ירוקונת מופלאה

שבור

New member
ירוקונת מופלאה

אני ? ככה? לא ידעתי .... ``כולם נשא הרוח , כולם סחף האור שירה חדשה את בוקר חייהם הרנינה ואני גוזל רך , נשתכחתי מלב תחת כנפי השכינה`` ח.נ. ביאליק תודה לך שלך אני

שבור, הו, שבור...

גן נעול... לא שביל אליו, לא דרך... גן נעול אדם... האלך לי? או אכה בסלע? עד זוב דם... (רחל) שלך ירוקה.

שבור

New member
כהה

``מי שבנסיעה ארוכה עוצם את עיניו, האוטובוס נוסע בתוכו, והוא עצמו הופך לחלק מהנוף שבצידי הכביש. כמו שהחולם חלום, החלום נמצא בתוכו, והוא עצמו נמצא בתוך חלום....`` ( י.עמיחי) אני

כל כך שבור...

לידי ישן איש. אך כאילו גם הוא, כמוני, פוחד וער, עפעפיו רוטטים. אין חיוך על שפתיו. לידיד ישן איש חיוור. גם בו הכאב כבר עמוק מאוד, רק שהוא לא מרבה לדבר. אישי החזק והטוב, קום. כבר יום. אני אביא אלינו ישועה מאיזה שהוא מקום. (תרצה אתר) שלך, ירוקה.

taltallim

New member
ממממממממ קורה פה?

רומן פיוטי ולירי בין השבור לירוקה??? תלתלים (שבכלל לא מקנאה!!!)

שבור

New member
כל כך ירוקה....

מדבר ``נוף זה הוא בעיני היפה ביותר וגם העצוב ביותר בעולם כולו כי במקום הזה הופיע הנסיך הקטן על פני הארץ - ומכאן נעלם`` (אנטואן דה סנט אכזיוספרי) שלך שבור

על מפתן אדמתך...

תנני למות בעיניים פקוחות על מפתן אדמתך האוהבת, מות עני ופשוט- כאחות לגבעול, לאילן, לאבן. אוזן אצמידה לאחו ירוק, אשמע: אדמה מצלצלת- שעטת הסוסים מרחוק, מרחוק, וצעד קטון של ילד. (לאה גולדברג) הייתי חייבת, שלך, ירוקה.

למעלה