ירון

• פותח הנושא ga262
  • פורסם בתאריך

ga262

New member
ירון

עד לפני שנתיים ירון עבד והרוויח טוב. הוא רכש דירה עם משכנתא גבוהה בהתבסס על המשכורת שהייתה לו וחייו היו במסלול הנכון. בשלב מסויים התגלו בעיות של זליגת מידע למתחרים של החברה. לאחר בדיקה שנערכה התגלה שירון לא עבד לפי כל כללי החברה מבחינת בטחון מידע ומבחינת הכללים של היועצים המשפטיים בחברה. ומכיוון שהוא היה חתום על מסמכי סודיות הוא נתבע על ידי החברה וחויב לשלם להם כספים רבים וגם נפתח לו תיק במשטרה. הרישום הפלילי והנסיבות בגינן סיים את עבודתו לא אפשרו לו למצוא עבודה תקופה ארוכה מאוד. הוא היה נואש וחיפש בנרות כל עבודה. הוא היה צריך לשלם את המשכנתא והחשבונות ולאחר ששילם את חובותיו לחברה בה עבד לא נשאר לו ולו שקל נוסף מיותר. הוא היה על סף קריסה כלכלית ואם הבנק היה מעקל את דירתו הוא היה מוצא את עצמו ברחוב ללא עבודה.
ירון הגיש קורות חיים אין ספור אבל לא התקבל לראיונות עקב עברו. באחד הפעמים חזרו אליו וזימנו אותו לראיון. הוא היה נרגש והגיע לראיון מתוך כוונה להרשים ולהתקבל לשם בכל מצב. הוא נכנס לחדר ישבה מולו בחורה חמורת סבר בגילאי ה- 40 לחייה. היא הייתה מנהלת בכירה בחברה וחיפשה עוזר לעבודות פקידות כחלק מצוות של פקידות ועוזרות שהיו לה. היא הציגה את עצמה כלירז והציגה את התפקיד. היא סיפרה שהיא צריכה עוד עוזר לצוות אך מתקשה למצוא מישהו שיכול לעמוד בלחצים ובציפיות. אני מחפשת עובד ממושמע וצייתן שיעשה עבודה טובה היא אמרה. היא שאלה לגבי עברו והנסיבות שהובילו לפיטוריו בחברה הקודמת. הוא לא הסתיר את העבר אבל ציין שלמד לקח ויציית לכללים ושאין לה מה לדאוג. היא שאלה אם יוכל לעמוד בבקשותיה ובשעות העבודה הרבות והוא ציין שכן. המשכורת שהוצעה לו הייתה טובה מספיק בשביל שיוכל לפחות לכסות את חשבונותיו אך לא הרבה מעבר לזה והוא הרגיש שזו ההזדמנות שלו לחזור ולהרים את הראש קצת מבחינה כלכלית. אני אעשה כל דבר שתבקשי, בבקשה תתני לי הזדמנות - אמר לה. תראה אני אבחן את כל המועמדים, רק אציין שיש מועמדים ללא עבר כמו שלך - למה לי לקחת דווקא אותך? כי אני עם עבר כמו שלי אין לי פריבילגיה לא לציית או לעשות עבודה גרועה, אהיה ציייתן יותר וטוב יותר דווקא בגלל עברי אמר ירון. עובדים אחרים יכולים להתפרץ או לסרב לעשות משהו ואני תלוי בעבודה - אני אעשה כל דבר שתרצי, אני מתחנן.
יקירי, במילים כולם טובים אבל כשזה מגיע למעשים כבר נתקלתי בעובדים חוצפנים או כאלה שסרבו לבצע משימות. אני מתחייב לעשות הכל ענה ירון בהחלטיות - את לא תצטערי אם תקחי אותי לתפקיד. לירז הראתה פנים קשוחות ושאלה - התפקיד כולל גם סיוע בדברים אישיים ובבקשות אישיות שלי. כמנהלת אני מצפה שתסכים גם לבקשות אישיות - האם תהיה מוכן לעשות משימות כאלו כחלק מתפקידך? בהחלט - מה שתרצי הוא ענה כשעדיין לא מבין את משמעות הדברים. טוב, אתה נראה מתאים אבל אצטרך לבחון את מועמדותך מול מועמדים אחרים, רבים רוצים את התפקיד במצב הנוכחי של השוק. ירון הרגיש שסוף הראיון מתקרב ולא היה בטוח שהיא מתכוונת לתת תשובה חיובית והיה נואש לציין משהו או לבצע משהו שישכנע אותה. הוא הסתכל על לירז ואמר - גברתי, את יכולה לקבל את מי שתרצי אבל תדעי לך שבאמת אני אהיה מוכן לעשות כל דבר שתבקשי, אם תרצי אוכיח לך כאן ועכשיו - אני זקוק לעבודה.
אם אתה באמת רוצה את התפקיד תתחנן ואז אקבל אותך. למה הכוונה שאל ירון. הכוונה שתרד על ארבע ותתחיל להתחנן. ירון היה נבוך אך נואש מספיק, הוא ירד על ארבע והרים את ראשו והתחנן לעברה, גברתי - בבקשה תקבלי אותי לעבודה. אני אעשה הכל אמר. תשמע, פוט מסאז' יהיה התחלה טובה כדי להראות את נכונותך לעשות הכל. היא חלצה נעליים וריח מצחין עלה באוויר. ירון התקרב וזחל תחת שולחנה והחל לעסות את החלק האחורי של כף הרגל. הוא היה טוב בזה, ועבר לאט לאט לעקב וליתר כף הרגל. את האצבעות ושך ועיסה בעדינות וכך עבר גם לרגל השניה. מרינה הרגישה כמו שמעולם לא הרגישה - נינוחה. הוא המשיך והרגיש מצד אחד מושפל מהסיטואציה, הוא הרגיש קצת גועל מהרגל המיוזעת שעיסה והריח מקרוב. אך מצד שני הוא הרגיש משיכה מינית לא ברורה לבחורה הקשוחה שמבוגרת ממנו בעשר שנים לפחות. הוא המשיך בעיסוי בשתי הרגליים ובשלב מסויים לירז השמיעה אנחה שהסגירה את הנינוחות והשלווה שהעיסוי גרם לה. היא אמרה לו ברוך זה היה מושלם אתה יכול לנשק אותן ולקום. ירון נישק את שתי רגליה וקם. הוא התיישב מולה ולירז אמרה לו, אתה תהיה עובד מצויין. העבודה כאן מתחילה בתשע ומסתיימת בשש אתה תגיע בשמונה ותצא בשבע כשבשעה בתחילת היום ובשעה בסוף היום תהיה לרשותי. בשאר הזמן תהיה עובד רגיל. כל עוד אני אהיה מרוצה ותעשה מה שאבקש בשעתיים שלנו אני אצ'פר אותך בימי חופשה, בבונוסים ובכל דבר שתצטרך מהחברה. כמובן שאם תתחיל להתמרד אתה תצטער שנולדת - אני אשפיל אותך מול כולם!
אתה יכול לצאת.
ירון יצא באושר וחיכה ליום עבודתי הראשון, הוא הבין שזו הזדמנות שלו לצאת מהמצב הכלכלי.
היום הראשון הגיע, הוא נכנס למשרד הוא ראה שהיא נכנסה אולי כמה שניות לפניו מנסה להתארגן. בוקר טוב הוא אמר והיא ענתה לו בוקר טוב, תכין לי בבקשה קפה נמס עם סוכר אחד וקצת חלב והראתה לו את המטבח. הוא הכין לה ונכנס לחדרה היא ישבה מול המחשב אפילו לא הביטה לעברו כשהיא אמרה תודה על הקפה, תתחיל ממסאז כמו של אתמול ואז נמשיך. הוא נכנס שוב מתחת לשולחן היא לגמה את הקפה בהנאה כשהוא יושב למטה וחולץ לה את הנעליים. הפעם לא היה ריח מיוחד - זה היה תחילת היום והרגליים היו נקיות. הוא התחיל לעסות את רגליה. וההנאה התפשטה בגופה תוך כדי היא עזבה הכל ופשוט התענגה על הרגעים הללו. היא סיימה את הקפה והוא סיים לעסות את שתי רגליה. השעה תשע התקרבה וכבר נשמעו רעשים מחוץ לחדע של עובדים שמתחילים להגיע למשרדים. אתה יכול לקום ירון. ירון קם, הוא נשק לשתי רגליה ללא שום בקשה שהגיע המצידה. היא אמרה לו יפה, התחלת את היום בצורה טובה. ירון חשב לעצמו שאם זה ימשך ככה הוא בסה"כ לא צפוי לסבול מידי בעבודה. הוא לא יודע כמה הוא טעה. יש לנו עוד רבע שעה ולא הספקתי להראות לך את מקומך בוא, תוריד בגדים ותשכב על הרצפה. ירון היה נבוך ולא הבין מאיפה הגיעה הבקשה הזו. היא היסס והיא אמרה לעברו, ידעתי שאתה לא באמת צייתן כמו שאמרת ועמדה להגיד לו שלא יטרח לבוא יותר. ירון שקלט את טון הדברים שלירז החלה להגיד אמר מיד, רק הייתי נבוך טיפה אבל אין בעיה גברתי. הוא הוריד את בגדיו ונשכב על הגב על רצפת המשרד. לירז הורידה את החצאית ואת התחתונים שלה ונעמדה מעליו. הוא ראה איבר מין נשי שעיר מעליו והיא החלה להתיישב. הוא חשב שהיא תרצה שהוא ירד לה אך הי התיישבה ולאט לאט ראה איך עכוזה מתקרב לפיו. החריץ היה פעור לעברו והיא אמרה "לקק". הוא הוציא לשון והחל ללקק את ישבנה לאט ובעדינות תוך הרגשת גועל. תוך כדי ליקוק שמע אותה אומרת לו - עכשיו אתה יודע מה מקומך בחברה. אחרי מספר דקות שנראו כמו נצח היא נעמדה ואמרה - היום בגלל שזה יומך הראשון אני הייתי עדינה איתך, בערב יהיה הרבה יותר מענין. לך לחדר הסמוך, תגיד לליאת שאתה העובד החדש. היא תעזור לך בקליטה ותסביר לך את העבודה. ניפגש בשש בערב - אתה יכול להתלבש.
ירון יצא כשהוא מרגיש פחד, גועל, והתאהבות בבוסית החדשה שלו.

למעלה