ירון וארטי 2

ירון וארטי 2

אני נבחר ציבור של עובדי העירייה ולא של התושבים. לכאורה, אני חייב הסבר רק לעובדים . על פניו - אני לא חייב דין וחשבון לאף אחד אחר.אתם הרי לא בעלי זכות בחירה ובאם הייתי פוליטיקאי לא הייתי מתייחס אליכם.(חלילה ). יחד עם זאת- רציתי באופן אמיתי לשתף אתכם ובאם יש צורך להבהיר נושאים שבמחלוקת. תמיד גרסתי שאין להפריד בין הקהילה לעירייה ובגלל יחסי הסימביוזה שבין השניים אין לאחד זכות קיום ללא השני. אני אהיה מוכן לענות על שאלות קשות, באם אדרש, במידה ואדע את זהות השואל. ארטי נוהגת באופן לא הוגן ולא הגון מהבחינה הזו שהיא יודעת מי עומד מולה בעוד אני מצוי בעלטה ומתמודד מול דמות וירטואלית ש"כאילו" אין לה מעורבות כזו או אחרת , אישית, בנעשה.

harty

New member
אסא!!! הצופצי'ק של הקומקום!!! האם

אתה היית שותף לאבלין דהן????האם הינך שותף לדרכה??

harty

New member
ועוד... הן מפוטרים והן עובדי עיריה

מחכים בליבות פועמים לתשובתך... כן או לא????ארטי(כפרה עליה) משמשת להם ולהן לפה... ארטי תתנצל בפניך אם רק תאמר שלא היית שותף.....ארטי תשקול אפילו פיצוי נאות בצורת פרסום ומסע המלצות לבחירתך לוועד בבחירות הקרובות. ארטי יכולה מאד להשפיע......

yaronbro

New member
ארטי את שופכת את התינוק עם המים

ארטי לא צריכה להתנצל וארטי צריכה להבין שיש דברים שארטי צריכה להתנסות בהם לפני שארטי מותחת ביקורת כל כך חריפה על שליחי ציבור כל כך מסורים

yaronbro

New member
חיים הכל נעשה באופן וולונטרי ההסכמה

שלך והרצון של ארטי להשאר אנונימית וכל צד צריך לכבד את הצד השני מעורבותה של ארטי היא כמו המעורבות שלי אנחנו תושבים ואתה מנהיג עובדים שחתם על הסכם שכרגע נראה לפחות בעיניה של ארטי כשנוי במחלוקת יתכן וישנם עוד אנשים שחושבים כמוה ויתכן שלא אני חושב שזה לא לב העניין חשוב להבין כיצד התנהל התהליך מול מי נשאתם ונתתם כיצד הדברים התנהלו היכן לחצו אותכם מי גיבה אותכם ומי חמק כצלופח ונעלם בעת שהייתם צריכים להכריע הייתי שמח אם היית מוצא את הדרך ולתאר כיצד חברי המועצה בוחשים בעניני הועד

harty

New member
חיכיתי חיכיתי בכיתי בכיתי ומי לא בא

נכון!!!!... אני הולכת לישון, קצת מאוכזבת, אבל מקווה לעתיד טוב יותר.חבל שאנשים בעירנו נוטים לאיים בתביעות של לשון הרע, גם נשר הגיש תביעה וחזר בו.. חבל שאנשים במחוזותינו נוהגים כל הזמן לאיים אך נעלמים לאט לאט גם מהפורום... חבל, אני רציתי לבקש סליחה בכל מקרה מאסא אם פגעתי בו, מירון אם אכזבתי אותו ולהודות לבורא עולם שנתן לי להבין ולשמוע את האנשים שנגרם להם ולהן עוול ושאני מקווה ייצגתי היום נאמנה.אחרי כזה נאום שטותי אני חייבת לפרוש כנפיים ולעוף למיטה לצידו של האחד והיחיד המתיחס אלי ולפורום בזלזול מוחלט וחבל כי הוא לא יודע מה הוא מפסיד.

למעלה