ירון בפרה - וורלד

חגי

New member
ירון בפרה - וורלד

משימה של 123 קמ ירון עושה גול אבל הוא איטי מדי ומסיים במקום ה-60 המנצח בקצב של כמעט 68 קמש! ירון עושה זאת ב- 42.2 קמש.

חגי

New member
נפילה בטסק השני

מתוך 91 מתחרים הגיעו לגול 74 וירון נחת בשליש הדררך.

חגי

New member
ירון מסיים את טסק 3 במקום 62

משימה של כ- 160 קמ תוך כדי השלמת משולש ובהמשכו צלע לגול. 32 איש בגול . ירון משלים כ- 85 קמ בלבד. אנדרה וולף (מי שמכר לי את הרתמה הכחולה לבנה שפוצצה לפני שנה) מברזיל מסיים את הטסק ראשון ועולה למקום הרביעי כשלפני בשלישי ברזילאי נוסף DABBUR, Leonardo ובשני אטילה ברטוק הותיק מהונגריה , ראשון הקנדי הזלט ברט.

natyh

New member
איך זה שהברזילאים

כל כך טובים בספורט האקסטרים וספורט בכלל לסוגיו השונים ? מירוצי מכוניות פורמולה 1 אני לפחות זוכר שני אלופי עולם מצנחי רחיפה סול פאראגליידינג , קייטסרפינג , קפואירה ,גלישת גלים, כדורגל לא צריך להגיד כלום , כדורסל למי שלא זוכר את אוסקר שמידט המדהים ווגלישה אוירית ? זה המקום ? זו האוירה ? זה האנשים ? מה הסיבה ?

חגי

New member
באליפות העולם ב 1998

במונטה קוקו באיטליה ניצח מנפרד האוסטרי ומקומות 2 3 ו- 4 היו של הברזילאים. לדעתי הם טסים הרבה מאד בארצם ויש שם הרבה מאד אנשים שפעילים בספורט הזה. אין להם איזה גן מיוחד - גם כשאתה פוגש אותם הם שונים לחלוטין בצבע העור , בגובה, באופי - בקיצור אנשים ססגוניים ותחרותיים וכשיש הרבה כאלה אז סטטיסטית תמצא גם כאלה שברמה גבוהה מאד. האמת שבמחשבה שניה (כי קודם אני מגיב בלי מחשבה) זה באמת מוזר- בספרד יש גם הרבה גולשים , גם באנגליה וצרפת ובאמת יש חבורה של ברזילאים שטסים ברמה הגבוהה ביותר... יש פה אכן איזשהיא מופרעות סטטיסטית.

Hawk17

New member
לפי מה שאתה אומר..

הם נעזרים בהנעה רקטומית (שיבוש של המילה הנעה רקטית) עצמית.

זה עניין משתנה

הי שנים שהאנגלים הובילו וטסו ממש ברמה אחרת, כך גם הצרפתים או האוסטרלים. מעניין שהארצות דוברות הגרמנית היו חלשות מאוד בשנות השמונים ובשנות התשעים הניבו כמה אלופי עולם. אין לי הסבר ואני בספק אם למישהו יש הסבר משכנע.

natyh

New member
משימה מס 4

המשימה הרביעית לקחה את המתחרים למשימה בקו ישר של 157.1 מייל באויר הראשון סיים את המשימה אחרי 4:42:40 הגיעו רק 4 אנשים לגול לרביעי המשימה לקחה 5:03:23 שעות . כמה שמות מענינים : גרולף היינריך מסיים במקום שלישי מייק ברבר מוולבי מסים מקום שמיני , אנדרה וולף רק במקום 15 עם 150 מיילים בסך הכל במשימה הזו , קונרד הלמן האיש שמציע לתיירי ריו סיבובי טנדם מעל ריו מסים במקום 23 ירון מסים במקום 58 עם 101 מיילים . בין היצרנים : חמשת הראשונים הם בעלי גלשני מוייס לייטספיד ובין 10 הראשונים 8 גלשני מוייס אם נמשיך גם הלאה ל20 ו 25 הראשונים נקבל תוצאות מאד מענינות סטטיסטית מה שנשאר רק לחכות להסברי המומחים לתופעה המענינת הזו.

natyh

New member
והחיבור ברזיל אוסטרליה

בדמותו של בטינו שמידט ואולי ההסבר להצלחה של הברזילאים בספורט הזה פה.

חגי

New member
מעניין שלא נקבעו חלונות יציאה

והזמן חושב מרגע עזיבת הסקטור של היציאה. רצוי גם לציין שהטסק של 157 מייל , בעברית זה יוצא כמעט 260 קמ! ירון עשה כ 162 קמ בלבד....

natyh

New member
מיקום נבחרות

מקום ראשון : בראזיל 2 ארה"ב 3 אוסטריה ישראל עם רון וינר וירון לוין מקום 15 מקדימה שלוש נבחרות שלהן רק מתחרה בודד. ראו קישור .

natyh

New member
חויות מהמשימה הזו

כאן הכותב הוא דייוויס סטראוב על אטוס אייר VR כנף קשיחה הוא מתאר את האיסטרטגיה שלו שהצליחה , את המירוץ ואת הפגישה בין רוברטו נישלה ודאסט דוויל . הדאסט למיטב הבנתי ניצח את רוברטו .

למעלה