ירוקה לחלוטין בנושא

מיקי1212

New member
ירוקה לחלוטין בנושא

אנחנו אחרי טיפולי פיריון ממושכים (כ 10 הזרעות ו 7 שאיבות ) מה"לא מוסברים" כלומר כל הבדיקות תקינות (זרע, הורמוניים, צילום רחם, היסטרוסקופיה) אך איכות העוברים בינונית והריון אין. ברצוני לציין כי לאור משך הטיםולים עולה אצלי רמת הלחץ מה שמאוד (בלשון המעטה) לא עוזר לקליטתי. ברצוני לשאול האם למרות שכביכול הרחם שלי תקין יאשרו לי לפנות לפונדקאות ? האם יש סיכוי שאצלה זה כן יקלט ? כמה טיפולים אפשר לעשות עם הפונדקאית (אפשר גם 20 ? האם יש גבול ) השלה הראשון שאני צריכה לעשות זה לפנות לרופא המטפל שימלא לי את הטופס ולשלוח לוועדה או שיש משהו מקדים ? בתודה רבה רבה מראש

מירבי*

New member
ברוכה הבאה לפורום../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

הרופא המטפל שלך צריך לחשוב ולהחליט אם הוא סבור שמיציתם את כל האפשרויות לנסות להרות בעצמכם, אם הבעיה היא איכות העוברים, הרי שפונדקאית לא תועיל, אם מזהים בעיה בהשרשה הקשורה לרחם שלך פונדקאית כן יכולה לסייע. מספר הטיפולים המקובל הוא 6, כשהמחשבה היא שאם הכל בסדר אצל הפונדקאית והעוברים טובים צריך להתקיים הריון בתוך מקסימום 6 טיפולים. השלב הראשון הוא אכן פניה לרופא המטפל שימלא את טופס 6. בהצלחה

מיקי1212

New member
למירבי תודה ויש המשך...

אנחנו כאמור מהלא מוסברים והרופאים לא יודעים מה הבעיה...וכן איכות העוברים בינונית...לא גרועה אך גם לא מצויינת..אני נקלטתי פעם אבל זה די מהר נפל...הבעיה שלי בעיקר בחודשים האחרונים זה ה ל ח ץ ...ואני חושבת שככה יהיה לי מאוד קשה להכנס להריון ואחרי זה להחזיק את ההריון...במקרה כזה פונדקאית לא יכולה לעזור ? האם אין מקרים שזה הסיפור ? שוב המון תודה... מיקי

למעלה