ירון וארטי

ירון וארטי

שוב, תודה לך ירון על תרבות הדיון. העובדים לא הדיחו את אבלין. מי שהדיח אותה אלה 5 חברי וועד שקיבלו בבחירות פחות קולות ממני ומאבלין.... העובדים בחרו בנו ברוב קולות. בגלל שיטת הבחירות שבה 7 חברי הוועד הנבחרים בוחרים את היושב ראש, כל העת מצוי היושב ראש בסכנת הדחה. זו הסיבה שאנו מעונינים בבחירה ישירה של היו"ר ו-5 חברי הוועד מתנגדים. ארטי- גם אבלין וגם אני קיבלנו יותר קולות מהיו"ר הנוכחי , חבל על האנרגיה המבוזבזת בנושא זה, גם אם עובדה זו לא מוצאת חן בעיניך. אני אשמח באם תראי לי קטעי עתונות בהם אבלין מכה על חטא בנושא 48 הסעיפים בהסכם ההבראה, מלבד נושא המפוטרים. אני חוזר ומדגיש כי לא אתייחס לרשימת המפוטרים. ארטי- מדוע את נגד כל המנהיגים בלוד? האם אין מישהו שאת רואה בו כזה שיביא לשינוי , לפי השקפת עולמך? אל תכעסי. חז"ל גרסו שכל הכועס- מיני גיהנום שולטים בו וחוכמתו מסתלקת ממנו.

harty

New member
כן נכבדי אין מנהיג אחד כרגע בסדום

למעט בני שפר שניתן לומר עליו שהוא הגון או בעל כישורים שיוציא את העגלה מהבוץ. כולם פוליטקאים שתרומתם לעיר מסתכמת ביחסי ציבור במקומונים. גם הוועד הנוכחי כולל אותך ואבלין לא הבאתם מזור לעובדי העיריה. עד היום קופות הגמל לא משולמות. עד היום מלינים שכר העובדים. ואם אתה לא יכול לשנות את המצב.אנא ברב הגינותך ויושרך הציבורי תיתפטר!!!! למה נכבדי נאחז בכסא אם אין לו יכולת השפעה???? אדרבא תתמודד שוב לבחירות לוועד במועד הקרוב.....בני שפר לדוגמא עשה את זה.הרי עד היום עיריית לוד הפרה למעשה את ההסכם שאדוני הצליח ברב כישוריו להשיג, אזי למה אדוני עדיין לא עושה מעשה?????אדוני אפילו ספג כך על פי האינפורמציה בידי עלבונות ואיומים על ידי איש וועד, ולמרות הכל אדוני נאחז בקרנות המזבח?

harty

New member
ועוד... יתכן וקיבלת יותר קולות מכל

אחד אחר אך בסופו של יום נשארת בבדידות מזהרת,מה היה עוזר לך אם הבחירות היו אישיות? האם אתה ואבלין הייתם יכולים להעביר החלטה כלשהי? דע לך שאם הייתם מודיעים על התפטרותכם מהוועד הייתם אולי יכולים לזכות בבחירות הבאות.אבל כיום סיכוייכם אפסיים.התוצאות שהוועד הנוכחי משיג זהה בדיוק לתוצאות שאתה ואבלין הבאתם.סה"כ בסופו של יום אם ההסתדרות לא תשבית אתם שינוי לא תביאו.להבדיל מהוועד הנוכחי אתם נתתם ידכם לפגיעה באנשים שחלקם עזר לכם.....

yaronbro

New member
מה את רוצה ממנו ? ביום חמישי הקרוב

השלטון המקומי מושבת בדיוק בגלל הדברים שאת מדברת עליהם

harty

New member
הבעיה שלא הוועדים משביתים

הוועדים מושבתים.

yaronbro

New member
יאללה בואי נתווכח מה קדם למה הביצה

לתרנגולת או התרנגולת לביצה למה לגמד ?

yaronbro

New member
חיים מיה לדעתך יכול לחולל כאן שינוי

בבחירות האחרונות נדהמתי מהסחף לכיוונו של חג'ג' מסתבר שקיימת כאן כמיהה למנהיג שאינו מקושר לאף אחד מנבחרי הציבור הנוכחיים כך שדבריה של ארטי די משקפים את המציאות לפיה התושבים אינם רוחשים אמון לנבחריהם איזה תסריט היית כותב לשינוי מצבה של העיר ?

למעלה