"ירוקות"

smochkin

New member
"ירוקות"

אתמול היה אמור להיות משודר פרק של ירוקות שהבנתי שהוא האחרון. הסתכלתי בלוח המשדרים של מת"ב וגיליתי שזה בוטל. היום בבוקר שמעתי שהיה את הפרק למרות הכל ואני הפסדתי..... :( מישהו פה ראה אתמול את הפרק או יש לו אותו מוקלט? ת-ו-ד-ה!

טוויטי

New member
היי אני ראיתי

אני ראיתי אתמול את הפרק של "ירוקות" ואני חייבת לציין שזה היה מרגש לפי דעתי.אתמול הראו את הטירוניות ביום לפני היום האחרון שלהן בהתחלה.הראו את המסע שלהן את ההשבעה וגם הופעה של אבי ביטר שנתנו להן כצופר לסיום הצילומים ואחרי זה הראו חצי שנה אחרי.כל הבנות שהבמאית התמקדה בהן הראו מה הן עושות.ליאת האתיופית היפה שרצתה ללכת ללהקה צבאית תקועה בבסיס "קציעות" אי שם ובוכה על זה שלא קיבלו אותה ללהקה צבאית.לנה החיילת שהפתיעו אותה בפרק הקודם שהביאו לה את ההורים לה היא מכי"ת בנים והראו אותה מפקדת על מחלקת בנים.סיון החיילת שעשתה בעיות בהתחלה היא טבחית במחנה 80, החיילת היתומה ששכחתי את שמה משרתת בדובר צה"ל וליאור גייקובס ורווית שהייתה חברה של המד"ס טל שתיהן ש.ג באיזה בסיס.וגם הראו את טל וזהו.חבל שהסדרה נגמרה אהבתי אותה.ואני עד היום חושבת ושואלת את עצמי למה צה"ל הקדים לי הגיוס.הייתי אמורה להתגייס במחזור שעליו צילמו את הסדרה.אני חיילת.זהו מקווה שעזרתי לך אין לי מושג אם את או אתה.אז זהו.

למעלה