
ירוקים יקרים

הודעה: מחר (יום רביעי) שחקנה הצעיר, המבטיח והמקיים של מכבי חיפה מיכאל זנדברג יתארך מחר ב-20:00 בynet פורום כדורגל ישראלי

אורן ג

New member
תזכורת

אני רואה שזה ירד למטה מהר, אז אני מזכיר לכל הירוקים - מיכאל זנדברג היום ב-YNET, אם מישהו רוצה לשאול אותו משהו.

agent V

New member
מי שרוצה לדבר עם זנדברג

הוא עוד 10 דקות ב YNET... (אני לא יודע מה איתכם אבל אני עומד להציק לו שיבוא להתארח גם בפורום שלנו
)

agent V

New member
שמעו שניה...דחוף!

ראיתי שאתר "הצבא הירוק" עשו משהו מאוד טוב. הם ריכזו שאלות של כל גולשי הפורום שלהם ביחד ושלחו לזנדברג הודעה אחת עם השאלות הנבחרות מטעמם. אז בואו שרשרו לכאן את השאלות שלכם ונרכז את כל השאלות להודעה אחת ונשלח לו מטעם פורום תפוז. ככה זה גם יהיה יותר רישמי ויש סיכוי גדול יותר שהוא יגיב. אמנם האירוח מתחיל עוד 5 דקות אז מכסימום נשלח לו את השאלות אחרי שהוא יתחיל ולא לפניו. טוב השאלה שלי היא: "מיכאל, מה דעתך על יצחק שום כמאמן, ומה היחסים שלך איתו?"

לי יש שאלה...

מיכאל היקר:חבוב אתה ברוגז עם הספר?...חחחח סתם סתם אני צריך לחשוב ברצינות אולי כמו
ויש לי שאלה.. מיכאל אתה שחקן תותח, אתה מרגיש שבחיפה הגיע ההתפתחות הכי גדולה שלך או שבפ''ת?

agent V

New member
סבבה ../images/Emo45.gif אני מוסיף את זה להודעה

הרשימית של הפורום.

וגם ...

1.האם אתה חושב שבגלל שאין חלוץ מרכזי כובש בקבוצה חיפה לא יקחו אליפות(תהיה אובייקטיבי בבקשה)? 2.עד כמה הייתה שמח לקחת מלוזון את 3 הנקודות?

agent V

New member
שלחתי.

אם יש לכם עוד הודעות שרשרו הנה, ומכסימום נפרסם עוד הודעה מרוכזת עם עוד שאלות (באסה שלא אומרים שם למשך כמה זמן הוא מתארח בפורום, אני מקווה שהוא יספיק להגיב לשאלות שלנו).

agent V

New member
יובל.

כתבתי בנושא שאלות מטעם פורום מכבי חיפה בתפוז.

O n y X

New member
כמה שאלות---../images/Emo26.gif

-היית רוצה לחזור להפועל פתח-תקווה אם הייתה לך האפשרות או להישאר במכבי חיפה? -מה דעתך על השיר של יציע ג' עלייך ועל האוהדים של חיפה בכלל? -עם איזה שחקן ממנצ'סטר החלפת חולצות באולד טראפורד?

למעלה